Linni Meister:

Avslører:- Jeg vil gifte meg

Linni Meister er stormforelsket.

FORELSKET: Linni Meister legger ikke skjul på at hun er svært forelsket om dagen. Her sammen med kjæresten Morten Rognstad. Foto: Se og Hør/Tor Lindseth
FORELSKET: Linni Meister legger ikke skjul på at hun er svært forelsket om dagen. Her sammen med kjæresten Morten Rognstad. Foto: Se og Hør/Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år fikk seerne ta del i Linni Meisters (36) reise for å finne kjærligheten i realityprogrammet «Linni søker drømmeprinsen». Der skulle elleve menn kjempe om den tidligere glamourmodellens hjerte.

Meister endte derimot opp med å ikke velge noen av frierne sine, men klarte likevel å finne kjærligheten på egen hånd.

Etter flere spekulasjoner om hvem Meisters utkårede var, kunne hun omsider bekrefte forholdet til sin mangeårige venn Morten Rognstad (44). Det gjorde hun i et intervju med Se og Hør.

- Morten og jeg har et helt spesielt vennskap, og nå har vi tatt vennskapet til et nytt nivå. Vi har utviklet følelser for hverandre og koser oss masse sammen. Jeg er veldig lykkelig, fortalte Meister til bladet.

I TÅRER: Linni Meister åpner opp i «Linnis univers». Video: Discovery+ Vis mer

- Blomstrer for hver dag som går

Nylig møtte Se og Hør Meister og kjæresten på premieren av filmen «ELVIS» på Colosseum kino i Oslo. Tidligere har Meister uttalt at hun håpet at ting kom til å bli ble lettere for paret etter at de bekreftet forholdet for offentligheten - og det ønsket fikk hun oppfylt.

Under kinopremieren dukket duoen opp mer forelsket enn noen gang.

På spørsmål om hvordan det står til med kjærligheten kom det raskt fra Rognstad:

- Den er super.

EKTESKAP: Linni Meister har kjent Vendela og Petter lenge og var sammen med dem på «Farmen-Kjendis» da de to fant tonen inne på gården. Vis mer

Meister skjøt raskt inn:

- Den blomstrer for hver dag som går.

Vil gifte seg

Paret kom nylig hjem fra en kjærlighetsspekket tur som gjester i hele to bryllup. Meister var først gjest i bryllupet til Vendela Kirsebom (55) og Petter Pilgaard (42), før paret tok turen videre til Sverige hvor kusina til Meister giftet seg.

Men turen stoppet ikke der. Det nyforelskede paret tok også turen over til Danmark, nærmere bestemt København. Der bodde de på Hotell Villa Copenhagen i to netter og pleiet kjærligheten.

Etter ei uke full av romantikk kan det tenkes at Meister selv kjente på lysten til å gifte seg, og overfor Se og Hør bekrefter hun at hun en dag vil gifte seg.

NYGIFT: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom danser seg nygift ut av kirken. Video: Jenny Emilie Aas. Vis mer

- Jeg vil gifte meg, men jeg tar det veldig seriøst, innrømmer Meister, og legger til at hun har vært forlovet hele fire ganger tidligere.

Til tross for flere forlovelser har TV-profilen aldri vært gift, noe hun er glad for i dag.

Meister innrømmer at hun selv ikke ønsker å fri til kjæresten, ettersom hun liker at det er menn som sjekker henne opp og frir.

Storfamilie

Selv etter den romantiske bryllupshelgen og et par netter i København, var ikke paret ferdige med kjærestetid. Forrige uke tok de turen til Farris bad i Larvik.

I sommer blir derimot ferien preget av familietid og barnevennlige turer. Meister og Rognstad har begge barn fra tidligere forhold, og sammen blir de en storfamilie på fem.

Familien skal blant annet ta turen til Bø i Telemark for noen forhåpentligvis solfylte dager i Bø Sommarland.

PREMIERE: Discovery+ er i full gang med den nye serien «Grenseløst forelsket». Vi har tatt en prat med AnneMa (62), som er gift med den 33 år yngre Dundar fra Tyrkia, og hun svarer på spørsmålet «alle» spør seg. Video: Andreas Hara Fadum/Discovery+. Reporter: Luna Lea. Vis mer

Meister har også en overraskelsestur på lur, og sammen med sønnen Dennis (12) og kjæresten skal hun enda en tur til København. Denne gangen skal familien bo på Nimb Hotell midt i byens kjente Tivoli.

- Jeg skal overraske Dennis med en leid Ferrari, sier Meister fornøyd.

På flyttefot

Det er mye som skjer for Meister i disse dager. Nylig kunne 36-åringen avsløre at hun hadde solgt leiligheten sin på Skogen, like ved Holmenkollen i Oslo.

Leiligheten gikk for 6,3 millioner, noe TV-profilen var veldig fornøyd med. Om ei drøy måned flytter Meister og sønnen ut av det som har vært deres hjem i over fem år.

Meister har imidlertid ikke funnet et nytt hjem til familien på to, men har derimot en plan B på lur. Dersom det ikke blir boligkjøp før 10. august står Rognstad klar med åpne armer.

«LINNIS UNIVERS»: Da Linni Meister og kjæresten Morten er på tur i Monaco, får Linni en skremmende opplevelse. Video: Discovery+ / Rød Løper. Klipp: Anna Celine Hanisch Vis mer

Dette blir derimot ikke en permanent løsning.

- Det blir for langt unna byen, skolen til Dennis og alle vennene hans, sa Meister om boligen til kjæresten som ligger i Akershus.

Det er ikke utenkelig at paret en dag flytter sammen, men per nå tar de en dag av gangen.

LES OGSÅ: Ukjent ekteskap vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer