Idrettsgallaen:

Avslører kjønnet på babyen

- Vi sliter med navnevalg denne gangen også.

<strong>TOBARNSMOR:</strong> Marit Bjørgen venter sitt andre barn om kort tid. Til Se og Hør avslører hun nå kjønnet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TOBARNSMOR: Marit Bjørgen venter sitt andre barn om kort tid. Til Se og Hør avslører hun nå kjønnet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Se og Hør): Marit Bjørgen (38) satte sterke følelser i sving da hun i fjor kunngjorde at hun ville legge skiene på hylla for godt.

Nå er ski og toppidrett byttet ut med mammalivet og mer fritid, og når Se og Hør møter den blide 38-åringen i forkant av Idrettsgallaen kan hun avsløre at den nye hverdagen nytes til det fulle.

Feige lag

Om kort tid tar Marit fatt på livet som tobarnsmor, når hun og samboeren Fred Børre Lundberg (49) får sitt andre barn sammen. Fra tidligere har paret sønnen Marius (3).

Lørdag kveld kan 38-åringen avsløre at duoen venter nok en liten gutt sammen.

- Det blir en gutt, det gjør det, så det blir feige lag her nå, sier Marit lattermildt til Se og Hør.

<strong>VANT PRIS:</strong> Marit hentet hjem prisen for Årets kvinnelige utøver. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VANT PRIS: Marit hentet hjem prisen for Årets kvinnelige utøver. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
<strong>MAMMAS GULL:</strong> Lille Marius blir snart storebror. Det ser Marit Bjørgen frem til. Foto: NTB Scanpix
MAMMAS GULL: Lille Marius blir snart storebror. Det ser Marit Bjørgen frem til. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Navnevalg

Da Marius kom til verden, avslørte skidronningen at de hadde slitt i lengre tid med å velge et navn til den lille gutten. Marit innrømmer at det er et vanskelig valg - også denne gang.

- Vi sliter med navn og har ikke noe konkret enda, så vi får se når det nærmer seg. Marius kom jo ikke opp før helt på slutten der heller, sier hun og legger til at parets førstefødte trolig har skjønt at han skal bli storebror.

- Vi tror han gleder seg. Han vil bli en god og stolt storebror.

Det siste året har Marit fått tilbrakt mer tid med familien. Det er noe som betyr mye for henne.

- Det er de som virkelig betyr noe. Ting blir veldig annerledes og man får litt mer perspektiv på ting når man blir mamma.

Saken fortsetter nedenfor.

Familietid

Nylig fortalte 38-åringen i et intervju med KK at hun ser frem til å bli tobarnsmor, og at tiden rett og slett var inne for å gi sønnen et søsken.

Marit og Fred Børre har vært et par siden 2005, og tidligere har langrennsstjernen lettet på sløret om hvor viktig det har vært med en partner som vet hva det innebærer å være toppidrettsutøver.

Fred Børre har blant annet stått for mye i hjemmet, og da de ble foreldre for første gang var han hjemme med Marius mens Marit fikk fokusere på trening og karriere.

Overfor KK avslørte den sjarmerende 38-åringen at hun og Fred Børre har tilbrakt mer tid borte fra hverandre enn sammen i løpet av de 13 årene de har vært kjærester.

- Det kunne ikke gått i et hvilket som helst forhold. Fred har hatt forståelse for det fordi han selv har drevet med idrett, sa hun til bladet.

<strong>BLIR FLERE:</strong> I mars kommer nok en liten gutt. Hva han skal hete, vet ikke Marit og samboeren ennå. Foto: NTB Scanpix
BLIR FLERE: I mars kommer nok en liten gutt. Hva han skal hete, vet ikke Marit og samboeren ennå. Foto: NTB Scanpix Vis mer

For paret har det trolig ikke vært like lett å dyrke kjærligheten til enhver tid. Som idrettsutøver i verdenseliten er det ifølge KK én ting som er fy-fy - nemlig å ha besøk av en kjæreste under de store mesterskapene.

Skidronningen la heller ikke skjul på at langrennsvenninnene ble som en familie gjennom årene på landslaget, og at hun har vært mer sammen med dem enn med Fred Børre.

- I 12 av de 13 årene vi har vært sammen, har jeg satset, sa Marit og la til:

- Fred har laget mest mat hjemme hos oss. Det ville ikke gått ellers. Etter at jeg la opp, har jeg måttet lære meg noen nye retter. Han synes nok jeg har vært mye borte. Jeg hadde jo 200-250 reisedøgn i året.

LES OGSÅ: - Det er lett å bli satt i bås

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer