Joe Exotic:

Avslører kreftsykdom

«Tiger King»-profilen med ny helseknekk.

KREFTSYK: Joe Exotic har fått diagnostisert prostatakreft. Foto: Splash News / NTB
KREFTSYK: Joe Exotic har fått diagnostisert prostatakreft. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Det er snart to år siden «Tiger King»-feberen herjet i store deler av verden. Den absurde historien om den tigerelskende karakteren Joe Exotic (58) har tatt stadige vendinger siden serien slapp på Netflix.

Som kjent sitter han inne etter å ha blitt dømt for dyremishandling og forsøk på leiemord. Etter tv-suksessen har han gjort flere mislykkede forsøk på å bli benådet, blant annet av tidligere president i USA, Donald Trump (75).

LURT: Selv om mange har prøvd å få «Tiger King»s Carole Baskin i tale, er det ingen som har klart det ennå. Nå har derimot to Youtube-prankere fått til nettopp det, og det på en litt uvanlig måte. Video: Youtube/Josh Pieters & Archie Manners / Rød Løper Vis mer

Han har også vært åpen om en rekke helseproblemer, som immunsvikt og mangel på røde blodceller. I mai ble det kjent at han ble utredet for prostatakreft.

«Fengselet har godkjent testing for å finne ut hvilket stadium det er på. Kroppen min er sliten, jeg har mistet enormt mye vekt, munnen er sår», fikk han skrevet i en Twitter-melding.

Nå er resultatet fra testene klart.

«Det er med stor sorg jeg må fortelle dere at legene tilkalte meg i dag, og måtte fortelle at prostatabiopsien kom tilbake med aggressiv kreft. Jeg venter fortsatt på resultatene fra andre tester», skriver han i et brev som er gitt CNN fra advokaten hans, John M. Phillips.

STORM: I Netflix sin dokuserie «Tiger King» får vi så vidt se et glimt av en barnepike, som nå har tatt verden med storm. Vis mer

«Akkurat nå vil jeg ikke ha noens sympati», står det videre.

Han får behandling og blir testet for flere utfordringer, ifølge advokaten.

- Han har tatt en blodtest som primært brukes til å screene prostatakreft. Den var høy. Han har endelig fått biopsi. De viste kreft. Medisinsk behandling er annerledes i et fengselsmiljø og har færre muligheter tilgjengelige, sier Phillips til CNN.

Joe Exotic har anket straffen på 264 måneder, og han skal møte i retten i juli for å omgjøre straffen.

Anken går ut på at erkefienden Carole Baskin, som han skal ha forsøkt å arrangere et leiemord på, var til stede under hele rettssaken, til tross for at hun ble listet opp som påtalemyndighetens vitne.

LØGN: Dagbladet intervjuet Tiger King-karakter Doc Antle. Bilder fra Netflix. Vis mer

LES OGSÅ: Vil løslates: - Kroppen min er sliten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer