Odd-Magnus Williamson og Tinashe Bakasa Roll:

Avslører kjønnet på den kommende babyen

Odd-Magnus Williamson dukket opp på premiere med sin gravide kone.

VENTER BARN: Torsdag kunne Odd-Magnus Williamson og kona Tinashe Bakasa Roll avsløre hvilket kjønn den kommende babyen blir. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør.
VENTER BARN: Torsdag kunne Odd-Magnus Williamson og kona Tinashe Bakasa Roll avsløre hvilket kjønn den kommende babyen blir. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør. Vis mer

(Se og Hør): Det var i oktober skuespiller og komiker Odd-Magnus Williamson (37) kunne dele den gledelige nyheten om at han venter sitt første barn sammen med kona Tinashe Bakasa Roll (32).

Etter at nyheten ble kjent har imidlertid duoen forholdt seg relativt tause hva gjelder graviditeten og den kommende babyen.

Da Se og Hør møtte det vordende foreldreparet under premieren på Henriette Steenstrup (43) og John Brungots (41) nye show «Åpent forhold» på Chat Noir i Oslo torsdag kveld, kunne duoen røpe flere detaljer omkring graviditeten.

Blant annet hvilket kjønn den kommende babyen har.

- Det blir en jente! fortalte Tinashe til Se og Hør.

Hun strålte på premieren i en sort kjole, syv måneder på vei i graviditeten.

Saken fortsetter under bildet.

GRAVID: Odd-Magnus Williamson dukket opp på premieren torsdag kveld sammen med sin gravide kone Tinashe Bakasa Roll. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør.
GRAVID: Odd-Magnus Williamson dukket opp på premieren torsdag kveld sammen med sin gravide kone Tinashe Bakasa Roll. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør. Vis mer

Når termin er vil duoen foreløpig holde hemmelig, men ifølge Tinashe sin Instagram-profil venter duoen barn i løpet av våren.

- Akkurat når terminen er, er litt hemmelig, men det er snart, sier hun til Se og Hør.

Fra før av har Tinashe datteren India fra et tidligere forhold, og Tinashe forteller at hun gleder seg masse til å bli storesøster.

Forberedt seg godt

Selv om Odd-Magnus ikke er den biologiske faren til India, har han i et tidligere intervju med VG uttalt at han føler at han er faren hennes - med alt som ligger i det av ansvar, kjærlighet og oppdragelse.

Da Se og Hør møtte duoen torsdag kveld, kunne han fortelle at han gleder seg til å bli «tobarnspappa», og at han har forberedt seg godt.

- Jeg har jo allerede litt erfaring, fortalte han.

I høst har Odd-Magnus vært travelt opptatt med innspillingen av den nye sesongen av TV3-suksessen «Aber Bergen», som er spilt inn i nettopp Bergen. Med en gravid kone i Oslo har dermed 37-åringen pendlet hyppig mellom Oslo og Bergen.

- Nå er den spilt inn, men det har gått fint, fortalte Odd-Magnus, som gleder seg over enda mer tid med sin gravide kone.

Imiterte Beyoné

Da det profilerte paret delte gravidnyheten i oktober, valgte duoen å gjøre som mange andre - å dele den på sosiale medier.

Bildet til Odd-Magnus og Tinashe fikk imidlertid - etter alt å dømme - en god del mer oppmerksomhet enn hva gravidnyheter ellers pleier å få.

Sammen stilte nemlig duoen opp i en imitasjon av det svært ikoniske Beyoncé-bildet, der den amerikanske stjernen røpet sin babynyhet i fjor.

- Vi har laget oss en baby!, skrev Odd-Magnus under bildet.

Saken fortsetter nedenfor.

Vi har laget oss en baby!

Et innlegg delt av Odd-Magnus Williamson (@oddmagnusw)

Bildet gikk som en farsott i sosiale medier, og med godt over 15 000 likerklikk ble bildet også en av kjendis-Norges mest minneverdige bilder i sosiale medier i 2017.

Møttes på bar

Det var på baren Bjørungs i Oslo paret så hverandre for første gang. Én måned senere snakket de sammen på utestedet Turkish Delight, der han hjalp henne bort fra en plagsom fyr.

Lite visste de da at Odd-Magnus, ett år senere, ville gå ned på kne.

At skuespilleren er svært forelsket i kona, er det liten tvil om. Under valentinsdagen i 2015 overrasket han nemlig mange da han laget et 18 meter høyt graffiti-bilde av kjæresten på en blokk i Oslo.

- Jeg er utrolig rørt og veldig glad. Jeg ble skikkelig overrasket. Nå kan han glemme bursdager i mange år framover! Neida, sa Tinashe til Se og Hør om maleriet.

Henrik Thodesen kom sammen med kameratens kjæreste, Tinashe Bakasa Roll, da Gucci åpnet butikk i oslo. Video: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: Jan Thomas: - Jeg er ikke så sikker på at jeg er singel