Avslører hvorfor han giftet seg

Grunnen til «How I Met Your Mother»-stjernens overraskende frieri er neppe den du tror.

STØDIG PAR: Skuespillerparet Neil Patrick Harris og David Burtka har vært sammen i ti år. Da de endelig giftet seg i Italia for et par uker siden, var det også av praktiske grunner. Her er det flotte paret avbildet sammen på en galla på The Metropolitan Museum of Art i New York i starten av mai. Foto: Stella Pictures
STØDIG PAR: Skuespillerparet Neil Patrick Harris og David Burtka har vært sammen i ti år. Da de endelig giftet seg i Italia for et par uker siden, var det også av praktiske grunner. Her er det flotte paret avbildet sammen på en galla på The Metropolitan Museum of Art i New York i starten av mai. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «How I Met Your Mother»-stjernen Neil Patrick Harris overrasket fansen tidligere denne måneden ved å annonsere at han hadde giftet seg med forloveden David Burtka (39) i Italia.

Paret, som har vært sammen i ti år, ble forlovet allerede i 2006. Men da de to endelig ble smidd i hymens lenker, var det ikke bare av romantiske grunner. Det innrømmet Neil Patrick Harris da han gjestet talkshowet «The View» torsdag, skriver UsWeekly.

- Jeg tror at da barna våre nådde den alderen der de har fornuftige samtaler og stiller masse «hvorfor»-spørsmål, så føltes det viktig å kunne ha en ekte og tydelig identitet på hvem faren deres er. At han er ektemannen min, var enklere enn bare partneren eller kjæresten min, forklarer han i TV-programmet.

Harris og Burtka er nemlig foreldre til tvillingene Gideon Scott og Harper Grace (snart 4), som kom til verden ved hjelp av en surrogatmor i oktober 2010.

Saken fortsetter under bildet.

Kom med kjærlighetserklæring

Men på tross av det praktiske aspektet ved vielsen, var «A Million Ways to Die in the West»-stjernen lykkelig over endelig å gifte seg med sin kjære.

- Det var fint, veldig lite og intimt. Bare omlag 45 personer var til stede, forteller den populære skuespilleren videre.

At paret valgte å legge bryllupet til Italia, var med på å holde antallet gjester nede. Det var altså en eksklusiv forsamling selveste Elton John (67) opptrådte for på mottakelsen. Og «How I met Your Mother»-regissør Pamela Fryman (61) skal ha ledet seremonien.

- Jeg ønsket bare å kunne få si fine ting om David til David, foran de menneskene som betyr mest for oss. Det handlet mindre om en bekjentgjøring og mer om en erklæring som jeg kunne dele foran barna våre, understreker Neil Patrick Harris på «The View», ifølge UsWeekly.

TRAVEL: I sommer var Neil å se i westernkomedien «A Million Ways to Die in the West» med blant andre Amanda Seyfried. Fra april til midten av august spilte han dessuten hovedrollen i «Hedwig and the Angry Itch» på Broadway i New York. Foto: Universal/Everett Collection/All Over Press
TRAVEL: I sommer var Neil å se i westernkomedien «A Million Ways to Die in the West» med blant andre Amanda Seyfried. Fra april til midten av august spilte han dessuten hovedrollen i «Hedwig and the Angry Itch» på Broadway i New York. Foto: Universal/Everett Collection/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Ny Ylvis-video tar av i USA

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer