Joakim Hykkerud:

Avslører kjønnet på babyen

Skal bli pappa for andre gang til høsten.

BABYLYKKE: Joakim Hykkerud og kona Camilla Groth venter barn. Her fra bryllupet i fjor. Foto: Privat
BABYLYKKE: Joakim Hykkerud og kona Camilla Groth venter barn. Her fra bryllupet i fjor. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Håndballspiller Joakim Hykkerud (35) venter sitt første barn med kona Camilla Groth (26) til høsten. Fra før av har Hykkerud sønnen Noah. Gravidnyheten delte ekteparet på Instagram i april:

«I september kommer det en ny mini hykk. Vi gleder oss».

Nå avslører imidlertid håndballspilleren også kjønnet på babyen og meddeler at de skal bli foreldre til en liten jente. Det kommer frem i et innlegg på Instagram-story.

«Herlig FaceTime med wifey i dag. Det viste seg at vi venter en liten jente», skriver han til et bilde hvor kona holder opp bilder ultralydbilder.

GLADNYHET: Joakim og Camilla skal få en jente i september. Foto: Skjermdump fra Instagram
GLADNYHET: Joakim og Camilla skal få en jente i september. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

- Gleder seg veldig

Når Se og Hør slår på tråden til Hykkerud forteller han at det blir veldig spennende med en jente i familien.

- Jeg har jo en gutt fra før så det passet fint med en jente. Nå har vi snart en av hver så det er koselig, sier en stolt Hykkerud.

Det er ikke bare den kommende tobarnsfaren selv som er fornøyd, også sønnen gleder seg stort til høsten.

- Noah gleder seg veldig til å bli storebror til en liten jente. Det er litt morsomt, fordi jeg er Liverpool-fan og Noah er Manchester City-fan, så sa jeg at hvis det ble en gutt kom han sikkert til å bli Liverpool-fan som meg. Så derfor var han veldig opptatt av at han ville ha en lillesøster, slik at hun også kunne bli City-fan, ler håndballspilleren.

AVSLØRER: I en episode av «Sofa» ser Martine Lunde og kjæresten Aleksander Sæterstøl på Selda Ekiz som var på Lindmo og snakket om graviditeten. Da avslørte Martine at hun ønsker seg tvillinger. Vis mer

Kverner i topplokket

Det har vært et innholdsrikt år for kjæresteparet, som i fjor høst kunne avsløre at de hadde blitt mann og kone. Nå er det få måneder til den lille familien blir litt større, og nå gjenstår det å finne et navn til den lille.

- Vi har ikke noe navn klart enda, men kjenner jeg Camilla rett så kverner det godt i topplokket hennes nå. Noah har nok noen forslag han også, så vi skal nok klare å komme opp med et navn, forteller 35-åringen.

Hykkerud spiller håndball for det greske laget AEK Aten, som nå har kjempet seg til europacupfinale. Han er godt kjent med det å kombinere livet som toppidrettsutøver og småbarnsfar, og ser heller ikke for seg at det skal bli problematisk denne gangen:

- Det skal nok gå veldig fint. Bare det å vente på å bli far igjen gir meg mye motivasjon og energi. Det blir nok en ganske annerledes hverdag, men det skal vi klare sammen, forsikrer han.

BABYLYKKE: Noen av parene i Discovery+-serien «Singletown» besto testen med glans, mens for andre tok livet en ny vending etter realityserien. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

- Hun var egentlig ikke så interessert

Det var sommeren 2018 Hykkerud kunne avsløre at han hadde funnet lykken med Camilla Groth. Paret traff hverandre i Hykkeruds hjemby Notodden, en sen kveld etter kamp i Drammen.

- Kompisgjengen min var ute og tok noen øl, så jeg dro innom for å si hei før jeg stakk hjem. Det var da jeg så henne for første gang, har han tidligere uttalt til Se og Hør.

- Hun var egentlig ikke så interessert i å snakke med meg. Det var et raskt hei, og så fikk jeg ikke så mye mer napp, kan du si. Noen dager etterpå mannet jeg meg opp til å sende henne en melding. Vi møttes deretter igjen i februar, da vi dro på vår første date, la han til.

Koronabryllup

Daten må ha gått bra, for i mars i fjor gikk han ned på kne og fridde til sin utkårede. Syv måneder senere sto bryllupet, og paret giftet seg i Heddal stavkirke i oktober.

- Vi er super happy! Vi har ventet lenge på denne dagen. Jeg er en stolt mann med ring på fingeren nå, uttalte Hykkerud til Se og Hør da.

- Det føles fantastisk! Jeg er stolt av å ha Camilla som kone, la han til.

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

På spørsmål om hvordan pandemien påvirket bryllupet til Hykkerud, la han ikke skjul på at det ble veldig annerledes.

- Feiringen var ferdig rundt midnatt, og hadde egne bord med familie, og husstander. Men det ble en kjempefin dag for det om, understrekte han.

LES OGSÅ: - Jeg forlovet meg nettopp med min beste venn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer