Donald Trumps svigersønn:

Avslører kreft-beskjed

Jared Kushner, som er gift med Ivanka Trump, kommer med avsløring i ny bok.

FIKK KREFT: Her er Jared Kushner avbildet sammen med kona, Ivanka Trump, da Ivana Trump ble stedt til hvile i New York forrige uke. Foto: Brendan McDermid/ Reuters/ NTB
FIKK KREFT: Her er Jared Kushner avbildet sammen med kona, Ivanka Trump, da Ivana Trump ble stedt til hvile i New York forrige uke. Foto: Brendan McDermid/ Reuters/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

USAs tidligere president Donald Trumps svigersønn og tidligere rådgiver Jared Kushner (41) skriver i sine memoarer, som kommer ut neste måned, at han i 2019 ble diagnostisert med kreft i skjoldbruskkjertelen.

Det skriver Reuters, som har fått tilgang til boka.

Han skriver at han fikk beskjed om diagnosen om bord på Air Force One, som er den amerikanske presidentens egne fly. Legen i Det hvite hus, Sean Conley, skal ha tatt Kushner til side mens de var på vei til Texas og fortalt at prøvene tydet på at han hadde kreft og at de «måtte planlegge en operasjon med en gang».

Kushner klarte å holde diagnosen hemmelig, selv om han på dette tidspunktet jobbet i Det hvite hus, hvor lekkasjer skjedde regelmessig.

Svigerfar visste

Han forteller at president Trump hadde fått vite om diagnosen, uten at det var han som hadde fortalt det.

«Dagen før operasjonen kalte Trump meg inn i Det ovale kontor og ga beskjed til en ansatt om å lukke døra. 'Er du nervøs for operasjonen?', spurte Trump», ifølge Kushner.

På spørsmål om hvordan han visste det, skal Trump ha svart «jeg er president, jeg vet alt. Jeg skjønner at du vil holde ting som dette under radaren. Jeg liker også å holde sånne ting for meg selv. Det kommer til å gå bra med deg. Ikke bekymre deg for noe med jobben. Vi har kontroll på alt her».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer