Birgit Skarstein:

Avslører hvorfor bryllupet er satt på vent

Derfor har ikke idrettsutøveren tid til å gifte seg.

SATSER FULLT: Karrieren har virkelig satt fart for Birgit Skarstein de siste årene, men også privat smiler lykken. Bryllup må imidlertid vike for andre planer. Foto: NTB Scanpix
SATSER FULLT: Karrieren har virkelig satt fart for Birgit Skarstein de siste årene, men også privat smiler lykken. Bryllup må imidlertid vike for andre planer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er snart gått tre år siden den norske toppidrettsutøveren Birgit Skarstein (30) delte den gledelige nyheten om at hun og Martin Sletten (31) hadde forlovet seg.

Paret har ved flere anledninger uttalt seg om forlovelsen, og det er ingen hemmelighet at Skarstein ved siden av bryllupsplanlegging også satser fullt som idrettsutøver.

Da Se og Hør nylig møtte henne i forbindelse med Se og Hørs kjendisgalla, la ikke 30-åringen skjul på at karrieren tar opp mye av tiden hennes. Derfor må andre livshendelser, inkludert bryllup og planlegging, vike.

- Det er så mye som skjer nå, så vi har ikke satt noen dato for bryllupet, nei, sier Skarstein til Se og Hør, og påpeker at blant annet OL i Tokyo finner sted om under ti måneder.

- Lite tid til kjærligheten

Den kommende tiden vil derfor alt fokus være på trening for å stille best mulig forberedt i Paralympics.

- Jeg kom hjem i dag tidlig fra Portugal etter tre uker med trening, og så drar jeg videre på onsdag. Så det neste året er jeg egentlig bare stort sett på treningssamling.

Med tanke på et viktig mesterskap foreslo Skarstein for samboeren at de bare kunne bli mann og kone i Tokyo, men ifølge 30-åringen var ikke dette en idé som falt i særlig god smak hos Sletten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer