Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud:

Avslører kjønnet på babyen

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud venter sitt andre barn til høsten.

GRAVIDE: Lene Sleperud og Tonje Frøystad Garvik venter sitt andre barn på under ett år. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
GRAVIDE: Lene Sleperud og Tonje Frøystad Garvik venter sitt andre barn på under ett år. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Publisert

I fjor høst kunne «Farmen»-paret Tonje Frøystad Garvik (32) og Lene Sleperud (32) dele nyheten om at de endelig var blitt mødre for første gang. Den lille gutten fikk navnet Max.

Tidligere denne måneden kunne de nybakte mødrene overraske på ny. De venter nemlig sitt andre barn sammen, og dét på under ett år.

- De blir pseudotvillinger, fortalte Sleperud til Se og Hør.

Nå kan de kommende tobarnsmødrene også avsløre om det er en lillebror eller lillesøster som befinner seg i Garviks voksende mage.

«FARMEN»-HYTTA: Tonje Garvik vant Farmen i 2018. Her viser hun og kjæresten Lene Sleperud fram «Farmen»-hytta i programmet «I lomma på Silje». Video: Viaplay Vis mer

- Vanvittig stas

- Det blir en liten bror, så her blir det fullt baluba med to jevnaldrende gutter, røper Garvik overfor Se og Hør, og legger til:

- Det er en fantastisk god følelse å kunne gi Max en bestekompis. Det er noe både Lene og jeg har savnet i vår oppvekst, et tett søsken. Det blir vanvittig stas.

Mellom de to brødrene vil det, etter foreløpig termin, ikke skille mer enn ti måneder. 32-åringene er dermed klar over at det vil bli travelt den første tida.

- Det kommer nok til å bli mye energi og høyt og lavt, så her er det bare å ta de med ut på masse aktiviteter, ler Sleperud, og legger til at det er noe som passer dem bra.

- Vi blir guttemammaer, og trives veldig godt som det nå. Max er en fin fyr, men jeg tror han har lurt oss til å ta oss vann over hodet. Mamma har aldri vært lykkeligere enn da vi fortalte at det var en gutt, fordi hun tenkte at da kom vi til å prøve en gang til for å få en jente. Men jeg tror det holder med to i første omgang for oss, ler Garvik.

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud forteller om prosessen de var gjennom for å bli gravide. Video: Dagbladet / Frank Karlsen Vis mer

- Full action

Da det var Sleperud som gikk gravid med Max, er det nå Garvik som bærer fram minstemann.

- Formen er egentlig ganske upåklagelig. I dag har jeg vandret elleve kilometer langs Akerselva. På onsdag er jeg halvveis allerede.

- Jeg var i Belgia på jobbreise i hele forrige uke, og jeg kjenner jo at jeg er mer sliten og trøttere enn før. Det er det jeg synes er det tøffeste med å være gravid. Når man blir trøtt som gravid mangler man det siste giret som man gjerne ønsker å hente frem når man har et lite barn, innrømmer hun.

Selv om 32-åringen har litt mindre energi enn vanlig, har hun hittil hatt et relativt fint svangerskap. Nå begynner hun sakte, men sikkert, å merke mer til den lille gutten i magen også.

- Jeg har faktisk kjent noen små spark, og det har Lene også. Men de kommer gjerne en søndagskveld når man er stappmett og har stappet i seg massevis av smågodt - da er det full action, fleiper hun avslutningsvis.

FRIERI: «Farmen»-paret tok steget videre da Tonje Frøystad Garvik plutselig fridde til kjæresten Lene Sleperud på direkten. Vis mer

LES OGSÅ: - Det var veldig tøft i starten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer