Avslører hvorfor han er singel

Leonardo DiCaprio gir karrieren skylden for at han ikke klarer å holde på damene så lenge av gangen.

TRAVEL KAR: Leonardo DiCaprio er en svært ettertraktet mann, men han synes det er vanskelig å få kjærligheten til å fungere når han stadig er på reisefot med jobben. Foto: FAME FLYNET
TRAVEL KAR: Leonardo DiCaprio er en svært ettertraktet mann, men han synes det er vanskelig å få kjærligheten til å fungere når han stadig er på reisefot med jobben. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio (38) har rykte på seg for å være en skjørtejeger, og blir ofte koblet til nye kvinner.

Foruten et par lange forhold til supermodellene Gisele Bundchen (32) og Bar Refaeli (27), er det stadig utskiftninger av vakre damer i DiCaprios armkrok.

Selv hevder kjekkasen, som i løpet av de to siste årene har spilt inn tre filmer, at det er hans hektiske timeplan som får romansene til å gå i vasken.

- Å være seks måneder på ett sted, i Marokko eller et annet land, er ikke den beste forutsetningen for et forhold, forteller han i et intervju med Esquire magazine, ifølge Daily Mail.

Nylig innrømmet skuespilleren at han var så utslitt av all jobbingen at han ble tvunget til å ta en lang pause fra innspillingene. Kanskje andre halvdel av 2013 vil se lysere ut for ham på kjærlighetsfronten...LES OGSÅ: Verdens lykkeligste brudd?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer