Katarina Flatland:

Avslører kjønnet på babyen

Katarina Flatland og Harald Meling Dobloug med festlig «gender reveal».

RØPER KJØNNET: Sommeren 2018 giftet Katarina Flatland og Harald Meling Dobloug seg i Danmark. Denne sommeren venter de barn og er blitt huseiere. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
RØPER KJØNNET: Sommeren 2018 giftet Katarina Flatland og Harald Meling Dobloug seg i Danmark. Denne sommeren venter de barn og er blitt huseiere. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av april kunne Katarina Flatland (30) og ektemannen Harald Meling Dobloug (31) avsløre i podkasten sin «Åpen journal» at de venter sitt første barn sammen.

Og i ukens utgave av podkasten følger ekteparet opp med en ny avsløring - nemlig hvorvidt de venter en gutt eller en jente.

I starten av episoden påpeker Flatland at ektemannen har med seg en haug med ballonger, og det blir fort tydelig at disse skal brukes i en såkalt «gender reveal». Dette er et fenomen som er blitt ganske populært, der vordende foreldre avslører babyens kjønn for omverdenen på en kreativ og artig måte.

SE TV: På Instagram avslørte Shay Mitchell nylig at hun er gravid. Nå røper hun kjønnet på babyen i denne elleville videoen. Video: @shaymitchell Vis mer

- Ballonger skal poppes, et kjønn skal framvises. Det ble ... helt feil. Et kjønn skal avsløres. Det ble også feil. Vi skal fortelle hva slags type baby du har i magen din, sier Harald i episoden.

Spesiell lyd

Parets kunngjøring av babyens kjønn er imidlertid ikke så effektiv, og det tar flere minutter før de endelig kommer frem til selve avsløringen. Og avsløringen er - kanskje ikke så uventet - temmelig spesiell.

Harald velger å spille av en «klaskelyd» fra podkasten «Jan Thomas og Einar blir venner» for lytterne, en lyd som tilsynelatende skal fortelle at han og Katarina venter en liten gutt.

- Jan Thomas og Einar har en spalte som heter «En lyd i mitt liv», og da kommer Jan Thomas med den lyden der. Og hva var det lyden av? Snurrebassen til Jan Thomas som treffer låret. Så det er altså en gutt! Det er en gutt! Hurraaa, sier han i «Åpen journal», til lattermilde protester fra Katarina.

- Ja, det er en gutt! Og det er veldig koselig! Men det er veldig rart å avsløre det med å bruke lyden til ... kjønnet til Jan Thomas, påpeker hun videre.

- Men fra spøk til alvor, vi skal få en liten mini-Harald, og dét syns både du og jeg er veldig stas, legger Katarina til i samtalen med ektemannen.

GODE VENNER: Gjennom podkast, har Jan Thomas og Einar Tørnquist blitt gode venner denne våren. Veldig gode venner. Video: Thea Hope/Rød Løper Vis mer

Kjøpte hus

Katarina Flatland og ektemannen går altså spennende tider i møte, og det på flere fronter. I tillegg til den forestående familieforøkelsen, er duoen i ferd med å skifte nabolag.

Nylig ble det kjent at de hadde lagt ut leiligheten sin på Majorstua i Oslo for salg, og mandag denne uken kunne de avsløre at de er blitt huseiere.

«Harald er mest opptatt av at han nå kan kjøpe robotgressklipper, men vi jubler begge to over å ha kjøpt hus», skrev 30-åringen på Instagram, til flere bilder av seg og ektemannen, blant annet fra da de kjøpte leiligheten for seks år siden.

Da Se og Hør tok kontakt med Flatland etter at det ble kjent at hun og ektemannen skulle selge leiligheten sin, kunne hun fortelle at det ikke bare var enkelt å skulle flytte derfra.

- Det er vemodig, men nå som vi venter en liten baby tenker vi det kunne vært fint å se etter noe med hage og en liten uteplass. Men jeg kan, kanskje ikke helt objektivt, si at de som kjøper Rosenborggata får verdens beste hjem, fortalte hun.

TV-ØYEBLIKK: Av alt Katarina Flatland har gjort på tv, er det spesielt ett øyeblikk hun aldri glemmer: Da hun intervjuet Aune Sand på tv-programmet «Waschera». Vis mer

LES OGSÅ: - Unødvendig hjerterått

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer