<strong>AVSLØRER:</strong> Søndag formiddag avslører Louise Angelica og John Arne Riise kjønnet på den kommende babyen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
AVSLØRER: Søndag formiddag avslører Louise Angelica og John Arne Riise kjønnet på den kommende babyen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Louise Angelica og John Arne Riise:

Avslører kjønnet på babyen

Deler detaljer i sosiale medier.

Publisert
Sist oppdatert

I januar kunne fotballstjernen John Arne Riise (38) og kona blogger Louise Angelica Riise (29) dele den glade nyheten om at de venter sitt første barn sammen. Overfor Se og Hør bekreftet de babynyheten og søndag formiddag røper de vordende foreldrene hva de venter.

- Det er en gutt. Vi har drømt om å få en liten gutt sammen så lenge og vi elsker deg allerede, skriver Louise Angelica til et ultralydbilde med blå sko og en blå ballong på Instagram.

- Vi er vanvittig glade. Dette betyr endeløst mye for Louise og meg, sa John Arne Riise til Se og Hør da babynyheten ble kjent.

Bekreftet familieforøkelsen

Mens John Arne har tre barn fra tidligere ekteskap - en datter fra sitt første ekteskap med Guri Havnevik og to barn med ekskona Maria Elvegård, blir dette Louise Angelicas første barn.

- Tenk deg de julemiddagene, da! Plutselig er det fire barn rundt bordet, sa han.

For Louise Angelica har hverdagen gått inn i en helt ny fase. Hun sitter knapt rolig når hun tenker på den nye mammarollen. Terminen er i august.

- Det er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg har aldri vært mer lykkelig enn jeg er akkurat nå. Vi gleder oss til at små barneføtter skal løpe rundt i det nye huset. Livet får en helt ny start for oss, la Louise Angelica til.

At barnet er etterlengtet, er det ingen tvil om.

Paret, som giftet seg i mai for snart fem år siden, har nemlig lenge vært åpne om at de har ønsket seg barn sammen.

VIL HA BARN: Louise Angelica Riise, John Arne Riises kone, avslører i «Bloggerne» at livet for de to endelig har begynt å falle på plass. Det eneste de mangler er en liten baby eller to. Video: TV 2 Vis mer

Slet med babydrømmen

Bare måneder etter bryllupet bekreftet paret at de ønsket å utvide familien, og knapt et år etter bryllupet erklærte Louise Angelica seg selv, på sin blogg, som «verpesyk».

Men i forbindelse med at paret var aktuelle i TV 2-serien «Bloggerne» i 2016, innrømmet de to imidlertid at de slet med å oppfylle drømmen om familieforøkelse.

- Når man først ønsker barn veldig sårt og prøver, så går det jo ikke, fortalte Louise Angelica åpenhjertig til Se og Hør den gang.

I forbindelse med lansering av ny "Bloggerne"-sesong, intervjues Louise Angelica og John Arne Riise om barn. Vis mer

Også i «Bloggerne» delte 29-åringen babydrømmen med seerne.

- Nå er på en måte det siste som mangler en liten baby eller to. Det er det eneste jeg føler mangler i livet, sa hun i en episode, som ble vist i 2017.

Også i fjor høst, da Se og Hør møtte paret i forbindelse med manager Erland Bakkes 40-årsfeiring, var de tydelige på at tiden fremover ville være et perfekt tidspunkt for foreldrerollen.

Med andre ord er den kommende gutten svært etterlengtet for ekteparet Riise.

LES OGSÅ: - De sa ingen ville elske meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer