Herman Flesvig:

Avslører kjæreste

Kom med saftig avsløring på Gullruten-utdelingen.

AVSLØRER: - Jeg er en veldig heldig gutt som er sammen med henne, sier Herman Flesvig om kjæresten. Video: Julie Easter Christiansen / Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

CLARION HOTEL (Se og Hør): Vanligvis preges Gullruten-utdelingen av rød løper, glamorøse kjoler og feststemning, når en rekke av de største kjendisene Norge har å by på samler seg for å feire tv-året som har gått.

Tradisjonen tro skulle Grieghallen i Bergen fylles lørdag 9.mai. Det ble det imidlertid ikke noe av. På grunn av tiltakene som er innført i forbindelse med coronaviruset, måtte utdelingen naturligvis utsettes. Dermed ble datoen satt til fredag 19. juni, og i kveld går altså Gullruten 2020 av stabelen på Clarion Hotel i Oslo.

Hvert år er det knyttet store forventninger til kjendisenes antrekk på den røde løperen, og flere vekker i dag oppsikt med klærne de har valgt ut.

I år er det i vanlig ordning komikeren Sigrid Bonde Tusvik (40) som leder utdelingen, sammen med Morten Hegseth (34). Årets kategorier består blant annet av «Årets deltaker», «Årets tv-øyeblikk» og «Beste reality».

Kom med kjæresteavsløring

En av de som kanskje overrasker mest er komikeren Herman Flesvig (28). Det har i flere måneder versert rykter om at han ikke lenger er singel, og nå avslører komikeren at han har fått seg kjæreste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer