Avslører kjendiser han har dopet seg med

Skuespilleren Seth Rogan navngir en rekke venner og kollegaer.

Hollywood-stjernen Seth Rogen (som holder tommel opp) innrømmer blant annet at han har ruset seg sammen med Snoop Dogg, Sarah SIlverman og Jona Hill. Foto: All Over Press
Hollywood-stjernen Seth Rogen (som holder tommel opp) innrømmer blant annet at han har ruset seg sammen med Snoop Dogg, Sarah SIlverman og Jona Hill. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere denne uka ble en liste med det som skal være Lindsay Lohans (27) mest berømte sexpartnere publisert i amerikanske presse.

Nå kommer skuespiller og komiker Seth Rogen (31) med en litt annen type liste med avsløringer fra stjerneverden.

Da Rogen gjestet TV-programmet «Watch What Happens Live» onsdag delte han nemlig villig ut navn til venner og kollegaer i bransjen som han har ruset seg på marihuana med.

Noen er mer overraskende enn andre.

- Jeg kommer til å gå gjennom en liste med navn av kjendisvennene dine, og så skal du fortelle meg om du har røyket sammen med dem, sier programleder Andy Cohen til Seth under en sekvens kalt «Spill the Herbal Tea», ifølge Daily Mail.

Her er kjendisene «Knocked Up»-stjernen måtte svare på:

«Anchorman»-stjernen Paul Rudd (45)

-  Å ja, mange ganger.

Komiker Sarah Silverman (43)

- Mange ganger.

Rapper Snoop Dogg (42)

- Ja, faktisk!

Sanger Barbra Streisand (71)

- Nei, men vi har snakket mye om det. Men hun har røyket med Peter Sellers (avdød britisk skuespiller og komiker). Det er helt sykt.

«Wolf of Wall Street»-stjernen Jonah Hill (30)

- Ja, noen ganger.

Skuespiller James Franco (35)

- Dette er veldig deprimerende for meg å si, men jeg har aldri røyket med James Franco. For han røyker ikke marihuana. Det er derfor han er en så flink skuespiller. Det er utrolig trist, svarer Rogen.

Skuespiller Dave Franco (28) - James Francos lillebror

- Det har blitt endel ganger opp gjennom årene, ja.

Country-legenden Willie Nelson (80)

- Nei, men jeg tror han er her i byen nå.

Programleder Andy innrømmet deretter at han hadde delt en joint med Nelson, noe som imponerer Rogen.

- Han er 80 år. Jeg ville vært redd for at han skulle begynne å hoste og så hadde alle innvollene hans kommet ut, svarer han.

KOMPISER: I komedien "This Is the End" spilte Rogen sammen med James Franco, Jonah Hill, Craig Robinson, Jay Baruchel og Danny McBride. Foto: All Over Press
KOMPISER: I komedien "This Is the End" spilte Rogen sammen med James Franco, Jonah Hill, Craig Robinson, Jay Baruchel og Danny McBride. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: TV-kokken innrømmer kokainbruk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer