Jamina Blipp:

Avslører kjønnet på babyen

Skal bli foreldre for andre gang.

VENTER BARN: I podkasten «Babyboom» røper Jamina Blipp kjønnet på den kommende babyen. Her med ektemannen Stian Blipp. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VENTER BARN: I podkasten «Babyboom» røper Jamina Blipp kjønnet på den kommende babyen. Her med ektemannen Stian Blipp. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For kort tid siden ble det kjent at Jamina Blipp (31) og Stian Blipp (31) venter sitt andre barn. Gladnyheten delte paret på nasjonaldagen.

«Siste nytt fra magen: There is a new Blipp comin!», skrev Stian den gang i et innlegg på Instagram til et bilde av seg selv og kona.

- Gleder meg til det

Nå, i den nye episoden av podkasten «Babyboom» avslører Jamina kjønnet på babyen overfor podkastpartner Samantha Skogrand (31).

I podkasten forteller Jamina at paret har vært på ultralyd, noe hun og ektemannen syntes var svært gøy.

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

- Det blir en gutt, på en måte, sier hun i podkasten, før hun legger til:

- Det var så hyggelig med ultralyd, for man ser at det er noe der. Og babyen begynner å bli en skikkelig baby.

- Når man kjenner spark, får man litt mer følelsen av at man venter en baby, så jeg gleder meg til det, forteller hun videre i episoden.

- Blitt advart

Da Se og Hør møtte den tidligere «Senkveld»-programlederen etter historiens siste innspilling av TV 2-programmet kommenterte han for første gang det faktum at han skal bli tobarnsfar.

- De sier jo at én er én og to er ti og slikt, så jeg er blitt advart. Men jeg velger som alltid å gå for en vrangforestilling og tenke at dette går fint. Tilfeldighetene skal ha det til at det blir litt roligere for meg framover, så nå gleder jeg meg rett og slett til å bli «husfar», sa han da.

DRØMMEHJEMMET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte drømmeboligen på Malmøya i fjor. Nå viser de frem huset i YouTube-serien «Klarna stikker innom». Video: Klarna Vis mer

Fra før av har ekteparet datteren Noelle. Hun kom til verden i november 2018. Den gang var det Stian som avslørte fødselen på sosiale medier. Like etter fikk følgerne hans se den lille babyen ordentlig for første gang - da Jamina delte sitt første bilde av den lille jenta i sosiale medier.

LES OGSÅ: Slik ble hun sjekket opp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer