Avslører kjendiser han har dopet seg med

Skuespilleren Seth Rogan navngir en rekke venner og kollegaer.

Hollywood-stjernen Seth Rogen (som holder tommel opp) innrømmer blant annet at han har ruset seg sammen med Snoop Dogg, Sarah SIlverman og Jona Hill. Foto: All Over Press
Hollywood-stjernen Seth Rogen (som holder tommel opp) innrømmer blant annet at han har ruset seg sammen med Snoop Dogg, Sarah SIlverman og Jona Hill. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere denne uka ble en liste med det som skal være Lindsay Lohans (27) mest berømte sexpartnere publisert i amerikanske presse.

Nå kommer skuespiller og komiker Seth Rogen (31) med en litt annen type liste med avsløringer fra stjerneverden.

Da Rogen gjestet TV-programmet «Watch What Happens Live» onsdag delte han nemlig villig ut navn til venner og kollegaer i bransjen som han har ruset seg på marihuana med.

Noen er mer overraskende enn andre.

- Jeg kommer til å gå gjennom en liste med navn av kjendisvennene dine, og så skal du fortelle meg om du har røyket sammen med dem, sier programleder Andy Cohen til Seth under en sekvens kalt «Spill the Herbal Tea», ifølge Daily Mail.

Her er kjendisene «Knocked Up»-stjernen måtte svare på:

«Anchorman»-stjernen Paul Rudd (45)

-  Å ja, mange ganger.

Komiker Sarah Silverman (43)

- Mange ganger.

Rapper Snoop Dogg (42)

- Ja, faktisk!

Sanger Barbra Streisand (71)

- Nei, men vi har snakket mye om det. Men hun har røyket med Peter Sellers (avdød britisk skuespiller og komiker). Det er helt sykt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer