Stian Blipp:

Avslører kjønnet på babyen

Stian Blipp og kona Jamina blir foreldre til en liten jente.

SPENT PÅ FREMTIDEN: - Nå mangler jeg bare en hund og en SUV, så har jeg alle de tingene jeg ikke trodde jeg skulle ha før jeg fyller 30 år, ler Stian Blipp. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
SPENT PÅ FREMTIDEN: - Nå mangler jeg bare en hund og en SUV, så har jeg alle de tingene jeg ikke trodde jeg skulle ha før jeg fyller 30 år, ler Stian Blipp. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

19. mai, samme dag som prins Harry (33) og Meghan Markle (36) giftet seg, ble også den folkekjære programlederen Stian Blipp (28) smidd i hymens lenker med Jamina Iversen (30).

Og bare to dager senere røpet det nygifte paret, i hver sine Instagram-innlegg, at de venter sitt første barn.

«I helgen feiret vi at det var oss to for alltid. Nå kan vi meddele at det faktisk er VI 3 for alltid. Rett før jul så kommer det en liten mini-blipp....eller en Jamini. 2018. For et utrolig år på alle måter. Gleder meg som en hund til å bli daddy», skrev Stian Blipp til sitt innlegg.

Fredag avslører Stian også kjønnet på sitt ufødte barn.

- Det er en jente. Det er veldig, veldig hyggelig, deler han med Se og Hør på den røde løperen til premieren av Mads Hansens musikkvideolansering i Oslo.

- Har dere bestemt dere for navn?

- Ikke i det hele tatt, så vi tar gjerne i mot forslag. Jeg merker at når vi først begynner å spy ut navn, så høres alle kjemperare ut. Når man har drodlet på 60-70 navn så går det ikke lenger, smiler han.

Terminen for den lille jentas ankomst er i midten av november.

Spontan bryllupsreise

Det er virkelig travle tider for den sjarmerende programlederen som altså både er nygift, skal bli pappa og har kjøpt seg nytt hus på Bekkelaget i Oslo.

- Når du sier det sånn får jeg litt sug i magen for det høres ikke ut som mitt liv, men det er veldig spennende. Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle glede meg så mye til å bli far som jeg gjør.

Stian beskriver den siste tiden som en utrolig reise.

- Den første uken jeg fikk beskjeden var nesten litt sånn «Å, herregud, hvordan skal dette bli? Livet kommer til å forandre seg helt». Man krisemaksimerer. Men da jeg aksepterte det, så ble jeg fylt med en voldsom forventning, og nå gleder jeg meg som pokker til å bli pappa, stråler han til Se og Hør.

Saken fortsetter nedenfor.

- Hvordan blir du som far?

- Forhåpentligvis en «cool dad». Og en litt klein pappa også. Sånn at datteren min tenker «Å, nei, nå kommer han til å gjøre noe kleint», når jeg kommer inn i rommet, ler han.

Nylig kom 28-åringen hjem fra bryllupsreise med sin gravide kone. En ferie hvor avslapning stod i fokus.

- Vi hadde egentlig ikke tenkt til å dra før i juli, men så fikk vi helt spontant lyst til å stikke, så vi hoppet på en charter-tur til Hellas. Her bodde vi på en resort midt ute i skauen. Vi var der en uke, og lå enten på en solseng eller spiste. Vi gjorde ikke en dritt, ler Blipp.

LES OGSÅ: - Jeg hadde øvd i dusjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer