Sigrid Solbakk Raabe:

Avslører kjæreste

Artisten har funnet kjærligheten.

KJÆRESTE: Stjerneartist Sigrid har fått kjæreste. Det bekrefter manager Geir Luedy til Se og Hør. Foto: NTB scanpix
KJÆRESTE: Stjerneartist Sigrid har fått kjæreste. Det bekrefter manager Geir Luedy til Se og Hør. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den norske artisten Sigrid Solbakk Raabe (23), bedre kjent under artistnavnet Sigrid, har de siste årene tatt både Norge og resten av verden med storm. 23-åringen har spilt for utsolgte hus og har slagere som «Strangers», «Sucker Punch» og «Don`t Kill My Vibe» på repertoaret sitt.

I begynnelsen av mai kom gladnyheten om at Sigrid hadde blitt kåret til «Årets Spellemann». Prisen mottok 23-åringen da hun gjestet NRK-programmet «Lindmo».

- Det er sprøtt. Det er kanskje det største, det er noe av det største som kan skje, er det ikke det, sa Sigrid da hun mottok den gjeve prisen.

FRIERI: Det var flere som sperret opp øynene da de så Aleksander Sæterstøls siste video på Instagram, sammen med kjæresten Martine Lunde. Video: Rød Løper Vis mer

Fått seg kjæreste

Det er imidlertid ikke bare karrieremessig at ting ser lovende ut for popstjernen. Også privat går det særdeles bra for 23-åringen.

Overfor Se og Hør kan hun nemlig bekrefte at hun har fått seg kjæreste. Det gjør hun via sin manager i Made Management.

POPSTJERNE: Her er Sigrid avbildet under Spellemannprisen i fjor. Foto: Espen Solli
POPSTJERNE: Her er Sigrid avbildet under Spellemannprisen i fjor. Foto: Espen Solli Vis mer

- Vi kan bekrefte at Sigrid har kjæreste, forteller artistens manager, Geir Luedy til Se og Hør.

Videre kan han fortelle at det er 29 år gamle Nikolai Schirmer som har kapret hjertet til popstjernen.

I dag delte artistens bror Tellef et bilde av Sigrid med den nye kjæresten:

Se dette innlegget på Instagram

17. mai 🇳🇴

Et innlegg delt av tellef raabe (@tellefraabe)

Møtte Meghan

Som nevnt har 23-åringen gjort seg bemerket som artist både her til lands og i utlandet.

I november 2018 opptrådte Sigrid foran dronning Elizabeth (94) og andre medlemmer av den britiske kongefamilien i London under veldedighetskonserten «The Royal Variety Performance» i Londons Palladium.

Hertuginne Meghan (38) tok seg god tid til å prate med alle artistene etterpå, deriblant vår egen Sigrid. En video av det spesielle møtet ble lagt ut av en fankonto på Instagram, som tydelig viste hvor spent sunnmøringen var i forkant av møtet.

Mens hertuginne Meghan pratet med personen ved siden av Sigrid, smilte hun bredt og gledet seg til å hilse på 38-åringen. Den tradisjonelle neiingen, som er kutyme ved kongelige møter, var også på plass.

- Kjempegøy å spille på Royal Variety i går! Alle virket i godt humør. Så gøy å få løpe rundt på den scenen, sa Sigrid om møtet i en uttalelse via sitt plateselskap.

Droppet ut av skolen

23-åringen har tidligere fortalt hvordan artistkarrieren startet. Det gjorde hun i et intervju med britiske Q Magazine.

I motsetning til mange andre foreldre, som setter utdanning og skolegang foran det meste, skal 23-åringens mor og far ha oppmuntret henne til å droppe ut av studiene, og sikte mot et langt mer usikkert yrke enn hva hun i utgangspunktet hadde sett for seg.

LURES TRILL RUNDT: I den nye NRK-serien «HAIK» lurer Astrid S noen av sine aller største fans. Video: NRK / Rød Løper Vis mer

Etter bare to måneder på skole i Bergen, droppet 23-åringen ut, fortalte hun.

- De sa at jeg ville komme til å angre hvis jeg ikke satset på musikk nå, fortalte hun.

Og å satse på musikken skulle vise seg å være smart for Sigrid, som de siste årene har gjort rent bord med flere av singlene sine.

LES OGSÅ: Venter sitt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer