«Inger in Dubai»:

Avslører kjønnet på babyene

- Det beste fra begge verdener, skriver treningsprofilen på Instagram.

RØPER KJØNNET: I form av et innlegg på Instagram deler influenser og treningsprofil Inger Houghton at hun og ektemannen Ian venter en gutt og ei jente. Foto: Privat
RØPER KJØNNET: I form av et innlegg på Instagram deler influenser og treningsprofil Inger Houghton at hun og ektemannen Ian venter en gutt og ei jente. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den norske influenseren og treningsprofilen Inger Houghton (35) delte i april at hun og ektemannen Ian venter barn sammen.

Gladnyheten delte treningsprofilen på Instagram hvor hun avslørte at de venter tvillinger. Fra før av har paret datteren Kaia.

Overfor Se og Hør fortalte Houghton at det var stor stas, men samtidig skummelt å skulle utvide familien.

- Jeg er overveldet for å være helt ærlig, men det føles veldig spesielt og vi er kjempeglade, sa hun om babynyheten.

SE TV: Da Shay Mitchell var gravid røpet hun kjønnet på babyen i denne elleville videoen. Video: @shaymitchell Vis mer

Røpet kjønnet på Instagram

Nå, over to måneder senere, røper hun kjønnet på tvillingene i magen.

På Instagram deler Houghton nemlig et bilde av at hun og ektemannen holder opp to ulike pakker med sokker i henholdsvis blå- og rosafarger.

«Det beste fra begge verdener», skriver Houghton til innlegget, og med det avslører hun at paret venter en gutt og en jente.

Inger Houghton har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Nyheten om graviditeten kom samme dag som 35-åringen røpet at hun og familien skulle flytte hjem fra Dubai - etter å ha bodd der siden 2011.

«Vi forlater Dubai, og det knuser rett og slett hjertet mitt at etter nesten ni år i denne fantastiske byen får vi ikke engang muligheten til å ta ordentlig farvel», skrev Inger på Instagram om at familien på tre skulle flytte.

GRAVID: Tiril Sjåstad Christiansen forteller til Dagbladet at kroppen hennes kjennes ut som en innvendig badstue. Video: Julie Easter Christiansen / Rød Løper Vis mer

- Har gitt oss så mye

«Jeg visste at denne dagen omsider skulle komme, men jeg hadde aldri sett for meg at det var sånn her det skulle skje», fortsatte hun.

Influenseren så videre tilbake på tida i Dubai som scener fra en film.

«Livet i Dubai har gitt oss så mye. Jeg har opplevd ting du bare ser på film, og jeg vil alltid være takknemlig for menneskene jeg har møtt og fått lære å kjenne», fortsatte hun.

Inger skrev videre at hun var knust over å reise, men var samtidig sikker på at de hadde tatt den riktige avgjørelsen.

«Det å vite at vi reiser hjem til familie og endelig kan gi foreldrene våre den støtten og hjelp de trenger. Det gjør opp for det meste av tristheten».

SETTES UT: I «Ex and the City» får Linn Wøyen Lenes kjæresten til å svette når hun forteller om resultatet av en graviditetstest. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

Tilbake til røttene

Overfor Se og Hør forklarte Houghton ei uke seinere at babynyheten og flytingen gikk hånd i hånd. I tillegg hadde familien hjemme i Norge hatt mye å si for beslutningen.

- Vi hadde aldri tenkt å bli i Dubai for alltid, så denne dagen måtte komme. Hovedgrunnen for flyttingen er jo at jeg er gravid med tvillinger og kommer til å trenge hjelp, men også fordi vi vil gi hjelp, fortalte hun, og fortsatte:

- Min far fikk slag forrige sommer, og vi vurderte å flytte hjem allerede da. Nå føles det enda viktigere å være nær familien.

Siden mange trolig kjenner Houghton som Dubai-basert, kommer det kanskje litt overraskende på at det er Egersund hun, datteren og ektemannen flyttet til. Det er nemlig der hun kommer fra, og der familien har planer om å bo i noen år.

NYTT KAPITTEL: Inger og Ian Houghton, kjent som gründere og treningsbloggere i Dubai, forlot emiratet til fordel for Norge. Her er de fotografert med datteren Kaia. Foto: Privat
NYTT KAPITTEL: Inger og Ian Houghton, kjent som gründere og treningsbloggere i Dubai, forlot emiratet til fordel for Norge. Her er de fotografert med datteren Kaia. Foto: Privat Vis mer

Hva som følger videre, er ikke lett å si.

- Det er mye med livet i Dubai jeg vil savne uten tvil, men det er heldigvis så mye bra med Norge som jeg har savnet også, som jeg nå får igjen. Først og fremst blir det fint å være nær familie og venner igjen, forklarte hun.

LES OGSÅ: Venter sitt andre barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer