John Carew:

Avslører kjønnet på babyen

John Carew og Pernille Juvodden venter sitt første barn sammen.

CAREW: Fotballstjerna venter barn sammen med kjæresten Pernille Juvodden. Vis mer
Publisert

I mai i år ble det kjent at John Carew (41) hadde funnet lykken med den 16 år yngre influenseren Pernille Juvodden (24), og i begynnelsen av denne måneden kunne paret avsløre at de venter sitt første barn sammen.

Fram til nå har det ikke vært kjent om de to turtelduene venter en liten gutt eller ei jente, men søndag blir dette avslørt i sosiale medier.

Duoen har nemlig hatt en såkalt gender reveal, hvor kjønnet blir avslørt, og ut av en stor svart ballong flyr det rosa konfetti, noe som altså betyr at paret venter ei lita jente sammen. Juvodden har også bekreftet dette selv.

«Det er ei jente», skriver hun til en video på Instagram.

I et intervju med ELLE røpet Juvodden nylig at terminen er neste år.

- Vi synes det er veldig stas å ha en liten en på vei, og det begynner å bli enda mer virkelig for hver dag som går nå. Magen blir større og vi koser oss veldig, sett bort ifra at jeg ikke føler meg helt i toppform om dagen, sa hun til bladet.

Romanserykter

Da det ble kjent at de to hadde funnet lykken tidligere i år, hadde det lenge gått rykter om at duoen var et par, men de ønsket ikke å kommentere forholdet selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer