«Pilotfrue»:

Avslører kjønnet på babyen

Influenser Julianne Nygård blir snart mor for andre gang.

AVSLØRING: Fredag kunngjorde ekteparet Nygård at de skal bli foreldre til en liten gutt. Her er de fotografert i 2018, på festen etter TV 2s høstlansering. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
AVSLØRING: Fredag kunngjorde ekteparet Nygård at de skal bli foreldre til en liten gutt. Her er de fotografert i 2018, på festen etter TV 2s høstlansering. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var tidligere i år at influenser Julianne Nygård (30), også kjent som «Pilotfrue», og ektemannen Ulrik Nygård (40) kunne avsløre at de skal bli foreldre for andre gang.

Nyheten delte de på Instagram, der de poserte stolt sammen med sønnen Severin (2), som kom til verden i juni 2018, og et ultralydbilde.

GRAVID: Ekteparet Julianne og Ulrik Nygård venter barn igjen. Slik avslører de nyheten. Reporter: Thea Hope Vis mer

Siden den gang har det vært mye spekulasjoner i parets kommentarfelt, og de har hatt til gode å uttale seg om det aller meste. Torsdag varslet imidlertid influenseren at hun hadde planer om å røpe kjønnet på fredag, og nå har hun altså sluppet nyheten.

Fikk kontrabeskjed

På Instagram har «Pilotfrue» delt et bilde av seg selv liggende i et badekar med blått vann, og badekaret er i tillegg dekorert med blå blomster.

Ektemannen Ulrik har på sin side delt en video der han får en bøtte med blått vann over hodet, og i Instagram-innleggets kommentarfelt har han lagt inn en blå hjerte-emoji.

SE TV: På Instagram avslørte Shay Mitchell nylig at hun er gravid. Nå røper hun kjønnet på babyen i denne elleville videoen. Video: @shaymitchell Vis mer

De kraftige hintene om at paret venter en gutt til, bekreftes i podkasten «Julianne & Ulrik - Uten filter».

I podkasten sier Nygård at alt står bra til med barnet i magen, men at de først hadde fått vite på ultralyd at de ventet en jente. Dermed ble overraskelsen svært stor da de senere fikk en kontrabeskjed om at de venter en sønn til.

- For tre dager siden fikk vi faktisk vite at det ikke var det vi har gått og trodd, sier 30-åringen, før hun avslører at barnet hun har i magen altså er en gutt.

ÅPENHJERTIG: Julianne Nygård har tidligere valgt å være åpen om blant annet utfordringer med å bli gravid. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
ÅPENHJERTIG: Julianne Nygård har tidligere valgt å være åpen om blant annet utfordringer med å bli gravid. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Utfordringer

At paret nå blir tobarnsforeldre, har ikke vært noen selvfølge. De har nemlig vært svært åpne om at de tidligere har hatt utfordringer med å få barn.

Den tidligere bloggeren, som i august avslørte at hun skulle legge ned bloggen for godt, måtte gjennom en rekke behandlinger som tærte på kroppen.

Ekteparet har delt svært åpenhjertig om både prøverørsforsøk, spontanaborter, samt opp- og nedturer med bloggleserne, men også med tv-seerne i realityserien «Bloggerne» på TV 2. I tillegg ga Nygård i 2018 ut boka «Drømmen om en baby».

Ønsket flere barn

Flere ganger etter at sønnen kom til verden har «Pilotfrue» og ektemannen sagt at de aldri ville gå gjennom samme prosess som de gjorde for å få sitt første barn.

Da Se og Hør møtte paret i fjor vinter, var de svært klare på at de ønsket å gi Severin et søsken. Da var de imidlertid usikre på hvordan det skulle skje.

- Man skal jo selvsagt aldri si aldri, men akkurat nå virker det veldig fjernt å skulle gjøre det igjen og starte på hormonbehandling igjen, sa Julianne den gang.

GRAVID: Daniel Louis og kjæresten Kristina Vassileva venter barn. Nå avslører de at hun var gravid mens han deltok på skandaleprogrammet «Ex on the beach». Vis mer

I slutten av august valgte 30-åringen imidlertid å dele følgende med sine Instagram-følgere:- Ulrik og jeg føler oss utrolig heldige som skal bli foreldre igjen og jeg vet at vi hadde følt oss like heldige om dette lille mirakelet var et prøverørsbarn, skrev hun blant annet den gang.

Au pair-kritikk

Det har ofte stormet rundt paret, som har sett seg pent nødt til å være offer for kritikk i både øst og vest. Blant annet var det flere som reagerte kraftig da ekteparet kunne avsløre at de hadde skaffet seg en au pair.

Paret har tidligere snakket om at en baby i hus forandret på hele tilværelsen, og at det ble en del søvnløse netter. Dét, i kombinasjon med mye jobb for begge parter, bidro til at valget falt på å skaffe seg hjelp i hverdagen.

- Vi bestemte oss for å skaffe oss en au pair fordi vi ser på ordningen som en god løsning for vår lille familie, med tanke på at Ulrik er mye borte i sin jobb som kaptein, fortalte Nygård til Se og Hør den gang.

Siden har de hatt au pairen Regien fra Filippinene hjemme hos seg. Det skal tilsynelatende ha fungert svært godt så langt.

- Livet vårt er designet for vår nye familiesituasjon med au pair. Vi har et stort hus og plass til alle, Regien har sin del av huset og vi har vår del. Også har vi båten der hun har sin egen lugar. Det fungerer veldig bra, opplyste influenseren til Klikk tidligere i år.

SISTE SESONG: Julianne Nygård, også kjent som Pilotfrue, og mannen Ulrik Nygård har sin siste sesong i Bloggerne. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Misset fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer