Carina Olset:

Avslører kjønnet på babyen

NRK-profilen med gravidoppdatering på Instagram.

BLIR TOBARNSMOR: Carina Olset kunne i sommer dele den gledelige nyheten om at hun og kjæresten venter barn nummer to. Foto: Tor Lindseth/Se og hør
BLIR TOBARNSMOR: Carina Olset kunne i sommer dele den gledelige nyheten om at hun og kjæresten venter barn nummer to. Foto: Tor Lindseth/Se og hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juni kunne NRK-programleder Carina Olset (38) fortelle at hun og kjæresten, fotballspiller Tor Øyvind Hovda (30), venter sitt andre barn sammen.

Fra før har de datteren Pernille (1), som nå altså skal bli storesøster - til en liten lillesøster.

Tirsdag la nemlig NRK-profilen ut et bilde av seg selv i en t-skjorte med påskriften «fight like a girl», over en voksende babymage.

«Gleder meg til å oppdra jentene våre», skriver hun, etterfulgt av emneknaggen #WhoRunTheWorld, en referanse til Beyoncé-låten med samme navn.

Fint svangerskap

Til Se og Hør bekrefter 38-åringen at det er en liten jente som lurer i magen.

- Jeg kan bekrefte at vi venter en lillesøster, og at svangerskapet har gått veldig fint, sier hun.

Da Olset avslørte graviditeten i sommer, la hun ut bilde av datteren som hadde «storesøster» skrevet på genseren.

«Det gikk som det måtte gå, det hjemmekontoret», skrev hun den gang.

På samme tid fortalte hun til Se og Hør at de håpet på en like frisk, god og morsom baby som ettåringen.

Hovda spiller i 2. divisjon for Hønefoss. Olset har i en årrekke ledet fotballsendinger på NRK.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

Møttes på Tinder

Paret har tidligere fortalt at de møtte hverandre gjennom Tinder, og de avslørte forholdet sommeren 2018.

I et tidligere intervju med KK har Carina Olset fortalt at det gikk slag i slag da hun og kjæresten matchet på datingappen.

- Jeg hadde vært singel i halvannet år og gitt helt opp. Jeg hadde prøvd å date og hatt et par «toillfæra». Venninnen min hjalp meg å lage Tinder-profil på lørdag, jeg fikk match med Tor Øyvind på søndag, vi gikk på date på torsdag, og på fredag slettet jeg profilen.

Tidligere har Olset delt bekymringene sine rundt å få barn, ettersom hun har den kroniske tarmsykdommen ulcerøs kolitt. På det tidspunktet satte det en midlertidig stopp for drømmen om å få barn.

PÅ TINDER: Det er lenge siden vi har hørt og sett «Paradise»-legenden Newa. Nå røper hun gode Tinder-knep. Reporter: Thea Hope. Video: Jonas Hammer/ Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Derfor elsker hun å være gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer