Thea Gudmundsen:

Avslører kjæreste

- Hadde aldri trodd det skulle skje.

I ET FORHOLD: Thea Gudmundsen avslører selv at hun har fått seg kjæreste. Foto: Jonas Scheie Hammer
I ET FORHOLD: Thea Gudmundsen avslører selv at hun har fått seg kjæreste. Foto: Jonas Scheie Hammer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Paradise Hotel»-deltakelsen gjorde at rogalendingen Thea Gudmundsen (22) virkelig skapte et navn for seg selv. Hun ble raskt pekt ut som en stor spiller på skandalehotellet, og i ettertid har hun også satset på en karriere som artist.

Nå er det imidlertid noe helt annet som tar opp tida til Gudmundsen, som onsdag kveld avslører på bloggen sin at hun har fått seg kjæreste.

- Vi har blitt kjærester. Dette hadde jeg aldri trodd skulle skje. Oliver og jeg har kjent hverandre i snart fire år nå, og de siste to åra har jeg jobbet hardt for å kapre denne gutten, skriver hun blant annet.

Vanskelig start

Kjærlighetshistorien mellom dem begynte ifølge Gudmundsen allerede i 2015, på den beryktede datingappen, Tinder.

- Jeg hadde nettopp blitt 18 år og var singel. Greia var at jeg på denne tida var veldig forelska i en annen, men han ville dessverre ikke ha noe med meg å gjøre. Jeg var ganske såra, begynte letinga på Tinder for å finne noen andre slik at jeg skulle glemme han som nå er eksen min, fortsetter hun.

Gudmundsens utkårede er Oliver Rotihaug (22) som spiller fotball for Florø.

Til Se og Hør forteller bloggeren og realityprofilen at det ikke lå helt i kortene at de to skulle ende opp sammen. Veien til et forhold har nemlig vært rimelig mye lengre enn for mange andre, med mye frem og tilbake.

FORELSKA: Oliver Rotihaug er Thea Gudmundsens utkårede. Nå ser de frem til å tilbringe sommeren sammen. Foto: Privat
FORELSKA: Oliver Rotihaug er Thea Gudmundsens utkårede. Nå ser de frem til å tilbringe sommeren sammen. Foto: Privat Vis mer

Gudmundsen fant nemlig tilbake til eksen sin, men slapp aldri tanken på Rotihaug. For to år siden ble hun singel, og etter «Paradise»-deltakelsen i år gjenopptok hun kontakten med fotballspilleren.

- Vi ble offisielt sammen for bare et par dager siden, men vi har holdt oss til hverandre siden begynnelsen av april, sier hun, og fortsetter:

- Vi har det veldig fint sammen og har nettopp vært på ferie i Polen. Jeg føler virkelig at han er den rette.

- Det har jo ikke bare vært lett mellom dere. Hvordan tror du det vil påvirke forholdet?

- Jeg tror det styrker oss, virkelig. Oliver viser seg som en veldig, veldig god gutt. Han vil gjøre opp for sånn det var før og vi snakker litt om det av og til, men jeg tror ikke det kommer til å påvirke oss noe nevneverdig.

FØLSOMT: Selv programleder Triana Iglesias tar til tårene når Thea Gudmundsen leser opp et svært personlig brev i ukens parseremoni på «Paradise Hotel». Video: TV3 Vis mer

Avstandsforhold

Oliver Rotihaug spiller som nevnt fotball for Florø, mens Gudmundsen bor i Stavanger. Med andre ord starter de forholdet sitt som avstandsforhold, men er ikke fremmed for å flytte sammen i nærmeste fremtid.

- Det spørs litt hvor han ender opp. Han ser etter ny klubb nå, så vi tar det litt som det kommer.

- Kunne du ha flyttet på deg da?

- Jeg er litt usikker på om jeg vil flytte, men hvis jeg fortsetter med bloggingen, så er det klart at det er lettere for meg å flytte på meg, svarer hun.

Selv om forholdet mellom dem er rimelig ferskt, innrømmer Gudmundsen at det allerede er kommet en del reaksjoner på nyheten, for det meste positivt.

- Det spørs litt hvor han ender opp. Han ser etter ny klubb nå, så vi tar det litt som det kommer.

- Kunne du ha flyttet på deg da?

- Jeg er litt usikker på om jeg vil flytte, men hvis jeg fortsetter med bloggingen, så er det klart at det er lettere for meg å flytte på meg, svarer hun.

BOBLER: Det blir hett på «Paradise Hotel» når et flertall av deltakerne bestemmer seg for å teste ut boblebadet. Vis mer

Selv om forholdet mellom dem er rimelig ferskt, innrømmer Gudmundsen at det allerede er kommet en del reaksjoner på nyheten, for det meste positivt.

- Absolutt mest positivt, men jeg advarte han på forhånd om at det kunne komme en del kommentarer. Dette gjør jo at han kommer mer inn i rampelyset også, men vi kjenner hverandre og tar det ikke til oss. Det tror jeg ikke Oliver gjør heller.

- Jeg hever meg over det, for det kommer noe gulp hele tiden, fortsetter hun.

Nå skal de to turtelduene sammen på Palmesus-festivalen, og utover sommeren skal 22-åringen også besøke fotballspilleren i Florø. De ser også for seg en romantisk ferie sammen i desember

LES OGSÅ: Stjerneparet deler unike kjærestepar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer