Isabel Raad:

Avslører inntektsfall

Isabel Raads årslønn avslørt.

MILLIONINNTEKT: Tall fra Skattelistene avslører Isabel Raads årslønn. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
MILLIONINNTEKT: Tall fra Skattelistene avslører Isabel Raads årslønn. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember i fjor kom det frem at influenser Isabel Raad (27) var blant dem som tjente godt i 2019.

Året før hadde hun en inntekt på i overkant av 1,2 millioner kroner og hadde i 2019 økt inntekten med 1 848 988 - til 3 049 835 kroner. Formuen hadde derimot gått ned, fra 920 163 kroner i 2018 til null for 2019.

Det kunne imidlertid ha en forklaring da Raad kjøpte seg sin aller første leilighet samme år.

Avslører lønn

Tirsdag ettermiddag kan Nettavisen avsløre at Raad tjente 2,3 millioner i 2020, noe som er en nedgang fra året før hvor hun altså hadde en personlig inntekt på 3 millioner.

Det er ikke ukjent at influensere og bloggere tjener gode summer på blant annet kommersielle samarbeid og annonser, og Raad har opparbeidet seg en solid plass som influenser her til lands.

VISER FREM: Isabel Raad er klar for en ny sesong av «Isabel». I den nye sesong blir vi også bedre kjent med kjæresten Jack. Video: TV 2 Vis mer

Startet nettbutikk

Nylig startet hun også nettbutikken TrendyThings sammen med ekskjæresten Pierre Louis (27), en nettbutikk som har høstet mye kritikk den siste tiden.

Mandag ble det kjent at Miljødirektoratet vil føre tilsyn i forbindelse med nettbutikken. Saken kan du lese her!

Mathieu Veulemans, seksjonsleder i Tilsyn- og arealavdelingen i Miljødirektoratet, fortalte blant annet til Se og Hør at Miljødirektoratets tilsynsvirksomhet følger med på samfunnsutviklingen, og kontroller aktørene som selger varer gjennom sosiale medier.

- Vi følger med på produktene influensere selger og markedsfører. Dette er markedssegmentet vi ønsker å følge med på, sa han.

LES OGSÅ: - Aller helst vil jeg spole tiden fremover

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer