Chrissy Teigen:

Avslører inngrep etter over ti år

- Jeg vil ta dem ut nå.

OPERERT: Chrissy Teigen opererte brystene i 20-årene, innrømmer hun i et nytt intervju. Foto: NTB Scanpix
OPERERT: Chrissy Teigen opererte brystene i 20-årene, innrømmer hun i et nytt intervju. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Chrissy Teigen (34) slo for alvor gjennom som modell i 2010, da hun ble avbildet i magasinet Sports Illustrated som «årets nykommer».

Den gang var hun 24 år gammel, og relativt ny i bransjen. Likevel hadde hun gjort flere mindre oppdrag årene i forveien, og jobbet i all hovedsak som badedraktmodell. På bakgrunn av yrkesvalget, valgte hun i 20-årene å legge seg under kniven og operere.

Det er i et nytt intervju med magasinet Glamour at Teigen røper at hun har operert brystene sine.

- Ja, jeg opererte brystene da jeg var rundt 20 år gammel. Det var mer en badedraktgreie. Jeg tenkte at hvis jeg skulle posere, og ligge på ryggen, så ville jeg at de skulle strutte, erkjenner tobarnsmoren i intervjuet.

FORHANDLING: Til tross for at Chrissy Teigen og John Legends datter, Luna, bare er tre år, har hun allerede lært seg noen nyttige forhandlingskunnskaper. Video: @chrissyteigen / Instagram. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Vil ta dem ut

34-åringen, som har barna Luna (3) og Miles (1) med ektemannen John Legend (41), forteller videre at brystene hennes uansett har endret seg etter at hun fikk barn, og sier hun ikke gjorde det for selvtillitens skyld.

Teigen hevder nemlig at brystene hennes fortsatt var samme størrelse etter operasjonen, og at hun bare «fylte dem ut». Nå skulle hun derimot ønske hun aldri la seg under kniven.

View this post on Instagram

feels off-brand but going for it

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

- Jeg vil ta dem ut nå. Hvis jeg skulle gjort én ting, ville det vært å løfte dem. Jeg tror det er meningen å bytte ut implantatene hvert tiende år, men når du får barn og tenker på risikoen ved operasjon, tenker du: «Dette er ikke måten jeg vil dø på, under en brystoperasjon».

MODELL: Chrissy Teigen avbildet i 2014, den gang hun jobbet som badetøysmodell. Foto: Matt Baron/ BEI/ REX/ NTB scanpix
MODELL: Chrissy Teigen avbildet i 2014, den gang hun jobbet som badetøysmodell. Foto: Matt Baron/ BEI/ REX/ NTB scanpix Vis mer

Teigen har flere ganger tidligere blitt hyllet for å fremme et sunt kroppsbilde, både før, under og etter graviditet. I intervjuet med Glamour forteller hun imidlertid hvordan hun selv pleide å være mye «strengere».

Hun beskriver en hverdag der hun gikk på badevekten hver morgen, og hadde full oversikt over hva tallet ville vise. Da hun ble mamma første gang, endret dette seg etter hvert.

- Det endret seg med Luna, og det endret seg virkelig med Miles - der det tok meg et år å bli komfortabel med mitt nye, normale, tall (på vekta, journ.anm.), sier 34-åringen.

DÅRLIG STEMNING: Da Chrissy Teigen og mannen John Legend skulle på middagsbesøk hos Kris Jenner, var ikke verten særlig fornøyd. Det resulterte i denne Instagram-storyen. Video: @krisjenner / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

Frustrert over idealet

Men selv om Chrissy Teigen i dag virker å være komfortabel i sin egen kropp, har hun tidligere uttrykt frustrasjon over hvordan kvinner må kjenne på et konstant kroppspress.

Høsten 2018, bare noen måneder etter at sønnen Miles ble født, delte hun flere bilder på Instagram av strekkmerkene hun hadde fått etter graviditeten. Til bildene skrev hun den gang at hun «tipper at disse ikke kommer til å gå bort», og fortsatte:

- Dette er min nye kropp.

Samtidig delte 34-åringen sin frustrasjon over kroppsidealet som ofte blir presentert i sosiale medier.

«Instagram er galskap. Jeg synes det er fantastisk at folk har drømmekropper og at de er stolte av å vise dem frem, men jeg vet hvor hardt det kan være å glemme hvordan en «normal» kropp egentlig ser ut, når det bare er én type kropp som vises frem», skrev hun på Twitter, og delte egne usikkerheter:

FORNØYD: I dag er Chrissy Teigen gift med John Legend, og sammen har de to barn. Modellen er fornøyd med hvordan livet har blitt, og er opptatt av å vise at ikke alt er perfekt. Foto: NTB Scanpix
FORNØYD: I dag er Chrissy Teigen gift med John Legend, og sammen har de to barn. Modellen er fornøyd med hvordan livet har blitt, og er opptatt av å vise at ikke alt er perfekt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Jeg kaller heller ikke dette en selvsikker kropp, fordi jeg er ikke der ennå. Jeg er fremdeles veldig usikker. Derimot er jeg glad for at jeg kan få andre der ute til å føle seg bedre i sin egen kropp», skrev hun.

Reaksjonene lot ikke vente på seg, og på kort tid ble stjernen bombardert med lovord og ros for sin ærlighet og sårbarhet. Flere av følgerne kunne også si seg enig i det Teigen skrev.

Slutter som modell

I fjor fortalte Teigen at hun har besluttet å legge modellkarrieren på hyllen, og at hun i tiden fremover ønsker å fokusere på å være mor.

I et intervju med Good Housekeeping Magazine, fortalte 34-åringen nemlig at hun er klar over at kroppen har forandret seg, men at hun i gjengjeld har fått to vakre barn - og at hun ikke lenger «trenger» å jobbe som modell.

- Jeg trenger ikke å være badedraktmodell lenger. Jeg får være mamma, jeg får lage mat og jeg får møte fantastiske mennesker. Og jeg er glad for at jeg går gjennom denne endringen, fortalte hun åpenhjertig til magasinet den gang.

LES OGSÅ: Avkrefter bryllupsrykter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer