Miley Cyrus:

Avslører jomfrudom-detaljer

Miley Cyrus røper detaljer rundt «sin første gang»: - Jeg løy.

EKSER: Miley Cyrus og Liam Hemsworth gikk hver til sitt i fjor, etter flere år i et av-og-på-forhold. Nå røper hun nye detaljer om sexlivet. Foto: NTB Scanpix
EKSER: Miley Cyrus og Liam Hemsworth gikk hver til sitt i fjor, etter flere år i et av-og-på-forhold. Nå røper hun nye detaljer om sexlivet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Man kan trygt si at det har gått fort i svingene for artist og skuespiller Miley Cyrus (27) de siste årene. Spesielt har fokuset vært rettet mot kjærlighetslivet hennes, der det ikke alltid har vært like lett å holde tritt.

Denne uken ble det nemlig kjent at hun og den australske sangeren Cody Simpson (23) hadde gått hver til sitt, etter omlag ti måneder sammen.

Ifølge Cheat Sheet bekreftet Cyrus bruddet på sin Instagram-profil torsdag kveld. I en Instagram-live, hvor hun i utgangspunktet skulle promotere ny musikk, valgte hun også å svare på ryktene som skal ha blitt bekreftet av troverdige kilder.

Nyheten kom nesten eksakt ett år etter at skilsmissen mellom Miley og skuespilleren Liam Hemsworth (30) ble kjent. Stjerneparet gikk hvert til sitt etter knappe åtte måneder som ektepar, men hadde før den tid vært i et av-og-på-forhold i flere år.

Vis mer

- Løy og sa han ikke var den første

I et nytt intervju med Barstool Sports' podkasten «Call Her Daddy», gjengitt av People, åpner 27-åringen nå opp om sine tidligere forhold, samt hennes egen identitet og seksualitet.

Der snakker hun blant annet svært åpent om hennes egen opplevelse rundt det å miste jomfrudommen, som hun innrømmer å ha mistet til Hemsworth i en alder av 16 år.

- Jeg gikk ikke hele veien med en fyr før jeg var 16... men jeg endte opp med å gifte meg med fyren, sier 27-åringen og refererer til den tidligere ektefellen.

- Jeg løy og sa at han ikke var den første så jeg ikke skulle framstå som en taper, fortsetter hun.

THE LAST SONG: Miley Cyrus og Liam Hemsworth spilte mot hverandre i en romantisk film, og ble forelsket. Foto: NTB Scanpix
THE LAST SONG: Miley Cyrus og Liam Hemsworth spilte mot hverandre i en romantisk film, og ble forelsket. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det tidligere ekteparet møttes under innspillingen til den romantiske dramafilmen «The Last Song», der de spilte kjærester. De to fant raskt tonen både foran og bak kamera, men etter fire år som kjærester, brøt superparet forlovelsen i september 2013.

Rundt juletider i 2015 fant imidlertid duoen tilbake til hverandre, og da Miley gjestet «The Ellen DeGeneres Show», gratulerte TV-verten med at paret igjen var forlovet.

Vis mer

Tiltrukket av jenter først

Etter bruddet hadde duoen hete flørter på hver sin kant, og popstjernen, som blant annet har avslørt at hun er panseksuell, har datet både gutter og jenter.

Det kommer derfor kanskje ikke som noe sjokk at den tidligere ektemannen ikke skal ha vært hennes første møte med seksualitet. 27-åringen innrømmer nemlig at hun hadde intime opplevelser med flere jenter før hun møtte Hemsworth.

- Første gang jeg noensinne gjorde noe med noen var med en jente - faktisk to av dem, sier hun.

LES OGSÅ: - Det foregikk aldri noe bak ryggen hans

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer