Kristina Kvistad Hustad:

Avslører kjæreste

TV 2-værdame Kristina Kvistad Hustad har funnet lykken med eks-fotballspiller Vegard Dokken.

HAR FÅTT KJÆRESTE: TV 2-profilen Kristina Kvistad Hustad har funnet kjærligheten. Foto: Morten Eik/ Se og Hør
HAR FÅTT KJÆRESTE: TV 2-profilen Kristina Kvistad Hustad har funnet kjærligheten. Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV 2s værmelder Kristina Kvistad Hustad (31) har funnet kjærligheten med den tidligere fotballspilleren Vegard Dokken (35). Det røper hun i et innlegg på Instagram mandag.

«1-metersregelen måtte ryke», skriver 31-åringen i innlegget, som består av flere bilder av det forelskede paret.

I kommentarfeltet har det strømmet inn med gratulasjoner til de to turtelduene. Kvistad Hustad bekrefter forholdet overfor TV 2, og sier at hun og Dokken traff hverandre gjennom felles venner i sommer.

View this post on Instagram

1-metersregelen måtte ryke. 🥰

A post shared by Kristina Kvistad Hustad (@kristinakh) on

- Han er en veldig fin kar som er både snill, morsom og en av de mest positive jeg har møtt, sier værmelderen til sin egen kanal.

KJOLEDEBATT: Den svenske værmelderen Madeleine Westin har fått kritikk for kjolene hun stiller opp med når hun melder været på TV 4 i Sverige. Værsjef Eli Kari Gjengedal er klar i sin tale om hva hun synes om nabolandet vårt. Vis mer

Det var i november 2016 det ble kjent at 31-åringen tok over som værmelder på TV 2 etter Desta Marie Beeder (32), som nå er programleder i «God Morgen Norge». Siden den gang har Kvistad Hustad blitt et kjent tv-fjes for det norske folk.

Hennes nye kjæreste Vegard Dokken har tidligere spilt for klubber som Strømsgodset og Mjøndalen, inntil han la fotballkarrieren på hylla i 2013.

- Ikke tid til kjæreste

Hustad har tidligere uttalt at hun fikk svært mange henvendelser fra det motsatte kjønn etter debuten som værmelder i desember i 2016. I 2017 fortalte 31-åringen at hun var «veldig singel», ettersom alt fokuset hennes lå på jobben.

- Det er hyggelige meldinger, komplimenter - og noen er jo litt interessert da, sa hun til Se og Hør den gang, og fortsatte:

TV 2-PROFIL: Kristina Kvistad Hustad sammen med (f.v.) Ina Ynnesdal og Isabella Martinsen på TV 2s høstlansering i 2019. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
TV 2-PROFIL: Kristina Kvistad Hustad sammen med (f.v.) Ina Ynnesdal og Isabella Martinsen på TV 2s høstlansering i 2019. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

- Men det siste halve året har det bare vært jobb, og slik blir det nok i fortsettelsen også. Noen kjæreste har jeg ikke tid til.

IKKE SINGEL: Nå kan «Ex on the beach»-deltakeren avsløre at han har fått kjæreste. Reporter: Kine Falch. Video: Steffen Pettersen/ Rød Løper. Vis mer

Kvistad Hustad er fra Sæbø i Ørsta, og har studert mediekunnskap og journalistikk ved Høgskulen i Volda.

Da det ble kjent at hun skulle bli værmelder i TV 2, fortalte 31-åringen til Dagbladet at hun var svært spent.

- Jeg er veldig, veldig spent! Jeg har kanskje ikke helt skjønt hva jeg har begitt meg ut på ennå, siden jeg har holdt det hemmelig noen måneder nå og ikke snakket med noen om det egentlig. Så jeg har ikke tatt det helt innover meg ennå, sa Hustad den gang.

31-åringen var riktignok ikke helt fersk i TV 2 da hun startet som værmelder i 2016. Hun har tidligere jobbet som vikar for «God morgen Norge», hvor hun også hadde praksis i 2013.

- Man skulle tro at jeg er vant med tv-formatet og sånne ting, men jeg merker nervene. Som reporter skal man få andre til å snakke, men nå er det jeg som skal være formidler og gjøre ting forståelig. Men jeg tenker at dette blir utrolig spennende og utfordrende. Jeg liker utfordringer, sa Hustad til Dagbladet.

AVSLØRER: «Paradise Hotel»-deltaker Cecilie Andrea Røising hadde kjæreste da hun sjekket inn på «Paradise Hotel». Reporter: Kine Falch / Video: Julie Easter Christiansen Vis mer

LES OGSÅ: Avslører forlovelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer