Dakota Johnson:

Avslører hvorfor mellomrommet ble borte

- Jeg syns det er trist, jeg også.

LEI SEG: «Fifty Shades»-stjerna Dakota Johnson avslører nå hvorfor mellomrommet mellom tenna ble borte, og melder samtidig at hun syns det er trist. Foto: NTB Scanpix
LEI SEG: «Fifty Shades»-stjerna Dakota Johnson avslører nå hvorfor mellomrommet mellom tenna ble borte, og melder samtidig at hun syns det er trist. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken ble det kjent at den amerikanske skuespilleren Dakota Johnson (29) hadde vært en tur hos tannlegen for å fjerne mellomrommet mellom fortennene sine, til mange fans' store fortvilelse.

Hun slo for alvor gjennom som den forsiktige og sjenerte jenta Anastasia Steele i den beryktede filmen «Fifty Shades of Grey», der et av hennes mest iøyenfallende kjennetegn var nettopp mellomrommet.

Nå avslører hun derimot grunnen for tannlegebesøket - og det skal ikke ha vært av kosmetiske grunner.

Det var under et besøk hos «The Tonight Show» med Jimmy Fallon at stjernen kunne avsløre at hun er like lei seg for forandringen som det fansen er. Resultatet var nemlig ikke planlagt.

MELLOMROM: Bakgrunnen for at mellomrommet mellom fortennene ikke lenger er der, skal ikke ha vært med vilje. Foto: NTB Scanpix
MELLOMROM: Bakgrunnen for at mellomrommet mellom fortennene ikke lenger er der, skal ikke ha vært med vilje. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lukket seg selv

Bakgrunnen for at 29-åringens to fortenner skal ha lukket seg, skal ifølge henne selv ha vært fjerningen av en usynlig tannregulering.

Bakgrunnen for tannlegebesøket skal i utgangspunktet ha vært langvarige nakkeproblemer, og kjeveortopeden foreslo derfor å fjerne reguleringen.

- For det første, at dette i det hele tatt er en nyhetsverdig begivenhet i verden er ganske «sha-ka-khan» for meg, sier hun i intervjuet, som er gjengitt av Daily Mail, og fortsetter:

- Jeg har hatt en usynlig regulering siden jeg var 13 år, og den var bare limt til baksiden av tenna mine. Jeg har hatt så mye nakkeproblemer i det siste, så kjeveortopeden min bestemte at det ville være en god idé å ta den ut og se om kjeven min utvidet seg.

TRIST: Johnson selv syns det er trist at mellomrommet er borte, men hevder at det skjedde av seg selv etter tannlegebesøket. Foto: NTB Scanpix
TRIST: Johnson selv syns det er trist at mellomrommet er borte, men hevder at det skjedde av seg selv etter tannlegebesøket. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det viste seg å være alt som skulle til for at smilet hennes forandret seg.

- Det hjalp meg, og mellomrommet lukket seg av seg selv, forklarer hun, og legger til:

- Jeg syns det er trist, jeg også.

Selvironi

Det var da 29-åringen dukket opp på premieren på sin nye film «The Peanut Butter Falcon», hvor hun spiller hovedrollen mot Shia LaBeouf (33), at bilder av den smilende skuespilleren kunne avsløre at hun hadde gjort noe med tennene.

Ved flere anledninger har «Fifty Shades»-stjernen sjarmert fansen ved å bruke humoristisk selvironi om smilet sitt. I en video for Vanity Fair fra 2017 blant annet, viste hun alle gjenstandene hun kunne få plass til mellom tennene.

Vis mer

I videoen presenterte hun med et stort smil: «I dag skal jeg demonstrere hvor mange ulike gjenstander som kan passe i mellomrommet mitt mellom tennene, fordi det er min eneste ferdighet».

Her fikk hun plass til en kvist, et kredittkort, en kirsebærstilk, en binders og rundt 1000 dollar i kontanter.

LES OGSÅ: - De har funnet tilbake til hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer