Einar Nilsson:

Avslører kjip «ulykke»

Skituren fikk en brå slutt for «Tid for hjem»-profilen.

UFLAKS: Da TV-maleren skulle returnere til bilen sin, fikk skituren han hadde vært på en brå slutt. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2
UFLAKS: Da TV-maleren skulle returnere til bilen sin, fikk skituren han hadde vært på en brå slutt. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2 Vis mer
Publisert

Det er nok mange som gjennom årene har fått et forhold til Einar Nilsson (56). Gjennom oppussingsprogrammet «Tid for hjem» har han nemlig i flere år sjarmert seerne i senk som maler. Programmet har gått på norsk tv siden 2004.

Det var imidlertid ikke før den blide bergenseren deltok i «Skal vi danse» at flere fikk opp øynene for ham. Der delte han og dansepartneren Anette Stokke av sitt smittende humør uke etter uke, før de til slutt stakk av med den gjeve seieren.

Starten på 2021 har imidlertid ikke gått helt på skinner for 56-åringen. I begynnelsen av uka tok han nemlig til Instagram for å avsløre en aldri så liten, og ganske kjip, «ulykke».

Det var Bergensavisen som først omtalte saken.

KLINER TIL: Etter en vellykket dans, kysset Einar og Eirik hverandre. Reporter: Vilde Holta Røssland Video: Helén Skogstad Vis mer

- Er det mulig?

Ifølge avisen var det da Nilsson returnerte etter en skitur ved Osavatnet i Bergen at han ble møtt av synet. Den stillestående bilen ble nemlig truffet av et tre, til tross for at hans bil var én av bare to biler på hele parkeringsplassen.

«Karma? En noe uheldig bjørk traff på akkurat min bil; siste tilbake på parkeringsplassen. Antar alarmen ulte i timevis. Type ‘naturskadeerstatning’?», skriver han til bildet på Instagram.

FELT TRE: Dette synet møtte tv-maleren da han returnerte fra skitur. Foto: Privat
FELT TRE: Dette synet møtte tv-maleren da han returnerte fra skitur. Foto: Privat Vis mer

- Er det mulig? Hva er oddsen for dette? At et tre faller ned akkurat der jeg står? Nei, det skal ikke gå an å ha så mye uflaks, sier Nilsson til Bergensavisen.

Til Se og Hør forteller den blide bergenseren at det heldigvis ikke ble noen skade på bilen, men at han synes det var et merkelig syn som møtte ham.

- Ingen vind eller stormkast, bare en sliten bjørk som la seg over siden og draperte min kjære Volvo, forklarer han.

- Helt sprøtt

Som nevnt stakk den blide maleren av med seieren i «Skal vi danse» i 2018, etter å ha imponert mange med sin deltakelse. Da sto han i finalen mot den tidligere fotballspilleren og DJ-en Jan Gunnar Solli.

- Det føles faktisk helt sprøtt å vinne. Da jeg takket ja til dette tenkte jeg ikke at jeg skulle tåle påkjenningen, men etter hvert skjønte jeg at jeg hadde det altfor gøy med hun her, fortalte «Tid for hjem»-programlederen den gang, og tittet bort på dansepartneren.

- Jeg skjønte egentlig ikke hva som skjedde da navnene våre ble ropt opp. Dette er fantastisk, la hun til.

LES OGSÅ: - Har flyttet hjem til foreldrene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer