Eilev Bjerkerud er blitt pappa:

Avslører kjæreste - og baby!

Den tidligere «Farmen»-vinneren overrasker med to private avsløringer.

DOBBEL AVSLØRING: Tidligere «Farmen»- og «Skal vi danse»-vinner Eilev Bjerkerud bekrefter både ny kjæreste - og baby! Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
DOBBEL AVSLØRING: Tidligere «Farmen»- og «Skal vi danse»-vinner Eilev Bjerkerud bekrefter både ny kjæreste - og baby! Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått fem år siden Eilev Bjerkerud (31) vant TV 2-programmet «Farmen». Et år senere stakk han også av med seieren i «Skal vi danse» på samme kanal.

Siden den gang har livet endret seg for 31-åringen, spesielt på privaten. Nå kan han nemlig avsløre at han både er blitt pappa og har fått seg kjæreste.

Det melder VG.

NY SESONG: Dette er årets Farmen-cast. Programledere: Kine Falch / Jonas Scheie Hammer Vis mer

Fikk en jente

Ifølge avisen er Bjerkeruds kjæreste Anette Ousdal. Paret skal ha blitt kjærester for en stund tilbake, men det er altså først nå 31-åringen bekrefter forholdet, i tillegg til familieforøkelsen.

- Det stemmer at vi har fått ei lita jente, skriver han i en sms til avisen.

Se dette innlegget på Instagram

På ferie med @anetteousdal 🌞

Et innlegg delt av Eilev Bjerkerud (@eilevbj)

31-åringens kjæreste bekrefter også nyheten på sin Instagram-konto, hvor hun meddeler at datteren heter Hedvig, og at hun kom til verden 17. september.

- En ganske jordnær type

Som nevnt imponerte 31-åringen stort på parketten under «Skal vi danse» i 2016, og det tok ikke lang tid før flere fikk øynene opp for ham.

I et intervju med Se og Hør uttalte han seg om kjekkas-stempelet, og la ikke skjul på at dette var noe han ikke var helt komfortabel med.

Eilev Bjerkerud, Marte Søreide og Øystein Hetland om hvordan Farmen egentlig er, og hvor mye slit det er. Intervjues på finalefesten. Vis mer

- Det er ikke noen drøm. Jeg er en ganske jordnær type og det strider litt mot min natur. Men all oppmerksomheten har vært utelukkende positiv, og jeg begynner å takle det bedre, sa han til Se og Hør.

Under «Skal vi danse»-deltakelsen danset han med Nadya Khamitskaya. Før deltakelsen innrømmet han overfor Se og Hør at han i starten ikke visste helt hva han takket ja til.

- Jeg har veldig lite erfaring med sånn type «showbiz», for å kalle det det. Jeg var brannvakt på russerevyen, hehe. «Farmen» var greit, jeg kom fra gård og var vant til det, men dette er veldig ut av komfortsonen for meg, sa han lattermildt den gang.

VINNER: Eilev ble vinneren av «Skal vi danse» i 2016, og kunne slippe jubelen løs. Foto: TV 2
VINNER: Eilev ble vinneren av «Skal vi danse» i 2016, og kunne slippe jubelen løs. Foto: TV 2 Vis mer

Men vant, det gjorde han. Seieren beskrev han den gang som «helt rått», og la ikke skjul på at han og dansepartneren hadde lagt ned mye innsats.

- Hun har gått inn i meg og gjort meg god, uttalte Bjerkerud etter seieren.

Gikk på en smell

31-åringen har tidligere uttalt seg om livet etter suksessen med «Farmen» og «Skal vi danse». Det gjorde han i et intervju med TV 2.

I intervjuet forklarte Bjerkerud at han kjente på kroppen at han trengte en pause etter en både fysisk og psykisk utladning. 31-åringen var ærlig om at han gikk på en smell da alt var over.

- Jeg hadde holdt på knallhardt med mye press over mange uker, mye som står på spill. Da kjente jeg på kroppen at jeg trengte en pause, så jeg fikk meg en liten smell der, sa han.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: «Farmen»-Eilev fryktet for kameratens liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer