ELSKER OPPMERKSOMHET: Gunilla Persson er en av de mest populære deltagerene i «Svenska Hollywoodfruar», men hun har også fått mye hets for sine kontroversielle uttalelser og handlinger. Nå hevder hun i ny bok å ha hatt hete flørter med både den britiske rockelegenden Rod Stewart og fyrst Albert av Monaco. Foto: All Over Press
ELSKER OPPMERKSOMHET: Gunilla Persson er en av de mest populære deltagerene i «Svenska Hollywoodfruar», men hun har også fått mye hets for sine kontroversielle uttalelser og handlinger. Nå hevder hun i ny bok å ha hatt hete flørter med både den britiske rockelegenden Rod Stewart og fyrst Albert av Monaco. Foto: All Over Press Vis mer

Avslører intime kjendis-forhold

- Han tente på meg på en måte som gjorde at han bare måtte ha meg, forteller Gunilla Persson.

Publisert

SEOGHØR.NO: Høsten 2015 planlegger «Svenske Hollywoodfruar»-stjernen Gunilla Persson (55) å gi ut en selvbiografi, men allerede nå deler hun noen hemmeligheter fra den kommende boka.

Den frittalende alenemoren, som fremdeles leter etter den store kjærligheten, avslører blant annet flere romanser hun har hatt med kjente menn - som rockeren Rod Stewart (69), fyrst Albert (56) og den svenske filmregissøren Lasse Hallström (68), skriver Aftonbladet.se.

Persson selv er nysgjerrig på hvordan boken vil bli mottatt i Monaco.

- Jeg forteller alt om forholdet mitt til fyrst Albert. Det er jo ømfintlige saker, men man får håpe at nå som han er gift og har alt på sitt rene, så er det ikke er så farlig hva jeg skriver, sier hun ifølge nettstedet.

Ifølge Elodie Grenier, kommunikasjonsdirektør ved monegaskiske kongelige hoff, er det for tidlig å kommentere om påstandene stemmer.

- Jeg vet ikke om dette er sant, sier hun til Aftonbladet.

Saken fortsetter under bildet.

MOR OG DATTER: Gunilla har vært singel i mange år, og har oppdratt datteren Erika som alenemor.
MOR OG DATTER: Gunilla har vært singel i mange år, og har oppdratt datteren Erika som alenemor. Vis mer

Ble bedt på date av Rod Stewart

Realitystjernen, som i august politianmeldte sin demente mors sykepleier, forteller også at hun ble sjekket opp av rockestjernen Rod Stewart på 80-tallet.

Det var under et besøk i Stockholm på Café Opera at artisten skal ha bedt henne ut - selv om Persson var på stedet i selskap med en annen mann.

- Han tente på meg på en måte som bare gjorde at han måtte ha meg, sier Gunilla.

- Rod sendte en fra bandet sitt som sa at han ville ta meg på en date på nattklubben Alexandra, og han sa at jeg burde dumpe mannen jeg allerede var der sammen med. Resten er veldig bra, men jeg vil ikke si mer, forteller hun.

Annika Bladh, som er forlegger i forlaget «Bladh by Bladh», bekrefter også til nettstedet at de planlegger å gi ut Gunillas biografi i 2015.

LES OGSÅ: Gunilla Persson ble kastet ut av leiligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer