Miranda Kerr og prins William:

Avslører kongelig ungdomsforelskelse

Supermodellen hadde et godt øye til den britiske arveprinsen.

UNGDOMSFORELSKELSE: Supermodell og forretningskvinne Miranda Kerr hadde et godt øye til prins William i sine yngre dager. Foto: NTB Scanpix
UNGDOMSFORELSKELSE: Supermodell og forretningskvinne Miranda Kerr hadde et godt øye til prins William i sine yngre dager. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den australske modellen Miranda Kerr (36) har gjort stor suksess både foran kameraet og på catwalker verden over, og også på privaten kan hun sies å ha lykkes.

36-åringen har siden 2017 vært lykkelig gift med Snapchat-grunnleggeren Evan Spiegel (29), og sammen har de sønnen Hart (1). I løpet av året blir de foreldre igjen.

Modellen har også sønnen Flynn (8) fra ekteskapet med skuespiller Orlando Bloom (42). Duoen skilte seg i 2013 etter tre år som mann og kone, men har bevart vennskapet.

- Alltid svak for prins William

Det er ikke uvanlig at kjendiser finner hverandre, og det var derfor heller ikke overraskende at Kerr og Bloom begynte å date tilbake i 2007.

Til tross for at supermodellens nye ektemann ikke akkurat går under kategorien «kjendis», er det tydelig at Miranda Kerr har hatt et godt øye til kjente menn.

MANN OG KONE: Miranda Kerr giftet seg med Evan Spiegel i 2017. Foto: NTB Scanpix
MANN OG KONE: Miranda Kerr giftet seg med Evan Spiegel i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Å ha et godt øye til en kjendis er et kjent fenomen, og de aller fleste har på et tidspunkt vært forelsket i en berømt skikkelse. Det har også Miranda Kerr, og forelskelsen hennes var av den kongelige sorten.

I et intervju med Goop kan nemlig den berømte modellen avsløre hvem hun var interessert i som ungdom.

På spørsmål om hvem hennes første kjendisforelskelse var, svarer nemlig den populære 36-åringen følgende:

- Kanskje ikke en «kjendis», men det var prins William av England.

Modellen var altså forelsket i den britiske arveprinsen i sin ungdom, men hun går ikke nærmere inn på om hun noen gang har møtt ham.

UNG KJEKKAS: Prins William avbildet i 2001, 19 år gammel. Foto: Tim Rooke/REX/ NTB scanpix
UNG KJEKKAS: Prins William avbildet i 2001, 19 år gammel. Foto: Tim Rooke/REX/ NTB scanpix Vis mer

Og selv om Miranda Kerr nå er lykkelig gift med sin Evan, vedvarte tilsynelatende interessen for prins William også i voksen alder.

For i 2009, da modellen var i midten av 20-årene, trakk hun nemlig frem William som en mann hun kunne tenkt seg å dra på middagsdate med.

- Jeg har alltid vært veldig svak for prins William, helt siden jeg var liten jente, innrømmet hun overfor Fox News den gang.

PRINS: Miranda Kerr var forelsket i prins William da hun var yngre Han er på sin side gift med hertuginne Kate. Foto: NTB Scanpix
PRINS: Miranda Kerr var forelsket i prins William da hun var yngre Han er på sin side gift med hertuginne Kate. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forelsket i skuespiller

Også de kongelige har vært forelsket i kjendiser opp gjennom tidene. Hvem prins Williams (37) tenåringsforelskelse en gang i tiden var, er ikke kjent, men tidligere i år ble det avslørt hvilken kjendis lillebroren hans, prins Harry (34) hadde et godt øye til i sin ungdom.

For drøyt ti år siden poserte skuespiller Jennifer Aniston på forsiden av magasinet GQ, kun iført et slips. Den britiske prinsen skal ha blitt svært fascinert, og etter å ha fått tak i telefonnummeret hennes skal han ha sendt flere meldinger til «Friends»-stjernen - uten å få svar.

- Han fortalte venner at hun var «prinsessemateriale». Han besøkte LA og festet tungt med modeller der, har skribenten Ian Halperin, som står bak en bok og dokumentar om Hollywood-stjernen Jennifer Aniston, uttalt.

VAKKER: Jennifer Aniston skal ha vært klar over prinsens forelskelse. Foto: NTB Scanpix
VAKKER: Jennifer Aniston skal ha vært klar over prinsens forelskelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- En kilde fortalte meg at Jennifer var klar over at Harry var forelsket i henne, men at hun ikke ønsket å oppmuntre ham med tanke på aldersforskjellen, la Halperin til.

GODE VENNER: Det er ikke første gang vi ser John Carew og Prins William kose seg i hverandres selskap. Senest på mandag fikk vi se guttene på tribunen da fotballaget Aston Villa skulle kjempe seg tilbake til hovedligaen i England. Og Carew er glad for vennskapet med prinsen. https://www.seher.no/kongelig/letter-pa-sloret-om-vennskapet-til-prins-wil... Vis mer

Flere ungdomsforelskelser

I dag er prinsen gift med hertuginne Meghan (38), som tidligere var skuespiller. At han opp gjennom årene har vært begeistret for skuespillere, er det liten tvil om. I tillegg til Aniston hadde han nemlig et godt øye til Halle Berry (53).

I fjor dukket det nemlig opp et bilde av prins Harry fra han gikk på internatskolen Eton College, der en detalj i bakgrunnen fikk mye oppmerksomhet i kjendispressen.

PÅ GUTTEROMMET: Dette bildet av en yngre prins Harry fra tiden på internatskole gikk viralt. Årsaken er en detalj i bakgrunnen. Foto: NTB Scanpix
PÅ GUTTEROMMET: Dette bildet av en yngre prins Harry fra tiden på internatskole gikk viralt. Årsaken er en detalj i bakgrunnen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På bildet var nemlig prins Harry omgitt av diverse småting som en CD-spiller og bøker, og på veggteppet bak den unge prinsen så man et utklipp av Halle Berry.

Detaljen fikk enormt mye oppmerksomhet i sosiale medier, og bildet nådde til slutt også ut til Halle Berry selv. Hun skrev følgende om prinsens veggdekor på Twitter:

- Ok, prins Harry, jeg ser deg!

LES OGSÅ: - Det var ikke noe vi så etter