Einar Tørnquist:

Avslører kjønnet

- Nå blir vi en komplett familie.

BLIR TOBARNSFAR: Einar Tørnquist blir pappa igjen. Nå har han avslørt kjønnet. Her med podkast-makker Jan Thomas. Foto: NTB Scanpix
BLIR TOBARNSFAR: Einar Tørnquist blir pappa igjen. Nå har han avslørt kjønnet. Her med podkast-makker Jan Thomas. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I starten av februar kunne TV-profil og podkastkjendis Einar Tørnquist (37) avsløre at han skulle bli pappa igjen. Det gjorde han i den populære podkasten «Jan Thomas og Einar blir venner», som han har med kjendisstylisten Jan Thomas (53).

Han og samboeren Linn Bjørnsen har fra før datteren Solveig, som kom til verden i mai 2017. Nå blir duoen altså foreldre atter en gang.

TÅREVÅTT: Det blir følsomt for den populære duoen Jan Thomas og Einar Tørnquist når de drar på fotballkamp i England. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

- Vi har vært på ultralyd, og barnet er friskt, sa Tørnquist ekstatisk til Jan Thomas.

Den gang var Bjørnsen fortsatt for tidlig i svangerskapet til at de fikk vite kjønnet, men nylig avslørte Tørnquist stolt til podkast-makkeren at det er en liten gutt han og samboeren skal få.

- Vært heldige

I ovennevnte podcast bestemte Tørnquist seg for å sende et ultralydbilde til Jan Thomas, som deretter skulle prøve å tyde om det er gutt eller jente. Det ble gjenstand for latter, for det er én detalj på bildet som brått pekte seg ut for kjendisstylisten.

- Som far, så sønn, spøker han, hvorpå makkeren svarer:

BLIR FORELDRE IGJEN: Einar Tørnquist og Linn Bjørnsen avbildet i 2013. Foto: NTB Scanpix
BLIR FORELDRE IGJEN: Einar Tørnquist og Linn Bjørnsen avbildet i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han har nok vært litt heldig med den vinkelen der, men det er ingen tvil om at det er en gutt. Det blir så hyggelig, for nå blir vi liksom en komplett familie, forteller han.

Med det mener Tørnquist at han alltid har ønsket seg en av hver - en gutt og en jente. Han hadde selvsagt blitt glad uansett, men å se drømmen gå i oppfyllelse er likevel stas.

- Vi har en jente fra før, og da ville jeg ha en gutt. Drømmen har vært å få en av hver. Dette blir bra, konstaterer han.

De vordende foreldrene har ikke bestemt seg for navn ennå. Selv om Jan Thomas ivrig foreslår at gutten skal hete «E.T. Tørnquist» går det ikke helt hjem hos far, som forteller at de trolig skal vente litt før de bestemmer seg for navn. De oppfordrer derimot fansen til å komme med forslag.

Paret har foreløpig ikke avslørt når terminen for fødselen er.

GODE VENNER: Gjennom podkast, har Jan Thomas og Einar Tørnquist blitt gode venner denne våren. Veldig gode venner. Video: Thea Hope/Rød Løper Vis mer

- Konsekvent og forutsigbar

Tørnquist ble for alvor kjent for det norske folk da han fikk sitt eget talkshow «Tørnquist Show» i 2012.

Siden den gang har det ballet på seg med tv, scene og ovennevnte podkast-format, som virkelig har truffet en nerve i det norske folket.

Før datteren Solveig kom til verden, uttalte 37-åringen han trolig ville bli en nokså avslappet far.

- Jeg har et avslappet forhold til det å bli pappa. Jeg er ikke pappa nå, derfor er det ikke så lett å forholde seg til. Men jeg gleder meg veldig til hun skal komme i mai, delte han med VG i 2017.

Videre fortalte han at han prøvde å støtte samboeren under svangerskapet, men at han selv tenkte mest på alt det praktiske.

SATT UT: Einar Tørnquist blir svært overrasket av Solveig Kloppens toalettvaner. Video: TV 2 Vis mer

- Samboeren min liker å lese om babyer og se på barnetøy, mens jeg bare tenker praktisk. Sånn: Barnerommet er klart, alle stikkontakter er barnesikret, vi skal ha et sånt eller et sånt bilsete. Men jeg vet at jeg blir en konsekvent og forutsigbar far, sa han den gang.

Overfor «God kveld Norge» førstkommende lørdag sier han, ifølge TV 2, at det å bli far er det største han har opplevd.

LES OGSÅ: - Vil bli krevende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer