Raven-Symoné:

Avslører kjæreste - og bryllup

Disney-stjernen er kjent for å verne godt om privatlivet sitt. Nå avslører hun imidlertid at hun har giftet seg.

GIFTET SEG: Disney-stjernen Raven-Symoné avslører nå at hun ikke bare har fått seg kjæreste, men også giftet seg. Her avbildet i 2006, da hun fortsatt spilte i «That's So Raven». Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: Disney-stjernen Raven-Symoné avslører nå at hun ikke bare har fått seg kjæreste, men også giftet seg. Her avbildet i 2006, da hun fortsatt spilte i «That's So Raven». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den prisvinnende amerikanske skuespilleren Raven-Symoné Christina Pearman (34), kjent under navnet Raven-Symoné eller bare Raven, bemerket seg stort i sitt eget show på Disney Channel med navn «That's So Raven ».

34-åringen har også vært å se i «Cheetah Girls»-filmene, «Prinsesse på prøve 2», «For one night» og «All-American Girl».

Det har imidlertid vært nokså stille fra Disney-stjernen de siste årene, men nå overrasker hun stort ved å dele en svært privat avsløring på Instagram-profilen sin.

Skuespilleren er nemlig kjent for å ikke uttale seg om privatlivet sitt.

På Instagram røper 34-åringen nå først og fremst at hun har fått seg kjæreste, men også at hun har giftet seg i all hemmelighet.

Overrasker

«Jeg giftet meg med en kvinne som forstår meg fra irritasjon til glede, fra frokost til nattmat, fra scenen til hjemmet. Jeg elsker deg fru Pearman-Maday!» skriver skuespilleren til et bilde av seg selv sammen med sin utkårede.

Under innlegget strømmer det inn med gratulasjoner til det nygifte paret, blant annet fra skuespillerkollega Kiely Williams (33), kjent fra «Cheetah Girls».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer