Rachel Nordtømme:

Avslører kjønnet på babyen

Rachel Nordtømme og André Villa blir om kort tid tobarnsforeldre.

AVSLØRER KJØNNET: Rachel Nordtømme avslører om hun og André Villa skal bli foreldre til en gutt eller ei jente. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
AVSLØRER KJØNNET: Rachel Nordtømme avslører om hun og André Villa skal bli foreldre til en gutt eller ei jente. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av april kom gladnyheten om at det norske stjerneparet André Villa (38) og Rachel Nordtømme (31) skal bli tobarnsforeldre. Fra før av har de sønnen Storm som kom til verden i 2015.

Avsløringen om at et nytt familiemedlem er på vei, fortalte Villa i podkasten «Rastløs med Villa», ifølge VG.

- Jeg er litt usikker på om jeg kan si dette nå, eller … jeg kan vel det, jeg har fått godkjenning. Jeg har en til på vei, uttalte han i podkasten.

Overfor Se og Hør fortalte Nordtømme den gang at de ikke visste kjønnet på babyen, men røpet imidlertid at de har termin i høst.

Julie Bergan gjester Else Kåss Furuseth i «Kåss til kvelds», og kan avsløre at hun har en helt spesiell angst. Vis mer

Venter en gutt

I helgen ble det imidlertid avslørt om paret venter en jente eller en gutt. På Nordtømmes Instagram-story har hun nemlig repostet et bilde som en venninne har tatt - fra Nordtømmes babyshower.

«Babyshower for Rachel Nordtømme i dag! Vi gleder oss til lillebror kommer», heter det til et bilde av en gave i cellofan.

Ut fra innlegget å dømme kan Nordtømme og Villa altså glede seg over at de venter en gutt og at Storm skal få en lillebror.

Overfor Se og Hør bekrefter Nordtømme at dette stemmer.

- Vi venter en gutt om ikke lenge. Vi gleder oss alle tre, skriver hun i en tekstmelding.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

Fikk en umiddelbar kontakt

Deres førstefødte, sønnen Storm, kom som nevnt til verden for fem år siden. Den gang avslørte Villa nyheten på Instagram, der han delte flere bilder av den da nyfødte sønnen sin.

«Jeg har vært privilegert nok til å oppleve mange fantastiske øyeblikk, både på og av sykkelen, som har vekket følelser jeg ikke visste at jeg hadde», skrev han innledningsvis.

«Men ingenting slår den unike følelsen av umiddelbar kjærlighet og tilknytning til et annet menneske, som å høre skrikene og se barnet ditt for første gang. Stolte foreldre til en helt frisk liten gutt», fortsatte han.

Til Se og Hør fortalte han at Nordtømme fikk en umiddelbar kontakt med Storm.

- Som mødre har de en annen kontakt med barnet enn fedrene har. Rachel var tilknyttet babyen på en annen måte enn meg og ble utrolig fornøyd og glad da han kom på brystet første gang, sa Villa.

GRAVID: Ekteparet Julianne og Ulrik Nygård venter barn igjen. Slik avslører de nyheten. Reporter: Thea Hope Vis mer

Nordtømme har tidligere uttalt seg om morsrollen. Det gjorde hun i et intervju med VG i 2018.

På spørsmål om hvordan hun var som mamma den gang, svarte hun med at hun var leken og likte å finne på ting. Hun påpekte imidlertid at hun kanskje var litt utålmodig.

- Med all den sutringen som er nå, kjenner jeg at jeg får utfordret meg på tålmodigheten. Jeg er jo litt hissigpropp, men det må jeg bare legge fra meg. Det hjelper jo ingenting, fortsatte hun til avisen.

LES OGSÅ: Avslører kjæreste - og baby!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer