Camilla Herrem:

Avslører kjønnet på babyen

- Vi har ikke kjøpt én ting hjemme ennå.

GRAVID: I sommer venter håndballstjerneparet Camilla Herrem og Steffen Stefavik barn. Nå avslører de kjønnet på det nye familiemedlemmet. Her er de sammen under Idrettsgallen i Hamar i 2013. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
GRAVID: I sommer venter håndballstjerneparet Camilla Herrem og Steffen Stefavik barn. Nå avslører de kjønnet på det nye familiemedlemmet. Her er de sammen under Idrettsgallen i Hamar i 2013. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I desember, kort tid etter håndballstjernen Camilla Herrem (31) hadde kapret sølvmedaljen med de norske håndballjentene under VM i Tyskland, kunne 31-åringen avsløre at hun også venter barn sammen med ektemannen Steffen Stegavik (34).

- Ja, jeg er gravid, tre måneder på vei, kunne Camilla bekrefte til Se og Hør den gang.

Nå avslører hun flere detaljer om graviditeten.

Ifølge TV 2 skal nemlig 31-åringen lette litt på sløret hva gjelder det nye familiemedlemmet under kanalens nye påskeprogram «Påskefjellet» som snart sendes på TV.

- Det blir en gutt, forteller hun til kanalen.

Foreløpig har ikke ekteparet bestemt hva deres kommende sønn skal hete.

- Vi har egentlig snakket veldig lite om sånne ting, babyting generelt. Vi har jo ikke kjøpt én ting hjemme ennå. Vi lar det gå litt tid til, forteller hun til kanalen.

SEIERSKYSS: Steffen ga kona seierskysset etter at Norge hadde slått Tsjekkia i VM. Foto: NTB Scanpix
SEIERSKYSS: Steffen ga kona seierskysset etter at Norge hadde slått Tsjekkia i VM. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gravid under VM

Det var på sosiale medier Camilla delte den gledelige nyheten om hun venter sitt første barn.

- Ja, jeg er gravid, tre måneder på vei, bekrefter en glad Herrem til Se og Hør den gang.

❤️👶🏻

Et innlegg delt av Camilla Herrem (@herremcamilla)

Samtidig kunne hun også bekrefte at hun var gravid på den tyske håndballparketten noen uker før.

- Ja, jeg visste at jeg var gravid under VM. Det gikk helt fint. Jeg ville ha fokus på håndballen så det var derfor vi valgte å holde på hemmeligheten litt til, fortalte hun.

Om alt går etter planen skal termin være 1. juli.

Fikk «ja»

Det er fire år siden de to håndballspillerne ga hverandre sine «ja» i Sola kirke. Bortsett fra noen måneder i Romania, der begge spilte for den rumenske klubben Baia Mare, har paret knapt bodd under samme tak siden bryllupet.

Paret har vært sammen i 10 år. Etter å ha møttes flere ganger under trening og kamper i Nidarøhallen i Trondheim, var det Steffen som tok det første steget.

Under deltakelsen i et rebusløp fem år senere fridde han.

- Det føles helt vanlig å være gift! Det har jo ikke gått så lang tid. Men det er aldri galt med champagne! Det blir fort tomt i glasset, fleipet Camilla etter bryllupet i 2013.

Camilla ankom i en spesialdesignet kjole av Tailor Heaven, og hun hadde selv vært med å bestemme hvordan den skulle se ut.

- Jeg satte meg ned med designerne og fant ut hva jeg ville og hvilken type jeg var. Jeg hadde en liten idé hvordan den skulle se ut, sa Camilla til Se og Hør.

Den gang hadde både Camilla og Steffen en hektisk hverdag, så en familieforøkelse hadde de ikke fått til ennå - men planene var klare.

- Men vi ønsker oss veldig barn på sikt. Helst en storebror og en lillesøster. Storebrødre er alltid så beskyttende og ansvarlige, har hun tidligere fortalt til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Jeg trives som singel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer