«Ex on the Beach»-Rikke:

Avslører kjæreste

«Ex on the beach»- profil Rikke-Mari Isaksen fant kjærligheten på ferie i Bulgaria.

NY KJÆRESTE: «Ex on the Beach»-profil Rikke-Mari Isaksen kan dele den gledelige nyheten om at hun har funnet kjærligheten på ny med belgiske Doran Gilis. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
NY KJÆRESTE: «Ex on the Beach»-profil Rikke-Mari Isaksen kan dele den gledelige nyheten om at hun har funnet kjærligheten på ny med belgiske Doran Gilis. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rikke-Mari Isaksen (24) var en av deltakerne i første sesong av det skandaleombruste realityprogrammet «Ex on the Beach» i fjor.

24-åringen markerte seg raskt på tv-skjermen som en jente med bein i nesa, og hadde blant annet sex i beste sendetid, deltok i flere opphetede diskusjoner og tok del i den mye omtalte gruppesexen i det norske realityprogrammet.

I år dukker hun for øvrig opp på tv-skjermen nok en gang, da hun også skal være med i den andre sesongen av «Ex on the Beach» som hadde premiere denne uken.

Vil du holde deg oppdatert på «Ex on the Beach»? Meld deg inn i gruppa her!

SESONGSTART: Endelig er det klart for en ny sesong med «Ex on the Beach», og med i årets sesong er også tidenes eldste «EOTB»-deltaker. Reporter: Ruben Pedersen/Thea Hope. Video: Thea Hope/Rød Løper. Vis mer

Møttes på utested

Da Se og Hør møtte Isaksen under premieren av den andre sesongen av «Ex on the Beach» tidligere denne uken, kunne 24-åringen avsløre at hun har fått seg kjæreste.

Det er ikke uvanlig at det fort kan oppstå søt musikk mellom flere av realitydeltakerne i tv-programmet, men dette er ikke tilfellet for Bodø-jenta som måtte utenlands for å finne kjærligheten.

Overfor Se og Hør avslører Isaksen at hennes utkårede er Doran fra Belgia, og forteller at de møttes for første gang på Viking Beach Club under en ferie i Bulgaria i sommer.

- Han sto på dansegulvet og danset, også så jeg ham og tenkte «hot damn». Så gikk jeg bort, og så «råklina» jeg med ham, forteller realityprofilen, og legger til at de tilbrakte døgnet sammen og ble svært forelsket i hverandre.

Se dette innlegget på Instagram

love being yours.

Et innlegg delt av RIKKE-MARI ISAKSEN (@rikkeisakseen)

24-åringen fikk også erfare at «alder bare er et tall», ettersom det viste seg at hennes utkårede var noe yngre enn hun først trodde.

- Jeg trodde at han het Gilis de første tre ukene, men det var etternavnet hans. Han hadde det motsatt på Facebook. Vi hadde snakket mye sammen og jeg trodde han var eldre, men han er 20 år og det fikk jeg vite etter at vi ble sammen, innrømmer Isaksen.

Se dette innlegget på Instagram

❤️

Et innlegg delt av RIKKE-MARI ISAKSEN (@rikkeisakseen)

24-åringen legger ikke skjul på at det er ekte kjærlighet mellom dem. Isaksens utkårede holder til i Belgia, og hun i Norge.

Kommunikasjonen foregår på engelsk, noe Isaksen forteller at hun ikke er spesielt god på. Spesielt «dirty talk» beskriver hun som vanskelig å kommunisere med kjæresten, røper hun lattermildt.

Avstandsforhold

Siden de er i et avstandsforhold prøver de to å få sett hverandre så ofte det lar seg gjøre.

- Jeg reiser til ham hver andre helg. Jeg klarer ikke mer enn to uker hjemme, forteller Isaksen, og legger til at hun skulle ønske han var til stede på premieren.

Isaksen har tidligere uttalt overfor Se og Hør at det har vært vanskelig å finne kjærligheten, spesielt etter realitydeltakelsen.

- Ja, jeg sliter skikkelig med det om dagen - kjærligheten går rett vest. Jeg vet ikke hvorfor, men det har aldri vært vanskeligere å få matcher med gutter. Jeg kom jo hjem fra Mauritius uten kjæreste, så vi får prøve å fikset det her i Oslo. Jeg har en date nå snart, og vi får se om det går veien, flirte 24-åringen i fjor.

FØRSTE KVELD: «Ex on the beach» er i gang for fullt, og allerede første kvelden blir det action på to av deltakerne. Video: Kine Falch/Rød Løper Vis mer

Fikk kroppskritikk

Som tidligere nevnt markerte Isaksen seg i fjorårets sesong av realityprogrammet «Ex on the Beach». Deltakelsen gjorde også at hun fikk flere tusenvis av følgere på Instagram og tilbud om ulike sponsoravtaler. Men medaljen hadde også en bakside, noe 24-åringen fikk erfare.

Til tross for at de fleste tilbakemeldingene var positive, mottok hun også en del negative kommentarer som gikk på utseendet hennes. Overfor Se og Hør innrømmet hun derimot at hun ikke lot slengbemerkningene gå innpå henne.

IKKE FLAU: Rikke (t.v) var en av de originale deltakerne som først kom inn i fjorårets sesong. Hun var ikke flau over å være seg selv på skjermen, og hadde blant annet sex på tv. Foto: Discovery
IKKE FLAU: Rikke (t.v) var en av de originale deltakerne som først kom inn i fjorårets sesong. Hun var ikke flau over å være seg selv på skjermen, og hadde blant annet sex på tv. Foto: Discovery Vis mer

- Jeg bryr meg egentlig fint lite om akkurat det, men mange mener at leppene mine er for store og at jeg er tjukk. Jeg vet at jeg ikke er verdens tynneste, men jeg trener jo ikke heller, så jeg kan ikke akkurat klage, sa hun, og la til:

- Når det kommer til leppene har jeg den siste tiden, etter at folk påpekte det, innsett at de kanskje er litt store. Jeg har hatt fillers (Restylane, journ anm.) i dem siden jeg var 19 år, men har nå bestemt meg for å slutte. Jeg ser nesten tjukk ut i ansiktet på grunn av dem, så nå setter jeg en stopp for fillers. I hvert fall foreløpig

LES OGSÅ: Ylvis-Bård kaller «Ex on the Beach» for «en dyrehage»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer