­

Avslører kjendismannen hun var «besatt» av

- Jeg har gjort et desperat forsøk på å anonymisere ham i boken, men nå har han selv sagt «hey, it's me».

HEMMELIGE DETALJER: I sin helt ferske podkast «Status fra Sophie og Fetisha» avslører Sophie Elise Isachsen flere hemmelige detaljer fra den omdiskuterte boken «Elsk meg». Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
HEMMELIGE DETALJER: I sin helt ferske podkast «Status fra Sophie og Fetisha» avslører Sophie Elise Isachsen flere hemmelige detaljer fra den omdiskuterte boken «Elsk meg». Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I høst skapte bloggdronningen Sophie Elise Isachsen (24) store overskrifter, og ikke minst en ryktemølle, med sin nye bok «Elsk meg».

Boken, som skildrer et intenst og usunt forhold til en ikke navngitt profilert mann, fikk flere til å spekulere på hvem mannen kunne være.

Nå er imidlertid «mysteriet» løst.

Tirsdag publiserte Isachsen den aller første episoden av podkasten «Status fra Sophie og Fetisha», som hun har startet opp sammen med venninnen Fetisha M'lynn Williams.

Der avslører hun at mannen hun var besatt av i over et år, som er bakgrunnen for hele boken, er komiker Henrik Thodesen (38).

- Han avslørte seg selv

Grunnen til at Isachsen nå velger å utlevere navnet til den mystiske mannen, er fordi hun mener Thodesen selv allerede har avslørt det.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Når jeg har snakket offentlig om Henrik har jeg omtalt ham som «han» eller «en person», men for en uke siden, da Henrik holdt et standupshow, fikk jeg tilsendt flere snapper av at han har høytlesning fra boka mi, sier Isachsen til venninnen i podkastepisoden, og konkluderer med at han på den måten har avslørt seg selv.

- Jeg har gjort et desperat forsøk på å anonymisere ham i boken. Gjort ham eldre, og byttet yrke på ham, men nå har han selv sagt «hey, it's me», så da kan jeg bare si: «yes, it's you», fortsetter bloggeren.

SE OG HØRS KJENDISGALLA: Blogger Sophie Elise er nominert til «Årets Blogger» andre året på rad. Her snakker hun om sletting av tinder og å skape debatt med bloggen sin. Video: Sveinung Ystad Vis mer

Besatt

I boken til Isachsen kommer det frem at duoen skal ha datet i over ett år. Isachsen skriver åpent og ærlig om hvordan hennes besettelse av Thodesen tok overhånd i livet hennes, og hvordan hun endret seg som person for å imponere ham.

Hun skriver også om hvordan Thodesen systematisk skal ha datet henne i skjul, og mener at han skal ha vært for flau til å være sammen med henne ute i offentligheten.

- Det er vanskelig for meg å kommentere noe som er litteratur. Kunst burde tale for seg selv, sier Thodesen til Se og Hør.

- Boken handler ikke om meg, den handler om Sophie, understreker Thodesen.

SJEKKER INN: Svenske Robin Johansson (24) var tidligere sammen med toppbloggeren Sophie Elise. Nå ønsker han å kvitte seg med stempelet som «eksen til …» når han sjekker inn på den norske utgaven av Paradise Hotel. Foto/edit: Kine Falch/Jonas Scheie Hammer Vis mer

Allerede før boken ble gitt ut, visste Thodesen at Isachsen hadde skrevet en bok inspirert av ham.

- I motsetning til Hjorth-familien har jeg bestemt meg for verken å saksøke, eller skrive en motbok. Sophie Elise er en kul dame, og hvis hun ser den nye serien min «Henrik Uber Alles», så er hun sikkert glad for at hun ikke endte opp med en surrete fyr som meg, uttaler Thodesen til Se og Hør.

Se og Hør har ikke lykkes med å få en kommentar fra Sophie Elise Isachsen.

Romanserykter

For mange kommer det kanskje ikke som et sjokk at nettopp Henrik Thodesen er mannen i den mye omtalte boken.

Det var i mai 2016 at Se og Hør kunne avsløre at toppbloggeren hadde funnet tonen med komiker Henrik Thodesen.

Ryktene om at de hadde en flørt gående begynte å svirre etter at duoen ved flere anledninger ble observert tett omslynget på noen av Oslos mest populære utesteder.

Henrik Thodesen kom sammen med kameratens kjæreste, Tinashe Bakasa Roll, da Gucci åpnet butikk i oslo. Video: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer Vis mer

En drøy måned etter at romansen ble offentlig kjent, hintet de begge om at flørten hadde tatt slutt.

- Vi er veldig ferdig med romanseryktene innad i gjengen vår, sa Thodesen da Se og Hør møtte ham under Elles sommerfest den gang.

- Det er ikke noen greie lenger, egentlig, fortsatte Thodesen kryptisk med et lurt smil om munnen - uten å utdype hva han mente.

- Vanskelig å snakke om følelser

Siden den gang har det mystiske forholdet stadig vært en snakkis, og det er sjelden noen av dem har uttalt seg konkret om forholdet.

I september gjestet Thodesen den populære podkasten «Ida med hjertet i hånden», der han ble intervjuet av Ida Fladen (32) om sitt tidligere kjærlighetsliv og livet som singel.

Vagt snakket han om hvorfor han tror at hans tidligere forhold tok slutt, og også hvorfor det aldri ble noe mer mellom ham og bloggerdronningen Sophie Elise Isachsen.

Vis mer

- Jeg synes det var kjemperart å date en så offentlig person. Og det husker jeg også fra da jeg ble sammen med Charlotte (Thorstvedt, journ.anm.), da det den gang sto på forsiden av VG at vi er kjærester, før vi i det hele tatt hadde tatt den praten selv. Jeg har alltid synes at det er litt vanskelig, sa han.

Videre i podkasten fortalte han at han tror de fleste forholdene han har hatt har tatt slutt fordi han hater å snakke om følelser, noe han også bekreftet da Se og Hør møtte ham under TV3s høstlansering i september.

- Jeg synes det er ... hører du, jeg begynner å nøle med en gang. Jeg vil ikke at alle skal vite hvordan jeg føler det hele tiden. Det er vel det at jeg er for privat, da, fortalte Thodesen.

LES OGSÅ: Hemmelig forelsket i hemmelig agent

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer