Rachel Nordtømme:

Avslører kjønnet på babyen

Rachel Nordtømme og André Villa blir om kort tid tobarnsforeldre.

AVSLØRER KJØNNET: Rachel Nordtømme avslører om hun og André Villa skal bli foreldre til en gutt eller ei jente. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
AVSLØRER KJØNNET: Rachel Nordtømme avslører om hun og André Villa skal bli foreldre til en gutt eller ei jente. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av april kom gladnyheten om at det norske stjerneparet André Villa (38) og Rachel Nordtømme (31) skal bli tobarnsforeldre. Fra før av har de sønnen Storm som kom til verden i 2015.

Avsløringen om at et nytt familiemedlem er på vei, fortalte Villa i podkasten «Rastløs med Villa», ifølge VG.

- Jeg er litt usikker på om jeg kan si dette nå, eller … jeg kan vel det, jeg har fått godkjenning. Jeg har en til på vei, uttalte han i podkasten.

Overfor Se og Hør fortalte Nordtømme den gang at de ikke visste kjønnet på babyen, men røpet imidlertid at de har termin i høst.

Venter en gutt

I helgen ble det imidlertid avslørt om paret venter en jente eller en gutt. På Nordtømmes Instagram-story har hun nemlig repostet et bilde som en venninne har tatt - fra Nordtømmes babyshower.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer