Bianca Ingrosso:

Avslører kjempeinntekt

Bianca Ingrosso og selskapet hennes kan smile hele veien til banken.

ÅPEN: Bianca Ingrosso får stadig høre at hun er «for åpen». Dette sier hun selv. Foto: Henriette Eilertsen
ÅPEN: Bianca Ingrosso får stadig høre at hun er «for åpen». Dette sier hun selv. Foto: Henriette Eilertsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Se og Hør møtte den svenske influenseren Bianca Ingrosso (25) i fjor sommer, kunne hun fortelle at hun ikke har noe problem med å snakke om penger, ei heller egen økonomi. Og nå skriver Expressen at 25-åringen kan smile hele veien til banken.

27,6 millioner svenske kroner har Bianca Ingrosso AB gått i overskudd ifølge årsrapporten for 2019, skriver den svenske avisen. De totale inntektene landet på 34 millioner kroner, en dobling sammenlagt med året før.

Det blir imidlertid ikke opplyst hvor pengene kommer fra, men ifølge årsrapporten er disse pengene et resultat av at salget har økt betydelig og inntekt fra både tv-produksjoner og andre oppdrag.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

- En trygghet

Influenseren har tidligere fortalt at hun kan ta mellom 150 000 og 200 000 svenske kroner for en sponset innlegg på Instagram, hvor hun har 1,1 millioner følgere.

Ingrossos reaksjon til den enorme veksten lyder som følger:

- Oi, jeg hater virkelig å snakke om penger, men det er så klart veldig gøy at det går bra. Det er takket være at jeg har et bra team jeg jobber med. De betyr så mye for dette, sier hun til Aftonbladet, ifølge Expressen.

Videre forklarer 25-åringen at gevinsten skyldes sminkemerket hennes Caia, tv-jobb og influenser-samarbeid.

- Det føles selvfølgelig bra, men det kommer også litt i andre rekke. Det viktigste er å ha det gøy på jobb, men det er klart det føles fint å ha den tryggheten, sier hun videre.

Åpen om pengebruk

Da Ingrosso og moren Pernilla Wahlgren gjestet podkasten «Tv-fabriken» tidligere i år snakket de også åpent om inntjening og pengebruk. Svenske Expressen skrev den gang at de to damene i fjor omsatte samlet for hele 50 millioner svenske kroner.

Bryter man det ned, er det tydelig at det er familiens mor som tjener mest. Selskapet Picadill Productions AS omsatte for mellom ti og 14 millioner svenske kroner i fjor. I tillegg omsatte to andre av hennes selskap for 2,5 og 4,5 millioner respektivt. På bare fem år har hun faktisk klart å doble både lønnen sin og selskapets eiendeler.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

Wahlgren driver med alt fra musikk og blogging til sceneproduksjoner, noe som muligens forklarer den gode omsetningen.

Selv om hun tjener mer enn sin datter, viser hun ikke pengene i så stor grad. Ifølge Expressen omsatte Ingrosso for rundt 17,4 millioner svenske kroner i fjor, en oppgang på over ti millioner fra året før.

Det innebærer en inntjening på nesten 1,5 millioner kroner i måneden. Etter skatt ligger imidlertid resultatet på rundt 8,5 millioner svenske kroner.

Besatt

Da Se og Hør møtte 25-åringen i fjor sommer fortalte hun at hun er besatt av andres penger.

- Jeg er så besatt av andres penger, også. Hvis jeg hadde visst hvor man kunne se andres saldo, så hadde jeg gått inn og «stalket» i hjel hvert eneste menneske. Jeg er helt besatt av å vite hva folk tjener og bruker penger på, sa hun.

Videre fortalte hun at følgerne hennes gjerne må være interessert i hva hun tjener, det har hun nemlig slettes ingenting imot. Hun mener at det å snakke om penger og lønn ikke bør være noe rart.

FLØRTER: Rød Løpers programleder Kine Falch finner tonen med Benjamin Ingrosso på rød løper på Vixen Awards. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

- Jeg har aldri ment at jeg er bedre enn noen fordi jeg har mer penger, jeg sammenligner ikke folk etter status og penger. Er du skjønn, så heng med meg! For min egen del har jeg forhåpentligvis ikke forandret meg på grunn av min karriere, eller hva jeg har i banken.

Når det var sagt innrømmet Ingrosso at hun faktisk ikke visste hva hun hadde på kontoen.

- Jeg har en økonomiansvarlig, for det er noe jeg ikke kan om, sa hun.

BONUSEPISODE: I denne bonusepisoden av «Jan Thomas pusser opp» får vi se hvordan det ser ut i den nye drømmeboligen. Vis mer

LES OGSÅ: - Vi risikerer konflikter og tvil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer