Emil Meek:

Avslører kjønnet på babyen

MMA-stjernen venter barn med kjæresten Andriane Jøntvedt Lafayette Skentos.

SNART BLIR TO TIL TRE: MMA-stjernen Emil Weber Meek og samboeren Andriane Lafayette Skentos er spente på å bli foreldre for aller første gang. Foto: Privat
SNART BLIR TO TIL TRE: MMA-stjernen Emil Weber Meek og samboeren Andriane Lafayette Skentos er spente på å bli foreldre for aller første gang. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I februar ble det kjent at den norske MMA-stjernen Emil Weber Meek (31) venter sitt første barn sammen med kjæresten Andriane Jøntvedt Lafayette Skentos (32). Det avslørte sistnevnte på sin Instagram-profil.

«Så forelsket i dere to», skrev hun til et bilde av Meek og seg selv med gravidmagen.

Duoen bekreftet forholdet sitt høsten 2017, og kunne ved utgangen av 2018 fortelle til Se og Hør at de planla å flytte sammen.

Det har de også gjort - og nå venter de altså sitt første barn sammen.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni i fjor etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Avslører kjønnet

Paret har så langt holdt termindatoen for seg selv, men ifølge TV 2 er det ikke lenge igjen til babyen melder sin ankomst. Meek, som er Norges mest profilerte MMA-utøver, var forrige helg å se på «God Kveld Norge».

Der avslørte han at de venter en gutt.

- Jeg håper det blir en ganske sterk og pompøs liten fucker, fortalte 31-åringen til kanalen.

Den siste måneden har paret tilbrakt hos Meeks familie i Nordland. Det kunne den vordende moren fortelle i et åpent og ærlig innlegg på Instagram. Der forklarte hun at fordi det er færre folk nordpå er det også et mindre risikabelt sted å oppholde seg enn i hovedstaden, hvor de er bosatt, med tanke på coronaviruset.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

Forbereder seg

Nå forteller derimot Skentos til Se og Hør at de er tilbake igjen i Oslo.

- Vi er i full gang med de siste forberedelsene. Nå bør vi egentlig gå i full hvilemodus, men det er vanskelig. Det er alltid mye action rundt oss og vi må planlegge hviledager, deler hun.

På spørsmål om de har funnet navn på det kommende familiemedlemmet, røper paret at de foreløpig ikke har noe håndfast riktig enda. De har likevel gjort seg opp noen tanker.

- Vi venter med navn til vi ser ham. Det blir nok et veldig spesielt øyeblikk. Det føles stort å gi et navn til et nytt liv, forteller de vordende foreldrene, og fortsetter:

- Vi vet vi ønsker å gi et navn med historie, noe unikt og noe som kan representere oss og hvem vi er sammen. Derfor blir nok navnet noe utradisjonelt, kraftfullt, pompøst og historisk.

SPENTE: For Meek og Skentos er det viktig at sønnen deres får være akkurat den han ønsker. Foto: Kristian Skogmo.
SPENTE: For Meek og Skentos er det viktig at sønnen deres får være akkurat den han ønsker. Foto: Kristian Skogmo. Vis mer

Som nevnt venter Meek og Skentos en liten gutt, og det er nok ikke utenkelig at han kan komme til å interesse seg for pappa Meeks sport. Men på om sønnen blir en fremtidig MMA-utøver er paret derimot usikre på.

- Vi opplever at idretten som regel er et godt sted for barn og deres utvikling. Det handler om fellesskap og en allsidighet. Først og fremst ønsker vi å la barnet være akkurat den han/hun/hen ønsker å være, og å være stolt av det. Uansett våre interesser, forteller Skentos, mens Meek følger opp:

- Fighting er et hardt liv som krever at man setter mye til side. Det er egentlig ikke noe jeg vil anbefale sønnen min. Han skal få en mulighet til å følge sine egne drømmer.

GRAVID: Modellen Belle Lucia fikk hets i kommentarfeltet på Instagram etter at hun la ut et bikinibilde av seg selv, 6 måneder på vei i graviditeten. Vis mer

Reiser mye

Det er ingen hemmelighet at den kommende barnefarens jobb innebærer en god del reising. I det ovennevnte intervjuet med «God Kveld Norge» erkjente Meek at det blir rart å måtte kombinere sporten med småbarnslivet.

Det kan imidlertid se ut til at det blir mindre reise fremover grunnet coronaviruset som har satt en brems for kampene til 31-åringen.

Men når ting går tilbake til normalt igjen skal man ikke se bort fra at familien blir med på farten. Meek og kjæresten har nemlig tidligere fortalt til Se og Hør at det ikke har vært noe problem at yrket hans kommer med en god dose reising, da Skentos selv er godt reisevant.

- Jeg er jo vant til å reise fra før av, så hverdagen er ikke blitt så veldig annerledes, annet enn at han har en veldig spesiell jobb og trener mye.

VENTER BARN: Snart kan Emil Meek Weber og samboeren glede seg over sitt første barn sammen. Foto: Privat
VENTER BARN: Snart kan Emil Meek Weber og samboeren glede seg over sitt første barn sammen. Foto: Privat Vis mer

LES OGSÅ: Skiller seg etter fem år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer