Maria Mena:

Avslører kjæresten: - Fin mann

Maria Mena røper at de har tatt forholdet videre.

LYKKELIG: Maria Mena kunne tidligere i vår avsløre at hun hadde funnet kjærligheten. Nå røper hun hvem han er. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
LYKKELIG: Maria Mena kunne tidligere i vår avsløre at hun hadde funnet kjærligheten. Nå røper hun hvem han er. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ting går virkelig på skinner for Maria Mena (34) om dagen. Artisten er ute med den nye singelen «Not OK», som har fått god omtale i norsk presse, og har dermed gjort et aldri så lite comeback. I tillegg har hun det privat svært bra - og nyter tiden med ny kjæreste.

I midten av mars avslørte hun at hun har funnet kjærligheten på ny etter bruddet med Bård Hauki. Det gjorde hun under en spørsmålsrunde på Instagrams historiefunksjon, hvor hun svarte «ja» på et spørsmål fra en av følgerne på om hun hadde fått seg kjæreste.

Gjennom sin Instagram-profil har 34-åringen siden den gang delt innblikk fra hverdagen sin, hvor hennes nye kjæreste har vært å se. Hun har derimot holdt ham nokså hemmelig, og har bevisst valgt å ikke skrive navnet hans noe sted. Nå kan hun derimot avsløre hvem den utvalgte er - og at de faktisk har flyttet sammen allerede.

Blitt samboere

Det er i denne ukens utgave av «Senkveld» at Mena bestemmer seg for å åpne opp om den store kjærligheten.

- «Kleppa» og jeg, som jeg kaller han. Han heter Morten, nå kan jeg si det, forteller hun i programmet, ifølge TV 2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer