Eilev Bjerkerud er blitt pappa:

Avslører kjæreste - og baby!

Den tidligere «Farmen»-vinneren overrasker med to private avsløringer.

DOBBEL AVSLØRING: Tidligere «Farmen»- og «Skal vi danse»-vinner Eilev Bjerkerud bekrefter både ny kjæreste - og baby! Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
DOBBEL AVSLØRING: Tidligere «Farmen»- og «Skal vi danse»-vinner Eilev Bjerkerud bekrefter både ny kjæreste - og baby! Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått fem år siden Eilev Bjerkerud (31) vant TV 2-programmet «Farmen». Et år senere stakk han også av med seieren i «Skal vi danse» på samme kanal.

Siden den gang har livet endret seg for 31-åringen, spesielt på privaten. Nå kan han nemlig avsløre at han både er blitt pappa og har fått seg kjæreste.

Det melder VG.

Fikk en jente

Ifølge avisen er Bjerkeruds kjæreste Anette Ousdal. Paret skal ha blitt kjærester for en stund tilbake, men det er altså først nå 31-åringen bekrefter forholdet, i tillegg til familieforøkelsen.

- Det stemmer at vi har fått ei lita jente, skriver han i en sms til avisen.

31-åringens kjæreste bekrefter også nyheten på sin Instagram-konto, hvor hun meddeler at datteren heter Hedvig, og at hun kom til verden 17. september.

- En ganske jordnær type

Som nevnt imponerte 31-åringen stort på parketten under «Skal vi danse» i 2016, og det tok ikke lang tid før flere fikk øynene opp for ham.

I et intervju med Se og Hør uttalte han seg om kjekkas-stempelet, og la ikke skjul på at dette var noe han ikke var helt komfortabel med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer