Raven-Symoné:

Avslører kjæreste - og bryllup

Disney-stjernen er kjent for å verne godt om privatlivet sitt. Nå avslører hun imidlertid at hun har giftet seg.

GIFTET SEG: Disney-stjernen Raven-Symoné avslører nå at hun ikke bare har fått seg kjæreste, men også giftet seg. Her avbildet i 2006, da hun fortsatt spilte i «That's So Raven». Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: Disney-stjernen Raven-Symoné avslører nå at hun ikke bare har fått seg kjæreste, men også giftet seg. Her avbildet i 2006, da hun fortsatt spilte i «That's So Raven». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den prisvinnende amerikanske skuespilleren Raven-Symoné Christina Pearman (34), kjent under navnet Raven-Symoné eller bare Raven, bemerket seg stort i sitt eget show på Disney Channel med navn «That's So Raven ».

34-åringen har også vært å se i «Cheetah Girls»-filmene, «Prinsesse på prøve 2», «For one night» og «All-American Girl».

Det har imidlertid vært nokså stille fra Disney-stjernen de siste årene, men nå overrasker hun stort ved å dele en svært privat avsløring på Instagram-profilen sin.

Skuespilleren er nemlig kjent for å ikke uttale seg om privatlivet sitt.

På Instagram røper 34-åringen nå først og fremst at hun har fått seg kjæreste, men også at hun har giftet seg i all hemmelighet.

AVSLØRER: Justin Bieber har igjen fått bli med på «Carpool Karaoke» med James Corden. Her letter han på sløret om bryllupet til han og Hailey, og avslører detaljer om bryllupsfesten. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

Overrasker

«Jeg giftet meg med en kvinne som forstår meg fra irritasjon til glede, fra frokost til nattmat, fra scenen til hjemmet. Jeg elsker deg fru Pearman-Maday!» skriver skuespilleren til et bilde av seg selv sammen med sin utkårede.

Under innlegget strømmer det inn med gratulasjoner til det nygifte paret, blant annet fra skuespillerkollega Kiely Williams (33), kjent fra «Cheetah Girls».

«Ønsker dere begge et liv fylt med kjærlighet, glede og latter», skriver Williams.

«Even Stevens»-stjernen Christy Carlson Romano (36) benytter også anledningen til å gratulere paret.

SUPERSTJERNE: Raven-Symoné Christina Pearman var i mange år en av Disneys fremste profiler. Her på Daytime Creative Arts Emmy Awards i 2018. Foto: NTB Scanpix
SUPERSTJERNE: Raven-Symoné Christina Pearman var i mange år en av Disneys fremste profiler. Her på Daytime Creative Arts Emmy Awards i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Gratulerer Raven!!! Dette er fantastisk! Jeg er veldig glad på deres vegne!», kommenterer Romano, før «Boy Meets World»-stjernen Danielle Fishel (39) følger opp med:

«Gratulerer!! Jeg husker at jeg hørte om planene for denne nydelige seremonien i bakhagen. Ønsker dere begge et liv fylt med forståelse, respekt, kjærlighet og beundring».

Delte innblikk fra bryllupsdagen

Kort tid senere delte skuespilleren to nye bilder fra det som kan se ut som bryllupet med sine over to millioner følgere.

På det første bildet viser 34-åringen og kona fram hendene sine, hvor det kan se ut som at de har tatt matchende tatoveringer på hver sin ringfinger.

I det andre Instagram-innlegget takker skuespilleren for all støtte og kjærlighet de har mottatt etter at nyheten om giftermålet ble kjent.

Skuespillerens kone har også delt bilder fra den store dagen på sin Instagram-profil. Blant annet av bryllupskaken.

34-åringen hadde på seg en svart skjorte med svarte bukser for anledningen, mens Maday hadde på seg en hvit buksedress med et brudeslør festet i håret.

Se dette innlegget på Instagram

✨✨✨

Et innlegg delt av 𝕄.𝕄. (@mirandamaday)

34-åringen har hele veien vært svært privat om forholdene sine, og det er dermed ukjent hvordan hun møtte sin nåværende kone.

Sto fram

Det var i 2013 at « That's So Raven»-stjernen lettet på sløret om sin seksuelle legning. Beslutningen kom etter at det lenge hadde florert rykter om at skuespilleren hadde innledet forhold til andre kvinner.

34-åringen er kjent for å holde kortene tett til brystet hva gjelder å snakke om privatlivet sitt, men valgte imidlertid å gjøre et unntak som følge av spekulasjonene i form av et innlegg på Twitter.

« Endelig kan jeg gifte meg! Jippi staten! Stolt av dere», var blant det skuespilleren skrev den gang, som følge av at ekteskap mellom to mennesker av samme kjønn ble lovlig.

Til E! News fortalte 34-åringen at hun ikke hadde noen konkrete planer om å gifte seg den gang, men at hun var glad for nyheten om homofilt ekteskap.

- Jeg er veldig glad for at homofilt ekteskap nå blir akseptert rundt om i landet. Jeg ble glad da jeg i dag hørte at flere stater nå gjør dette lovlig. Jeg skal på dette tidspunktet ikke gifte meg, men det er godt å vite at jeg kan dersom jeg skulle ønske det, uttalte hun den gang.

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

I fjor forklarte Disney-stjernen hvorfor hun fortsatt velger å være så privat rundt sitt eget kjærlighetsliv til tross for at hun har stått fram.

- Selv om det var egoistisk av meg å holde hemmeligheten min for meg selv så lenge som jeg gjorde, er jeg veldig glad for at jeg sto fram, sa 34-åringen til Variety, og la til at hun håpet at hun kunne hjelpe andre til å føle seg mer komfortable.

LES OGSÅ: Kristen Wiig (46) ble mor til tvillinger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer