Gisle Agledahl:

Avslører kjærestenyhet

NRK-profilen blir snart samboer med sin nye kjæreste.

RØPER KJÆRESTE: Gisle Agledahl skriver i et innlegg på Instagram at han har fått ny kjæreste. Her er 29-åringen med venninnen, NRK-programleder Line Elvsåshagen under P3 Gull i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
RØPER KJÆRESTE: Gisle Agledahl skriver i et innlegg på Instagram at han har fått ny kjæreste. Her er 29-åringen med venninnen, NRK-programleder Line Elvsåshagen under P3 Gull i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

NRK-profilen Gisle Agledahl (29) har gjort stor suksess både på TV og radio. Han har markert seg som programleder i P3, samt vært programleder for serien «Jævla homo».

Nå avslører 29-åringen at han har fått seg kjæreste. Det gjør han i et innlegg på Instagram, der han har delt et bilde av seg selv og hans nye flamme, Even. I innlegget kommer det frem at de har vært et par en stund allerede.

- Hils på kjæresten min Even! Et even-tyr hvis det er lov å si, hehehe. Hadde maks flaks og møtte han tilfeldig i Milano (drøm??). Forholdet er ikke nytt, men jeg har holdt kortene litt tett til brystet for å bare få være oss en periode. Kjærlighet er jo litt risikable greier. Heldigvis er vi to om det. Og om noen uker flytter vi sammen, skriver NRK-profilen i innlegget.

I innlegget har Agledahl delt en rekke bilder av seg selv og den nye kjæresten, så det er ingen tvil om at kjærligheten blomstrer for det forelskede paret.

- Even er verdens fineste fyr. Jeg dro på ferie til Milano og møtte han tilfeldig gjennom felles venner. Det er heldigvis en stund siden, så jeg kom hjem fra Italia med kjæreste og ikke corona. Haha, det var flaks, sier Agledahl til VG.

29-åringen opplyser til avisen at han og kjæresten skal flytte sammen på Bislett i Oslo.

VENNER: Her er Agledahl sammen med sin nære venn, NRK-programlederen Line Elvsåshagen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VENNER: Her er Agledahl sammen med sin nære venn, NRK-programlederen Line Elvsåshagen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Noe skurrer litt

Agledahl har gått journalistikk i Oslo, og har blant annet jobbet i Dagbladet Magasinet og i Dagbladets kulturavdeling. Han har medvirket i flere dokumentarer de senere årene, både foran og bak kamera.

Mest sentral har han vært som programleder for dokumentarserien «Jævla homo» på NRK, som gikk på TV høsten 2017.

Den gang fortalte han til Se og Hør at det var hans egen, vonde magefølelse som fikk ham til å lage serien om hvordan det er å være homofil i Norge.

- Jeg har lenge kjent på at noe skurrer litt, at alt ikke har vært helt bra. Uten at jeg har hatt så store utfordringer, egentlig, fordi jeg har hatt både støttende venner og familie, sa han den gang, og la til:

- Men det var likevel denne klumpen som vokste seg større og større, fordi jeg hadde så mange spørsmål om seksualitet og identitet, som jeg syntes var så skummelt å gå inn i.

Sommeren 2017 rystet massakren på homoklubben Pulse i Orlando, Florida en hel verden. Omar Mateen skjøt og drepte 49 personer, mens over 50 ble skadet.

- Og så var det jo terroren i Orlando, som gjorde ... Den natta gråt jeg veldig mye. Jeg har på en måte vært ganske heldig, det er mange som opplever ekstremt mye motstand, også i Norge. Og jeg tenker at vi må gjøre det vi kan, alle sammen, for at verden skal gå litt framover, dytte den litt i riktig retning. Og det ble dette tv-programmet da, som er et forsøk på det, sa NRK-programlederen videre.

LES OGSÅ: Venter sitt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer