Einar Tørnquist:

Avslører kjønnet

- Nå blir vi en komplett familie.

BLIR TOBARNSFAR: Einar Tørnquist blir pappa igjen. Nå har han avslørt kjønnet. Her med podkast-makker Jan Thomas. Foto: NTB Scanpix
BLIR TOBARNSFAR: Einar Tørnquist blir pappa igjen. Nå har han avslørt kjønnet. Her med podkast-makker Jan Thomas. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I starten av februar kunne TV-profil og podkastkjendis Einar Tørnquist (37) avsløre at han skulle bli pappa igjen. Det gjorde han i den populære podkasten «Jan Thomas og Einar blir venner», som han har med kjendisstylisten Jan Thomas (53).

Han og samboeren Linn Bjørnsen har fra før datteren Solveig, som kom til verden i mai 2017. Nå blir duoen altså foreldre atter en gang.

- Vi har vært på ultralyd, og barnet er friskt, sa Tørnquist ekstatisk til Jan Thomas.

Den gang var Bjørnsen fortsatt for tidlig i svangerskapet til at de fikk vite kjønnet, men nylig avslørte Tørnquist stolt til podkast-makkeren at det er en liten gutt han og samboeren skal få.

- Vært heldige

I ovennevnte podcast bestemte Tørnquist seg for å sende et ultralydbilde til Jan Thomas, som deretter skulle prøve å tyde om det er gutt eller jente. Det ble gjenstand for latter, for det er én detalj på bildet som brått pekte seg ut for kjendisstylisten.

- Som far, så sønn, spøker han, hvorpå makkeren svarer:

- Han har nok vært litt heldig med den vinkelen der, men det er ingen tvil om at det er en gutt. Det blir så hyggelig, for nå blir vi liksom en komplett familie, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer