Pia Haraldsen:

Avslører kjæreste

Røper at hun ikke lenger er singel.

I ET FORHOLD: Pia Haraldsen innrømmer at hun ikke lenger er singel. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
I ET FORHOLD: Pia Haraldsen innrømmer at hun ikke lenger er singel. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Oslo-kvinnen Pia Haraldsen (40) var på alles lepper da hun troppet opp i Ingrid Alexandras dåp i den ikoniske rosa kjolen. Det var i 2004.

Vi må heller ikke glemme at hun to år tidligere ble omtalt verden over fordi hun på det tidspunktet datet Luxemburgs tronarving, prins Guillaume (39). Forholdet tok slutt etter et par år.

GRATULERER: Kronprinsparet feirer 20 år som ektepar. Video: Dagbladet TV Vis mer

På utkikk

I mars i år kunne Haraldsen røpe til Se og Hør at hun var singel.

- Det er kjedelig, men det er jo ikke så lett å møte noen akkurat nå. Det får jeg nesten bare vente litt med. Forhåpentligvis blir det litt enklere å gå på date til sommeren. Jeg har faktisk ikke klemt en person utenom familien siden før pandemien, fortalte hun lattermildt.

Hun innrømmet imidlertid at hun hadde et ønske om å finne en partner:

- Jeg har lyst på en ektemann og familiemann. Det var lettere da man var yngre, men nå er man mer forsiktig og ønsker å bli bedre kjent med en person før man går inn i et forhold. Jeg kan gjerne gå på en lunsj og middag, men det stopper gjerne der. Jeg har ikke møtt noen interessante ennå.

Haraldsen fortalte at hun var på jakt etter en jordnær og empatisk person med humor. Også ville hun ha en hun kan være seg selv med.

TRAKK SEG: Pia Haraldsen måtte trekke seg fra «Camp Kulinaris» allerede første natta. Video: Rød Løper/Viafree Vis mer

-Absolutt nyforelsket

Se og Hør møtte Oslo-kvinnen tidligere denne uken under Linda Johansens (54) middagsarrangement. Da kunne det virke som hun hadde fått ønsket sitt oppfylt.

På spørsmål om hvordan det går på kjærlighetsfronten, svarte hun nemlig «det går bra», etterfulgt av litt fnising.

- Har du fått deg kjæreste?

- Ja, bekreftet Haraldsen, og la til at de hadde vært sammen en stund.

- Men det er veldig gøy. Jeg er absolutt nyforelsket. Det er hyggelig det, så jeg må bare nyte det.

FORELSKET: Her bekrefter Isabelle Eriksen forholdet på den røde løperen. Video: Steffen Pettersen. Vis mer

Tøff tid

Den tidligere programlederen, som nylig fylte 40 år, glødet på den røde løperen i et antrekk hun kunne beskrive med ett ord - gjenbruk.

GJENBRUK: Pia Haraldsen hadde kledd seg i gjenbruk fra topp til tå for anledningen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
GJENBRUK: Pia Haraldsen hadde kledd seg i gjenbruk fra topp til tå for anledningen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Hun forteller at hun er svært glad for at Norge nå skal gjenåpnes, da det har vært en tøff tid etter at landet stengte ned.

- Jeg har kjent på en uro og angst. Jeg var mye hjemme da det var mørkt og kaldt, og hele situasjonen gjorde at ting ble forverret, forteller hun ærlig.

Haraldsen er svært opptatt av mental helse, og forteller at hun, som mange andre, syntes det var tøft da store deler av det sosiale livet forsvant på grunn av pandemien.

- Jeg er et sosialt menneske og man trenger sosial kontakt. Men med en gang ting åpnet opp igjen og det ble sol og sommer, så ble det mye bedre, sier den nyforelskede 40-åringen.

LES OGSÅ: Venter barn seks måneder etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer