«Ex on the beach»-Helene Hima:

Avslører kjæreste: - Enten går det til helvete, eller så går det dritbra

«Ex on the beach»-profilen overrasket «alle» med å være daten til Frank Løke i fjor. Nå har en annen kapret hjertet hennes.

<strong>I ET FORHOLD:</strong> Helene Hima avslører at hun har fått seg kjæreste. Foto: Toke Mathias Riskjær/ TVNorge / Privat
I ET FORHOLD: Helene Hima avslører at hun har fått seg kjæreste. Foto: Toke Mathias Riskjær/ TVNorge / Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Første sesong av «Ex on the beach» ble mildt sagt en suksess i fjor. Deltakerne sto for flere overskrifter mens serien rullet over skjermen, men også i ettertid har samtlige vært en snakkis.

Helene Hima (23) deltok i Frank Løkes (39) mye omtalte musikkvideo før jul, og dukket også opp med ham på rød løper. Nå har hun derimot slått seg til ro med drømmemannen - og det er ikke Frank Løke.

- Fortsatt nyforelsket

Til Se og Hør bekrefter realityprofilen nå forholdet, og forteller at selv om de to har gått rimelig fort frem, føles det helt riktig.

GA UT SIN ANDRE LÅT: Frank Løke sparte ikke på kruttet da han inviterte realitystjerner for å være med i musikkvideoen til julelåten «Jul hos ActionFrank». Reporter: Kine Falch / Video: Jonas Scheie Hammer Vis mer

- Vi har det kjempekoselig sammen. Vi møttes på NOX i Oslo og så begynte vi å skrive til hverandre på Instagram, sier hun og legger til at mannen som har kapret hjertet hennes heter Simen Olsen.

<strong>FORELSKA:</strong> Helene Hima forteller at hun bare har kyssebilder med kjæresten. - Vi er nyforelska vettu, sier hun. Foto: Privat
FORELSKA: Helene Hima forteller at hun bare har kyssebilder med kjæresten. - Vi er nyforelska vettu, sier hun. Foto: Privat Vis mer

- Vi var på et par dater og jeg får fremdeles sommerfugler i magen av han, fortsetter hun.

Reaksjonene på forholdet har ifølge Hima vært svært mange, spesielt reagerer mange på at de to turtelduene skal ha gått såpass fort frem.

- Vi har vært sammen siden fredag og kjent hverandre i omtrent tre uker, så vi er fortsatt nyforelsket, innrømmer hun og fortsetter:

- Ja, det har gått fort, men hvis noe føles riktig, hvorfor skal man vente da?

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Sjokkerte med Frank

23-åringen forteller at hun har troen på forholdet og sier selv at enten «går det til helvete, eller så går det dritbra».

Helene Hima, som tidligere har blitt koblet til Frank Løke, påstår at dette forholdet er noe helt annet.

Foran Se og Hørs linse valgte hun og Løke imidlertid å dele et kyss i fjor under den store feiringen av Se og Hørs 40-årsjubileum i høst, men om de var kjærester eller ei, var de noe uenige om.

For mens Løke avkreftet at de to var blitt et par, hadde Hima et noe annet inntrykk.

- Jooo, snart, uttalte hun.

Etter stuntet tok det ikke lang tid før duoen var avbildet og intervjuet i flere av landets aviser og nyhetsnettsteder. Kommentarfeltene kokte over av spørsmålstegn, hissige personangrep og andre negative kommentarer om dem.

EX ON THE BEACH: «Ex on the Beach»-deltagerne leser meldinger de får på Instagram. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Ørjan Ryland Vis mer

- Gjør som jeg vil

Oppmerksomheten vedvarte også i ettertid, ifølge Hima.

- Jeg har jo fått en del tilbakemeldinger fra familien og fra venner, fortalte 23-åringen til Se og Hør.

Hima hadde nemlig ikke advart noen på forhånd om at hun skulle være med Løke på 40-årsfeiringen, som hans date.

- Familien ble veldig overrasket, men jeg gjør som jeg vil. Jeg har egentlig fått mest positive tilbakemeldinger. Så lenge jeg er lykkelig, er de lykkelige, sa hun.

Overfor Se og Hør kunne Hima fortelle at hun storkoste seg på fest sammen med Løke. Hun var også åpen for å dra på en date med ham igjen, men nå har imidlertid pipa fått en annen lyd - og 23-åringens hjerte er altså kapret av en annen.

LES OGSÅ: Bråstopp for Tones programlederjobb

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer