Samantha Skogrand:

Avslører kjønnet på babyen

Radioprofilen deler ytterligere detaljer om den kommende familieforøkelsen på kvinnedagen.

RØPER BABYENS KJØNN: Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen venter sitt andre barn. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
RØPER BABYENS KJØNN: Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen venter sitt andre barn. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På kvinnedagen 8. mars valgte radioprofil Samantha Skogrand (31) å feire på en helt spesiell måte - nemlig ved å røpe kjønnet på babyen i magen.

Forrige uke kunne hun nemlig dele gladnyheten om at hun og forloveden Emil Hegle Svendsen (35) venter sitt andre barn. Fra før har de Magnus (2), som nå altså skal bli storebror.

Hyller kvinner

Mandag forteller hun at 2-åringen skal få en lillesøster.

«Jeg vil fortelle deg, min datter, om din verdi, ikke din skjønnhet, hver dag. Dette er for sterke kvinner. Kanskje vi kjenner dem. Kanskje er vi dem. Måtte vi oppdra dem», skriver hun på engelsk på Instagram.

Her har hun lagt ved to innrammende ultralydbilder av det som tilsynelatende er babyen i magen. Hun har også lagt ved emneknaggen #itsagirl - «det er en jente».

Blant dem som uttrykker sin glede over avsløringen er «Farmen»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen (25) og skiskytter Tiril Eckhoff (30).

I anledning kvinnedagen har hun også lagt ut et bilde av moren og søsteren på Instagrams historiefunksjon, som hun omtaler som sine rollemodeller.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

Utsatt bryllup

Det var Se og Hør som i januar 2014 kunne avsløre at Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen hadde funnet lykken. De ble samboere samme år, og i 2016 gikk eks-skistjerna ned på kne og fridde til programlederen.

Bryllupet skulle etter planen ha stått i august i fjor, men ble utsatt som følge av coronapandemien.

Det avslørte Skogrand i podkasten «Babyboom» i mars i fjor, der hun fortalte at bryllupsinvitasjonene skulle ha blitt sendt ut 12. mars, samme dag som norske myndigheter stengte ned landet.

Julie Bergan gjester Else Kåss Furuseth i «Kåss til kvelds», og kan avsløre at hun har en helt spesiell angst. Vis mer

Skogrand sa den gang at det ville bli trist å eventuelt utsette bryllupet, men at det ikke ville være et stort offer.

- Et bryllup betyr lite i forhold til det som skjer i verden nå. Et bryllup er uansett noe å glede seg til, selv om det ikke blir i år, sa hun til Se og Hør.

LES OGSÅ: Slik skjulte hun graviditeten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer