Maria Mena:

Avslører kjæresten: - Fin mann

Maria Mena røper at de har tatt forholdet videre.

LYKKELIG: Maria Mena kunne tidligere i vår avsløre at hun hadde funnet kjærligheten. Nå røper hun hvem han er. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
LYKKELIG: Maria Mena kunne tidligere i vår avsløre at hun hadde funnet kjærligheten. Nå røper hun hvem han er. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ting går virkelig på skinner for Maria Mena (34) om dagen. Artisten er ute med den nye singelen «Not OK», som har fått god omtale i norsk presse, og har dermed gjort et aldri så lite comeback. I tillegg har hun det privat svært bra - og nyter tiden med ny kjæreste.

I midten av mars avslørte hun at hun har funnet kjærligheten på ny etter bruddet med Bård Hauki. Det gjorde hun under en spørsmålsrunde på Instagrams historiefunksjon, hvor hun svarte «ja» på et spørsmål fra en av følgerne på om hun hadde fått seg kjæreste.

Vis mer

Gjennom sin Instagram-profil har 34-åringen siden den gang delt innblikk fra hverdagen sin, hvor hennes nye kjæreste har vært å se. Hun har derimot holdt ham nokså hemmelig, og har bevisst valgt å ikke skrive navnet hans noe sted. Nå kan hun derimot avsløre hvem den utvalgte er - og at de faktisk har flyttet sammen allerede.

Blitt samboere

Det er i denne ukens utgave av «Senkveld» at Mena bestemmer seg for å åpne opp om den store kjærligheten.

- «Kleppa» og jeg, som jeg kaller han. Han heter Morten, nå kan jeg si det, forteller hun i programmet, ifølge TV 2.

For å være presis er Morten Kleppa hans fulle navn. Basert på Instagram-kontoen hans er han glad i reise, fotball, kaffe og fest. Han har langt hår og skjegg, og har i det siste figurert på Menas konto på Instagram. I et nylig intervju med VG var artisten full av lovord om ham, noe hun også er i sofaen på besøk hos TV 2.

- HELT FANTASTISK: Maria Mena er full av lovord om sin nye kjæreste Morten. Foto: Skjermdump gjengitt med tillatelse
- HELT FANTASTISK: Maria Mena er full av lovord om sin nye kjæreste Morten. Foto: Skjermdump gjengitt med tillatelse Vis mer

Der kan hun blant annet avsløre at forholdet utviklet seg fra et vennskap til noe romantisk.

- Jeg ble venn med han først, og så ble vi kjærester. Og så har jeg lett lenge, kanskje fordi min erfaring er at kjærlighet er kaotisk, jeg har ventet lenge på det som er skummelt og så kommer det ikke. Det viser seg at jeg har funnet en helt fantastisk trygg og fin mann, forklarer Mena.

SAMBOERE: Maria og Morten har allerede rukket å flytte sammen, noe som ifølge artisten fungerer veldig bra. Foto: Skjermdump gjengitt med tillatelse
SAMBOERE: Maria og Morten har allerede rukket å flytte sammen, noe som ifølge artisten fungerer veldig bra. Foto: Skjermdump gjengitt med tillatelse Vis mer

I intervjuet forteller hun også at de to nå har flyttet sammen, og dermed har blitt samboere. Det kan kanskje virke brått for noen, men Mena mener at de to fungerer godt sammen, og at de har klart å finne en balanse i hverdagen.

- Morten og jeg, vi har noen ting som funker veldig fint, vi har en veldig fin symbiose hjemme i hjemmet vårt, og en av de er at vi har funnet ut veldig tidlig hvor vi briljerer, sier artisten.

Lettet på sløret

I det ovennevnte intervjuet med VG fortalte hun at kjæresten først dukket opp da hun endelig var klar for å være alene. Til avisen innrømmet hun at han kom på et tidspunkt hvor hun for første gang i livet ikke trengte «å bli fikset».

- Nå kunne jeg si: Her er ingenting gærent. Det er bare opptur. Jeg er verdens kuleste dame, velkommen inn! sa hun til VG.

RØRENDE: Maria Mena intervjues om hvordan det var å opptre foran Bjørn Eidsvåg og hvordan han ble rørt til tårer på «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer

At livet smiler for artisten har imidlertid ikke bare med hennes nye kjæreste å gjøre.

- Folk tror umiddelbart at det handler om at jeg har fått meg kjæreste. Han er en bonus, han er en topp fyr, og jeg elsker ham, men det handler ikke om han. Alt det jeg har gjort for å komme dit jeg er i livet, har jeg gjort selv, sa hun.

Før hun møtte sin nye samboer var hun på et dårlig sted i livet. Mena snakket åpenhjertig om et år hvor anoreksien for tredje gang tok grep om livet hennes. 34-åringen fortalte til VG at hun ikke orket å gå ut, at musikken var borte og at hun ikke visste om hun noen gang ville skrive musikk igjen.

Artisten tok grep og begynte på et kurs for å lære om angst. I dag innrømmer Mena at livet er svært godt. Til høsten kommer hun også med et nytt album - fem år etter at hun sist ga ut ny musikk.

LES OGSÅ: Taklet ikke avstanden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer