<strong>FIRE BLIR FEM:</strong> Michael Bublé og kona Luisana Lopilato venter sin første jente. Foto: NTB Scanpix
FIRE BLIR FEM: Michael Bublé og kona Luisana Lopilato venter sin første jente. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Michael Bublé:

Avslører kjønnet på babyen

Om tre uker blir sangeren pappa for tredje gang.

Publisert
Sist oppdatert

I vår kom den gledelige nyheten om at Michael Bublé (42) og kona Luisana Lopilato (31) venter sitt tredje barn sammen.

Fra før av har paret sønnene Noah (4) og Elias (2), og nå kan hele familien glede seg over å ønske en pike velkommen til verden.

Dette avslørte den kanadiske sangstjernen selv da han gjestet det irske radioprogrammet «Today FM» tidligere denne uken.

- Om tre uke kommer min første lille jente. Jeg har faktisk ikk røpet det offentlig enda, men jeg skal få en datter, delte han, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

Vanskelig tid

Det var under Juno Awards i slutten av mars at Bublé og hans argentinske modell- og skuespillerkone annonserte graviditeten.

Da de ankom prisutdelingen overrasket nemlig Luisana med å vise frem en voksende mage på den røde løperen.

- Vi venter vårt tredje barn, fortalte artisten den gang, ifølge Daily Mail.

Den hyggelige nyheten kom etter at familien Bublé hadde vært gjennom noen svært tøffe år.

I 2016 ble det nemlig kjent at deres sønn Noah, som da var to år gammel, hadde blitt rammet av kreft.

Bublé og kona delte nyheten via en uttalelse som ble lagt ut på sangerens offisielle Facebook-side. Han valgte deretter å trekke seg unna rampelyset for å rette fokuset mot familien.

<strong>LYKKELIGE:</strong> Michael og Luisana ble kjærester i 2008 og forlovet seg året etter. I 2011 giftet de seg. Bildet er tatt like etter seremonien i Buenos Aires i Argentina. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Michael og Luisana ble kjærester i 2008 og forlovet seg året etter. I 2011 giftet de seg. Bildet er tatt like etter seremonien i Buenos Aires i Argentina. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lysere tider

I februar i fjor ble det imidlertid kjent at Noah hadde kommet seg helskinnet gjennom behandlingen og at han var på bedringens vei.

- Vi er så takknemlige over å kunne fortelle at sønnen vår Noah har gjort store fremskritt under behandlingen, og legene er veldig optimistiske angående fremtiden til vår lille gutt.

- Han har vært modig gjennom det hele og motet hans fortsetter å inspirere oss. Vi takker Gud for styrken han har gitt oss alle, delte Grammy-vinneren.

Da konas tredje graviditet ble kunngjort under Juno Awards for tre måneder siden, åpnet Michael seg om den særdeles utfordrende tiden de har vært gjennom.

- Emosjonelt sett har det vært en berg-og-dal-bane. Jeg tror livet tester deg iblant. En del av disse prøvelsene har gitt meg perspektiv på ting, og jeg setter større pris på alt nå, fortalte Bublé.

I mai postet Luisana dette bildet av seg selv og den voksende magen på den røde løperen:

LES OGSÅ: Slik avkrefter de bruddryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer