Miranda Kerr og prins William:

Avslører kongelig ungdomsforelskelse

Supermodellen hadde et godt øye til den britiske arveprinsen.

<strong>UNGDOMSFORELSKELSE:</strong> Supermodell og forretningskvinne Miranda Kerr hadde et godt øye til prins William i sine yngre dager. Foto: NTB Scanpix
UNGDOMSFORELSKELSE: Supermodell og forretningskvinne Miranda Kerr hadde et godt øye til prins William i sine yngre dager. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den australske modellen Miranda Kerr (36) har gjort stor suksess både foran kameraet og på catwalker verden over, og også på privaten kan hun sies å ha lykkes.

36-åringen har siden 2017 vært lykkelig gift med Snapchat-grunnleggeren Evan Spiegel (29), og sammen har de sønnen Hart (1). I løpet av året blir de foreldre igjen.

Modellen har også sønnen Flynn (8) fra ekteskapet med skuespiller Orlando Bloom (42). Duoen skilte seg i 2013 etter tre år som mann og kone, men har bevart vennskapet.

- Alltid svak for prins William

Det er ikke uvanlig at kjendiser finner hverandre, og det var derfor heller ikke overraskende at Kerr og Bloom begynte å date tilbake i 2007.

Til tross for at supermodellens nye ektemann ikke akkurat går under kategorien «kjendis», er det tydelig at Miranda Kerr har hatt et godt øye til kjente menn.

<strong>MANN OG KONE:</strong> Miranda Kerr giftet seg med Evan Spiegel i 2017. Foto: NTB Scanpix
MANN OG KONE: Miranda Kerr giftet seg med Evan Spiegel i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Å ha et godt øye til en kjendis er et kjent fenomen, og de aller fleste har på et tidspunkt vært forelsket i en berømt skikkelse. Det har også Miranda Kerr, og forelskelsen hennes var av den kongelige sorten.

I et intervju med Goop kan nemlig den berømte modellen avsløre hvem hun var interessert i som ungdom.

På spørsmål om hvem hennes første kjendisforelskelse var, svarer nemlig den populære 36-åringen følgende:

- Kanskje ikke en «kjendis», men det var prins William av England.

Modellen var altså forelsket i den britiske arveprinsen i sin ungdom, men hun går ikke nærmere inn på om hun noen gang har møtt ham.

<strong>UNG KJEKKAS:</strong> Prins William avbildet i 2001, 19 år gammel. Foto: Tim Rooke/REX/ NTB scanpix
UNG KJEKKAS: Prins William avbildet i 2001, 19 år gammel. Foto: Tim Rooke/REX/ NTB scanpix Vis mer

Og selv om Miranda Kerr nå er lykkelig gift med sin Evan, vedvarte tilsynelatende interessen for prins William også i voksen alder.

For i 2009, da modellen var i midten av 20-årene, trakk hun nemlig frem William som en mann hun kunne tenkt seg å dra på middagsdate med.

- Jeg har alltid vært veldig svak for prins William, helt siden jeg var liten jente, innrømmet hun overfor Fox News den gang.

<strong>PRINS:</strong> Miranda Kerr var forelsket i prins William da hun var yngre Han er på sin side gift med hertuginne Kate. Foto: NTB Scanpix
PRINS: Miranda Kerr var forelsket i prins William da hun var yngre Han er på sin side gift med hertuginne Kate. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forelsket i skuespiller

Også de kongelige har vært forelsket i kjendiser opp gjennom tidene. Hvem prins Williams (37) tenåringsforelskelse en gang i tiden var, er ikke kjent, men tidligere i år ble det avslørt hvilken kjendis lillebroren hans, prins Harry (34) hadde et godt øye til i sin ungdom.

For drøyt ti år siden poserte skuespiller Jennifer Aniston på forsiden av magasinet GQ, kun iført et slips. Den britiske prinsen skal ha blitt svært fascinert, og etter å ha fått tak i telefonnummeret hennes skal han ha sendt flere meldinger til «Friends»-stjernen - uten å få svar.

- Han fortalte venner at hun var «prinsessemateriale». Han besøkte LA og festet tungt med modeller der, har skribenten Ian Halperin, som står bak en bok og dokumentar om Hollywood-stjernen Jennifer Aniston, uttalt.

<strong>VAKKER:</strong> Jennifer Aniston skal ha vært klar over prinsens forelskelse. Foto: NTB Scanpix
VAKKER: Jennifer Aniston skal ha vært klar over prinsens forelskelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- En kilde fortalte meg at Jennifer var klar over at Harry var forelsket i henne, men at hun ikke ønsket å oppmuntre ham med tanke på aldersforskjellen, la Halperin til.

GODE VENNER: Det er ikke første gang vi ser John Carew og Prins William kose seg i hverandres selskap. Senest på mandag fikk vi se guttene på tribunen da fotballaget Aston Villa skulle kjempe seg tilbake til hovedligaen i England. Og Carew er glad for vennskapet med prinsen. https://www.seher.no/kongelig/letter-pa-sloret-om-vennskapet-til-prins-william/70768279 Vis mer

Flere ungdomsforelskelser

I dag er prinsen gift med hertuginne Meghan (38), som tidligere var skuespiller. At han opp gjennom årene har vært begeistret for skuespillere, er det liten tvil om. I tillegg til Aniston hadde han nemlig et godt øye til Halle Berry (53).

I fjor dukket det nemlig opp et bilde av prins Harry fra han gikk på internatskolen Eton College, der en detalj i bakgrunnen fikk mye oppmerksomhet i kjendispressen.

<strong>PÅ GUTTEROMMET:</strong> Dette bildet av en yngre prins Harry fra tiden på internatskole gikk viralt. Årsaken er en detalj i bakgrunnen. Foto: NTB Scanpix
PÅ GUTTEROMMET: Dette bildet av en yngre prins Harry fra tiden på internatskole gikk viralt. Årsaken er en detalj i bakgrunnen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På bildet var nemlig prins Harry omgitt av diverse småting som en CD-spiller og bøker, og på veggteppet bak den unge prinsen så man et utklipp av Halle Berry.

Detaljen fikk enormt mye oppmerksomhet i sosiale medier, og bildet nådde til slutt også ut til Halle Berry selv. Hun skrev følgende om prinsens veggdekor på Twitter:

- Ok, prins Harry, jeg ser deg!

LES OGSÅ: - Det var ikke noe vi så etter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer