<strong>BLIR FORELDRE:</strong> Eivind Tangen og Stine Skogrand blir foreldre for første gang til sommeren. Foto: NTB Scanpix
BLIR FORELDRE: Eivind Tangen og Stine Skogrand blir foreldre for første gang til sommeren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Eivind Tangen og Stine Skogrand:

Avslører kjønnet på babyen

Venter sitt første barn til sommeren.

Publisert

HOLMENKOLLEN (Se og Hør): I oktober kunne håndballparet Stine Skogrand (25) og Eivind Tangen (25) slippe den glade nyheten om at de venter sitt første barn sammen.

Babynyheten delte de i en pressemelding fra Håndballforbundet og kunne samtidig avsløre at de har termin til sommeren.

Vant til tid fra hverandre

Når Se og Hør møter den vordende pappaen onsdag formiddag, kan han fortelle at han ser frem til å få sitt første barn.

- Man vet ikke hvordan det blir før man opplever det, men jeg tror det blir veldig gøy og vi gleder oss. Babyen kommer på et veldig fint tidspunkt for oss sånn praktisk sett og vi er veldig glade for det. Men det er vanskelig å si hvordan det blir før han kommer, sier han og avslører at de venter en liten gutt sammen.

Paret er vant til å tilbringe tid borte fra hverandre, både i desember og januar, hvor de ofte spiller hvert sitt mesterskap. 2018 ble imidlertid et unntak.

Å reise fra Stine mens hun er gravid, tror Eivind vil gå helt problemfritt.

- Vi er blitt litt vant til det rett og slett. Normalt sett er jo Stine borte i desember og jeg hele januar, men nå fikk vi hvertfall desember sammen, sier han lattermildt.

- Det er alltid kjekt å komme hjem igjen når man ikke har sett hverandre på en stund, legger han til.

- JEG FØLER SJØL AT JEG ER LITT HANDY: EM 2018, men hva ville de gjort hvis de ikke spilte håndball? Reporter: Julie Solberg, Henriette Eilertsen og Martine Johansen, Foto: Henrik Vinje, Julie Solberg og Henriette Eilertsen, Klipp: Frida Andersen Vis mer Vis mer

Forventninger

Hva slags pappa håndballspilleren blir synes han er vanskelig å spå, men fastslår at han skal prøve å være en god far.

Flere av lagkameratene har barn fra tidligere, noe særlig råd har de imidlertid ikke gitt den vordende pappaen, men Eivind kan avsløre ett spesielt som går igjen hos de fleste.

- Nå får du aldri sove igjen, aldri spille golf igjen. Alle de klassiske tingene, så ikke så mye positivt som kommer fra de, sier han lattermildt og fortsetter:

- Vi skal nok finne ut av det!

Ble kjærester

Paret, som nå venter en liten sønn sammen, har kjent hverandre siden de spilte på aldersbestemte lag og traff hverandre jevnlig på turneringer.

- Jeg har lenge hatt et godt øye til Eivind, har hun tidligere uttalt til BA.

- Vi gikk jo også i samme klasse på toppidrettslinjen ved Tertnes videregående skole, fortsatte hun.

Eivind og Stine har vært et par siden februar 2014.

LES OGSÅ: Skulle finne kjærligheten på TV - nå trekker han seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer