HOLLYWOOD-PAR: Justin Theroux og Jennifer Aniston er et av Hollywoods hotteste ektepar. Her er de fotografert under Critics' Choice Awards som gikk av stabelen i Santa Monica i California i januar. Foto: NTB Scanpix
HOLLYWOOD-PAR: Justin Theroux og Jennifer Aniston er et av Hollywoods hotteste ektepar. Her er de fotografert under Critics' Choice Awards som gikk av stabelen i Santa Monica i California i januar. Foto: NTB ScanpixVis mer

Avslører hvorfor hun forandret klesstilen

Jennifer Aniston om livet etter at hun ble kjæreste med skuespillerkollega Justin Theroux.

SEOGHØR.NO: Det skjedde noe med skuespiller Jennifer Anistons (47) klesstil da hun fant lykken med skuespillerkollega Justin Theroux våren 2011.

For de av oss som fulgte den gryende forelskelsen nøye fra sidelinjen var det ikke til å unngå å legge merke til at «Friends»-stjernen endret seg i klesveien. Hun gikk fra å ha en feminin stil til å få et noe mer maskulint preg over antrekkene.

I et intervju med People Magazine innrømmer den populære Hollywood-stjernen at hun, ja, har gått gjennom en transformasjon på motefronten etter at hun fant lykken med skuespillerkollegaen som i dag er hennes ektemann.

Justin Theroux (46) har nemlig selv en svært maskulin klesstil, som for det meste består av svarte «skinny jeans», mørke bomberjakker og skinnstøvler, og det er spesielt bruken av såkalte «skinny jeans» (trange, tettsittende bukser) som Jennifer Aniston nå selv er blitt storforbruker av - til tross for at hun hater dem.

- Altså, ja, la meg forklare. Jeg føler selv at jeg er den samme, men han elsker virkelig at jeg går kledd i «skinny jeans» - hvilket jeg avskyr. Men jeg tror jeg har flere «skinny jeans» disse dager enn det som er normalt.

DA OG NÅ: Jennifer Anisons har (som de fleste andre av oss) gått gjennom et stilskifte etter hvert som årene har gått. Hun sier selv at hun er blitt påvirket av ektemannens maskuline klesstil. Bildet til venstre er fra 1998, det neste bildet er fra 2004, bildet av Justin og Jennifer er fra 2012 og bildet til høyre er tatt i forrige uke. Foto: NTB Scanpix
DA OG NÅ: Jennifer Anisons har (som de fleste andre av oss) gått gjennom et stilskifte etter hvert som årene har gått. Hun sier selv at hun er blitt påvirket av ektemannens maskuline klesstil. Bildet til venstre er fra 1998, det neste bildet er fra 2004, bildet av Justin og Jennifer er fra 2012 og bildet til høyre er tatt i forrige uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Har fått ektemannen til å bli mer fargerik

Men det er ikke bare Jennifer Aniston som har forandret seg i klesveien etter at paret ble sammen for fem år siden. Skal vi tro 47-åringen har hun nemlig klart å påvirke ektemannens klesstil også.

- Jeg har fått ham til å bruke farger! Ikke bare gå kledd i svart. Det er veldig søtt, sier hun til People.

Nylig kåret det samme magasinet Aniston til «verdens vakreste kvinne», tett etterfulgt av skuespillerkollegene Reese Witherspoon (40) og Sofia Vergara (43). 

- Jeg ble veldig, veldig smigret. Jeg tenkte: «åh, herregud». Det var et slags begeistret, tenåringsaktig øyeblikk, har Aniston sagt i etterkant om den gjeve utmerkelsen.

MACHO: Justin Theroux klesskap består for det meste av svarte antrekk, men Jennifer Aniston har fått ektemannen til å bruke mer farger.  Foto: NTB Scanpix
MACHO: Justin Theroux klesskap består for det meste av svarte antrekk, men Jennifer Aniston har fått ektemannen til å bruke mer farger. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Man kommer unna med mye mer i 20-årene

I liket med sin gode venninne Gwyneth Paltrow (43), som har uttalt at hun trives bedre med seg selv nå som hun har bikket 40 enn hun gjorde da hun var i 20-årene, men at det ligger en stor jobb bak det å opprettholde en god helse, har Aniston gitt uttrykk for at hun tar mye bedre vare på helsen sin i dag enn hun har gjort tidligere.

- Det er morsomt, det er en veldig rask overgang fra at man ikke bryr seg til at man plutselig må bli veldig bevisst på hva man putter i seg. Og hvordan man sover og tar vare på seg selv. Man kommer unna med mye mer i 20-årene.

20 ÅR SIDEN: I 1996 spilte Jennifer Aniston blant annet i den romantiske kjærlighetsfilmen «She's the One» med Mike McGlone (i dag 43 år). Da var hun i midten av 20-årene. Foto: NTB Scanpix
20 ÅR SIDEN: I 1996 spilte Jennifer Aniston blant annet i den romantiske kjærlighetsfilmen «She's the One» med Mike McGlone (i dag 43 år). Da var hun i midten av 20-årene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jennifer Aniston var gift med Brad Pitt (52) fra 2000 til 2005. Hun og Justin Theroux giftet seg i parets luksuriøse Bel Air-villa i august i fjor.

LES OGSÅ: - Jennifer Aniston vil adoptere et barn

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.