Nicole Kidman og Alexander Skarsgård:

Avslører hvorfor hun klinte til foran ektemannen

- Jeg har en fantastisk, støttende og nydelig ektemann.

SKAPTE REAKSJONER: Alexander Skarsgård kysset motspiller Nicole Kidman, foran ektemannen hennes, da han skulle hente hjem sin første Emmy-pris forrige måned. Nå forteller Kidman hvorfor duoen reagerte slik de gjorde. Foto: NTB Scanpix
SKAPTE REAKSJONER: Alexander Skarsgård kysset motspiller Nicole Kidman, foran ektemannen hennes, da han skulle hente hjem sin første Emmy-pris forrige måned. Nå forteller Kidman hvorfor duoen reagerte slik de gjorde. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Bare sekunder etter at svenske Alexander Skarsgård (41) vant en Emmy-pris for sin rolle i HBO-suksessen «Big Little Lies», skjedde det det noe som fikk omtale verden over.

Han kysset nemlig motspilleren Nicole Kidman (50), som var på utdelinga med ektemannen Keith Urban (49), på munnen.

Stuntet vakte sterke reaksjoner hos enkelte, spesielt fordi Keith Urban, som Kidman giftet seg med i 2006, satt rett ved siden av da det hele skjedde.

Nå, én måned etter, bryter Kidman endelig tausheten omkring det bisarre kysset.

SNAKKET UT: Nicole Kidman gjestet programmet til Graham Norton (bak) sammen med (f.v.) Jane Fonda, Colin Farrell, Bryan Cranston og Matt Lucas. Foto: NTB Scanpix
SNAKKET UT: Nicole Kidman gjestet programmet til Graham Norton (bak) sammen med (f.v.) Jane Fonda, Colin Farrell, Bryan Cranston og Matt Lucas. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Kysset ektemannen også

Denne uka gjestet 50-åringen «The Graham Norton Show», og ble tydelig brydd da programlederen viste fram et bilde av den mye omtalte gesten.

- Hvorfor viser du DET bildet? Jeg kysset ektemannen min også!, sier Kidman i videoklippet som blant annet Time har publisert.

I «Big Little Lies» spiller Skarsgård og Kidman ekteparet Celeste og Perry Wright som har sine utfordringer med vold i hjemmet.

Enkelte scener har fått stor omtale, spesielt dem hvor Perry utsetter Celeste for fysisk og psykisk mishandling. Kidman har tidligere vært åpen om at rollen har vært krevende, men at Skarsgård har vært en fantastisk støttespiller i prosjektet.

- Dere må forstå at jeg gjorde alt med Alex, fortsetter skuespillerinna i programmet.

- Støttende

Selv om Keith Urban fikk en tilsynelatende ufrivillig rolle i hysteriet som utspilte seg på sosiale medier, kan det framstå som om kysset ikke har plaget ham.

- Jeg har en fantastisk, støttende og nydelig ektemann som jeg elsker mer enn noe annet i verden. Jeg ga Alex et gratulasjonskyss, og han var som en utstillingsdukke!

- Altså, ikke som en ustillingsdukke, men ja. Jeg er ferdig!, sier Kidman og ler.

Det skulle altså ta en måned før Kidman adresserte hendelsen. Skarsgård har så langt ikke kommentert kysset, men det har derimot «Big Little Lies»-kollega Reese Witherspoon (41).

- Hadde også kysset ham

I et intervju med BBC Radio 1-programmet «The Breakfast Show», fortalte 41-åringen at hun ikke fant stuntet merkverdig i det hele tatt.

- Ja, hvorfor ikke? Jeg hadde også kysset ham, om jeg hadde alle de scenene med ham, fortalte 41-åringen til radioverten som svarte med:

- Hvis jeg hadde vært Nicole, så hadde det kysset pågått fortsatt.

Videre i intervjuet fortalte Witherspoon at hun i motsetning til de fleste andre ikke ble overrasket av det plutselige kysset.

- Jeg tror de bare er veldig nære venner. De er den typen venner som kysser hverandre på munnen, det skjer. Jeg har noen av dem.

LES OGSÅ: Angrer på ekteskapet med Tom Cruise

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer