Herman Flesvig:

Avslører kjæreste

Kom med saftig avsløring på Gullruten-utdelingen.

AVSLØRER: - Jeg er en veldig heldig gutt som er sammen med henne, sier Herman Flesvig om kjæresten. Video: Julie Easter Christiansen / Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

CLARION HOTEL (Se og Hør): Vanligvis preges Gullruten-utdelingen av rød løper, glamorøse kjoler og feststemning, når en rekke av de største kjendisene Norge har å by på samler seg for å feire tv-året som har gått.

Tradisjonen tro skulle Grieghallen i Bergen fylles lørdag 9.mai. Det ble det imidlertid ikke noe av. På grunn av tiltakene som er innført i forbindelse med coronaviruset, måtte utdelingen naturligvis utsettes. Dermed ble datoen satt til fredag 19. juni, og i kveld går altså Gullruten 2020 av stabelen på Clarion Hotel i Oslo.

Hvert år er det knyttet store forventninger til kjendisenes antrekk på den røde løperen, og flere vekker i dag oppsikt med klærne de har valgt ut.

I år er det i vanlig ordning komikeren Sigrid Bonde Tusvik (40) som leder utdelingen, sammen med Morten Hegseth (34). Årets kategorier består blant annet av «Årets deltaker», «Årets tv-øyeblikk» og «Beste reality».

Kom med kjæresteavsløring

En av de som kanskje overrasker mest er komikeren Herman Flesvig (28). Det har i flere måneder versert rykter om at han ikke lenger er singel, og nå avslører komikeren at han har fått seg kjæreste.

Se video øverst i saken.

Til Se og Hør forteller Flesvig nå at han har funnet kjærligheten.

- Det har tatt sin tid. Det er veldig hyggelig, sier han, og legger til:

- Jeg er en veldig heldig gutt som får være sammen med henne, sier Flesvig til Se og Hør, som også avslører at kjæresten ikke er med på årets Gullruten-utdeling.

Flesvig sier også at han ikke vil røpe hvem den utkårede er.

RØPET KJÆRESTE: Herman Flesvig avslørte at han ikke lenger er singel da Se og Hør snakket med ham på den røde Gullruten-løperen. Foto: NTB Scanpix
RØPET KJÆRESTE: Herman Flesvig avslørte at han ikke lenger er singel da Se og Hør snakket med ham på den røde Gullruten-løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ny bryllupsdato

Blant de som er nominerte i kveld finner vi «Farmen»-programlederen Tiril Sjåstad Christiansen (25), som for øyeblikket venter barn med kjæresten Stian Lauritzen (32). Kjønnet på babyen vet de imidlertid ikke ennå.

GRAVID: Programlederen dukket opp i en beige kjole som viser den voksende magen. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Programlederen dukket opp i en beige kjole som viser den voksende magen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han (legen, journ.anm.) klarte ikke å tyde det. Først sa de gutt, så jente, også ville han ikke si det for sikkert. Så vi skal på ny ultralyd om to uker, så det blir gøy, forteller programlederen til Se og Hør.

Nå tenker også paret å forlate livet i Oslo - til fordel for Grimstad.

- Jeg og Stian er de mest spontane menneskene jeg vet om. Vi var i Grimstad og så på et hus, likte det, og to uker etter så kjøpte vi det, forteller 25-åringen.

I sommer skulle de kommende foreldrene også gifte seg, noe som naturligvis har blitt satt på vent - som følge av coronapandemien.

- Jeg var luta lei av alt som hadde med bryllup og planlegging å gjøre, så Stian har vært skikkelig flink der og tatt tak.

Bryllupet, som egentlig skulle finne sted i Italia, vil nå foregå på Finse i Vestland, på samme dato.

- Jeg aner ikke hvordan vi landa på det. Det ble litt helomvending, vi var bare lei av Italia og alt som skjedde der, så tenkte vi at vi skulle gjøre noe helt annet, avslutter hun.

FORBANNA: Øyvind «Vinni» Sauvik er fast bestemt på å reise hjem før en lagkonkurranse i «Kompani Lauritzen». Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Blir bestefar

En av de andre som er nominert i kveld, er Dag Otto Lauritzen (63). Han har nemlig hatt stor suksess med «Kompani Lauritzen» denne våren, som altså er nominert til «Beste konkurransedrevne reality» og «Årets nyskapning».

Nå skal han også bli bestefar til Tiril og Stians førstefødte.

- Jeg er jo bestefar til to allerede, så det blir fantastisk å få en til. Det gleder jeg meg veldig til, forteller han til Se og Hør.

SVIGERFAR: Dag Otto skal bli bestefar igjen, denne gangen til Tirils førstefødte. Foto: NTB Scanpix
SVIGERFAR: Dag Otto skal bli bestefar igjen, denne gangen til Tirils førstefødte. Foto: NTB Scanpix Vis mer

At svigerdatteren og sønnen nå skal flytte til Grimstad gleder han seg stort til.

- Det skjer fort i den gjengen der, de er tøffe og unge, og tar litt sjanser. De vil gjerne prøve og se om det er Grimstad de vil bo i med små barn, så all ære til de for det.

Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegaard
Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegaard Vis mer

Se bilder av kjendisene ankomme den røde løperen her.

PROGRAMLEDERE: Sigrid Bonde Tusvik og Morten Hegseth
PROGRAMLEDERE: Sigrid Bonde Tusvik og Morten Hegseth Vis mer
MOR OG DATTER: Trude Vasstrand og Jørgine Massa Vasstrand. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Trude Vasstrand og Jørgine Massa Vasstrand. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Tom Stiansen og Bård Ylvisåker
Tom Stiansen og Bård Ylvisåker Vis mer
Svein Østvik og Axel Kleivane
Svein Østvik og Axel Kleivane Vis mer
Maren Teien Rørvik
Maren Teien Rørvik Vis mer
Petter Nyquist
Petter Nyquist Vis mer
Einar Tørnquist om Jan Thomas
Einar Tørnquist om Jan Thomas Vis mer
Silje Sandmæl
Silje Sandmæl Vis mer
Markus Neby
Markus Neby Vis mer
Jon Almaas
Jon Almaas Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer