Julia Haart:

Avslører: - Jeg ammet broren min

Letter på sløret om familien.

BYR PÅ SEG SELV: Julia Haart deler åpenhjertig om livet. Foto: Shutterstock/NTB
BYR PÅ SEG SELV: Julia Haart deler åpenhjertig om livet. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Realitystjernen Julia Haart (52) har delt ufiltrert fra livet gjennom flere sesonger av TV-serien «My Unorthodox Life».

52-åringen er vekker dermed stadig oppsikt, og nå får hun flere til å heve øyenbrynene etter en ny avsløring.

- Sinnssykt

Da hun denne uken gjestet podkasten «Not Skinny but Not Fat», spurte TV-profilen programleder Amanda Hirsch om hun «ville høre noe sinnssykt»,

- Jeg ammet broren min, avslørte Haart i podkasten, ifølge Page Six.

Det dukker opp sjokkerende nyheter i reunion-episoden av realityprogrammet «Temptation Island». Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer

Videre forteller hun at lillebroren hennes er 23 år yngre enn henne, og hun hadde akkurat fått sin første datter Batsheva (30) da moren spurte om hun kunne tenke seg å amme broren, Shlomo (29).

- Moren min bare: «Du ammer allerede datteren din, ta denne også». Så jeg endte opp med å amme både broren min og datteren min. Det er sinnssykt.

Haart vokste opp i Haredi-miljøet i New York, som er en gruppe innen ortodoks jødedom. 52-åringen forlot dette samfunnet i 2013, i en alder av 42.

Ifølge TV-stjernen var det vanlig praksis innenfor ortodoks jødedom å ha en amme i hus, altså en kvinne som ammer andre kvinners barn. Denne praksisen tok slutt på rundt 20-tallet.

Malin Hammersgård var 15 år gammel da hun ble mamma til datteren Lotte, og noen år senere fikk vi følge dem i TV-programmet «Unge mødre». I dag er Lotte 18 år, og i fjor sommer ble hun mamma til sønnen Ole Konrad. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Kine Falch Vis mer

Giftet bort som 19-åring

Haart ble giftet bort som 19-åring, og ekteskapet resulterte i barna Batsheva (30), Shlomo (27), Miriam (23) og Aron (15).

I «Not Skinny but Not Fat» forklarer Haart at det var datteren Miriam som var starten på slutten på deres liv som ortodokse jøder, fordi hun er bifil.

- Ingen kunne overbevise meg om at det var noe feil med henne. Da jeg begynte å stille spørsmål ved troen, innså jeg at det ikke er meg, men systemet.

Realityprogrammet «Milf Manor» overrasker stadig, og denne gangen må sønnene gjette hvilket undertøy som tilhører moren sin. Video: Rød Løper / Discovery+ Vis mer

Haart giftet seg senere med Silvio Scaglia i 2020, men ekteskapet tok slutt i 2022.

LES OGSÅ: Vekker oppsikt i utlandet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer