BLIR MAMMA: Natt til mandag ble det avslørt om Khloé Kardashian venter en liten jente eller en gutt. Foto: NTB Scanpix
BLIR MAMMA: Natt til mandag ble det avslørt om Khloé Kardashian venter en liten jente eller en gutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Khloé Kardashian:

Avslører kjønnet på babyen

- Jeg håper virkelig Kylie lyver.

Publisert

(Se og Hør): Khloé Kardashian (33) var lenge hemmelighetsfull rundt den gledelige nyheten om at hun venter sitt første barn. Etter at hun i desember bekreftet graviditeten, har stjernen imidlertid delt mye om graviditeten med fansen.

I sesongavslutningen av «Keeping up with the Kardashians» natt til mandag, holdt ikke den berømte familien igjen på kruttet. Da ble nemlig kjønnet på Khloés første barn avslørt.

Ønsket seg en gutt

Det var derimot ikke Khloé selv som avslørte kjønnet. Det var det hennes yngre søster Kylie Jenner (20) - som tidligere denne måneden ble mor for første gang til datteren Stormi - som gjorde.

Legen til Khloé fortalte 20-åringen kjønnet, hvorpå Kylie overrasket søsteren med svaret, ifølge People.

- Jeg håper Kylie lyver, sier Khloé i episoden, og avslører at hun i utgangspunktet håpet på en liten gutt.

Likevel tok det ikke lang tid før 33-åringen avslørte på Twitter at hun er i ekstase over å skulle bli mor til en liten jente.

Saken fortsetter nedenfor.

- Gud gir oss det vi trenger. Hans timing er aldri feil. Hormonene mine løper løpsk for denne nyheten, skriver hun.

Videre forklarer stjernen at hun gleder seg til at datteren skal få bestevenner i niesene sine, og sikter til Kim Kardashians (37) datter Chicago og Kylies datter Stormi, som ble født i henholdsvis januar og 1. februar.

- Nå er jeg så spent, og datteren min vil få de beste venner i Chicago og Stormi. Gud er stor!!! Takk for prinsessen vår, fortsetter hun.

- En drøm

Den gledelige nyheten om at 33-åringen endelig skal bli mor, delte hun selv på sosiale medier i desember.

- Min største drøm er oppfylt. Vi skal ha barn, skrev Khloé på sin Instagram-konto den gang.

I en lang tekst fortalte den vordende moren at hun valgte å holde den store nyheten hemmelig så lenge som mulig for å kunne glede seg over graviditeten sammen med sine nærmeste.

Får kritikk

Den berømte realitystjernen får vanligvis enorm oppmerksomhet, og det blir ikke mindre nå som hun venter sitt første barn. Likvel er det ikke all omtale Khloé setter pris på.

Nylig fikk hun nemlig kritikk for at hun bestandig berører sin voksende mage, og det tok ikke lang tid før hun svarte på stormen rundt baby-kulen.

- Folk mener så mye om kulen min. Jeg har valgt å holde rundt den fordi den er MIN. Jeg har ventet på dette VELDIG korte øyeblikket i mange år. Jeg har kun et par måneder å nyte denne fasen i livet mitt, så jeg vil ta på kulen min, og elske den så mye som jeg selv velger. Mamma elsker deg, baby!, skrev hun på Twitter.

SNAKKER UT: Reality-stjerna, som venter sitt første barn denne våren, har holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer

Også 33-åringens treningsvaner har fått fansen til å sperre opp øynene.

Flere har nemlig gått ut og kritisert realitystjernen, der mange mener at det ikke er bra å trene når man er så mange måneder på vei.

Kommentarene og bemerkningene ble såpass mange at Khloé igjen slo tilbake mot kritikerne på Twitter.

- Til dere som plutselig tror at dere er leger. MIN lege og jeg har en god dialog, og mine treningsøkter er godkjent og høyst anbefalt. Takk, barn! Ikke få meg til å slutte å dele ting, skrev hun - og lenket til en nettside som forklarer hvorfor trening under svangerskapet skal være bra for en.

LES OGSÅ: Her går det nesten galt for Jennifer Lawrence - igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer